Дискусије : Заштита

 Коментар
Imam dva problema
Simke
04. март 2012. у 15.37
Molim za pomoć,imam dva problema:
1.Prilikom konektovanja na neku od web stranica poneki put mi izbaci na ekran reklamu neke kompanije a u levom gornjem uglu piše Mozilla Firefox,kako se tog mogu rešiti?
2.Imam jedan delikatan problem vezan za you tube,neko je postavio bez mog odobrenja moj privatni video snimak koji nije bio za siru javnost,potpisao se pod pseudonimom.Zeleo bih da saznam koje to uradio i da sporni snimak skinem sa you tube,ne znam kako to da uradim.
Molim Vas sve da mi pomognete,biću Vam vecno zahvalan.
Mayche
(ǝɥɔʎɐɯ)
08. март 2012. у 22.42
Za drugi problem trebaš da kontaktiras youtube da skinu tvoj snimak jer je ilegalno da neko postavi tvoj video bez tvoje saglasnosti.

Ne razumijem bas problem u vezi firefox - možeš malo detaljnije opisati? Jel problem u pop- ups ili firefox?
Simke
09. март 2012. у 08.18
1. Kada naprimer hoću da odem na web stranicu Novosti,prvo mi izbaci preko celog ekrana neku reklamu a u levom uglu piše samo Mozilla Firefox i ništa vise,to se obavezno desava prilikom odlaska na bilo koju web stranicu.Ja tada u desnom uglu pritisnem X i nestane reklame i pojavi se trazena web stranica,ne znam kako da se toga resim da mi neupadaju reklame pre otvaranja web stranica.
2.Pošto nisam vican mnogo kompjuteru,pokusao sam da nađemmail adresu you tube i da im se obratim,međutim nazalost ne znam daje nađemmolim te ako mi možeš pomoći oko tog problema.
Hvala ti unapred,biću ti zahvalan.
Mayche
(ǝɥɔʎɐɯ)
09. март 2012. у 12.38
Pogledaj ovdje: http://www.youtube.com/t/contact_us

Što se tiče firefox-a, koji browser koristis da pristupis stranicama na internetu?

Ako koristis mozila firefox moguće je da ti nudi update za firefox?

Odakle se javljas? Mislim da mogu da nađempravi link za contact youtube.
Simke
09. март 2012. у 15.48
Ja živim u SAD,koristim Mozilla Firefox, isao sam na you tube i nasao dve email adrese,vracaju mi se mailovi.trenutno dobijam sa you tube na moj mail da imam poruku od you tube i stavili link,međutim kad sam hteo da se ulogujem dobio sam upozorenje da je opasno i da ću zakaciti viruse ako se ulogujem,tako da sam odustao.
Ne znam stada radim,molim Vas pomozite mi.
Hvala unapred.
Simke
16. мај 2012. у 13.38
Hvala na odgovoru,pisao sam you tube ali umesto da skinu sporni snimak poslali mi mail sa porukom kako je taj snimak na prvom mestu,zeleo sam da saznam koje postavio taj snimak,kako se zove posto mi je učinjena steta postavljanjem tog snimka.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Mantra Bracelets?
.