Дискусије : Сајтови

 Коментар
Vozači Srbije - Polaganje teorijskog ispita vožnje
vozacisrbije
21. јул 2014. у 15.27
Obaveštavamo sve buduće kandidate auto škola i sve kandidate koji su već upisali auto školu da na sajtu www.vozacisrbije.com mogu pronaći sve informacije bitne kako za proces upisa tako i za proces polaganja.

Na sajtu možete besplatno koristiti web aplikaciju za učenje i pripremu za teorijski ispit posebno prilagođenu svakom korisniku. Aplikacija za svakog korisnika beleži napredak kako u učenju tako i u testiranju a sva pitanja su podeljena po oblastima a svaka oblast na jednostavne lekcije od po 20 pitanja. Na ovaj način želimo da pomognemo svim kandidatima da se na jednostavan i zabavan način pripreme za polaganje ispita.

Sva pitanja u web aplikaciji odgovaraju poslednjim izmenama zakona o saobraćaju.

Na sajtu takođe možete pronaći spisak i mapu svih auto škola u Srbiji i informacije o njima. Za registrovane auto škole možete pronaći i informacije o cenama, automobilima na kojima se izvodi obuka, o instruktorima, utiscima kandidata o samim školama i još mnogo toga.

Takođe na sajtu možete učestvovati u dnevnom testu koji se sastoji iz 20 nasumičnih pitanja iz svih oblasti za pripremu za teorijski ispit. Svaki dan se objavljuje novi dnevni test i svaki korisnik može da ga rešava, pregleda uspeh na testu kako svoj tako i drugih korisnika i na taj način poboljša poznavanje pravila i zakona o saobraćaju.

Još mnogo toga očekuje vas na našem sajtu zato dođite i pridružite nam se!

Uspešno učenje, pripremu i polaganje želi vam tim Vozači Srbije!
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.