Дискусије : Спорт

 Коментар
Adem Ljajic prodana dusa
oes123
(zubar)
30. март 2013. у 18.02
Danas čujem na vestima da je Adem Ljajic dao italijanskom novinaru intervju gde nam kaže da ako mora da peva Srpsku Himnu Boze Pravde da onda neće vise igrati za Srpsku fudbalsku reprezentaciju jer on kao musliman iz Srbije smatra da to nije njegova himna.Kao da je on tako dobar igrac da ga i pod tim uslovima Srbija želi.
Kao prvo ja bih odgovorio ovom Ljajicu da su se do Tita muslimani iz čitave Jugoslavije,a i za vreme Kraljevine Srbije smatrali Srbima kao sto su se i jevreji smatrali Srbima Mojsijeve vere.
Tito i kompanija su izmislili da je muslimanstvo nacija,a odskora da su oni nekakvi bosnjaci samo da bi razbili Srbiju i Srbe.
„Sto slabija Srbija,jača Jugoslavija”...bio je moto komunista.
Sve nacije i države na svetu, male i velike imaju svoje himne i svako ko ucestvuje u bilo kojem sportu ili necem drugom kada im svira himna stoje sa postovanjem jer ta himna i ta zemlja im je dala da dodju dotle. Ako i ne znaš reci himne da je pevas onda stoji i drzi ruku na srce,daj respekt državi koju predstavljas i narodu koji predstavljas.
Ako nisi u stanju da tako radis onda se lepo povuci i gledaj svoja posla,a ne tako da palamudis po inostranstvu protiv svog naroda i države koja ti je pomogla da budes gde si sada.
Čak i Ljajicev otac iz Stare Raske pokusao je na početku da ga pravda, kao ne zna reci himne i td. Sada se vidi da je ovaj izrod sve drugo samo ne covek.A to potvrdjuje ovim intervjuom.
Emir Kusturica koji je isto tako bio musliman vidimo da je ne samo primio Pravoslavlje već je pre neki dan postao i clan Krunskog Saveta kod princa Aleksandra.
Bilo je mnogo Poznatih muslimana koji su se istinski smatrali Srbima i svoju državu Srbiju smatrali svojom. Oni koji to nisu uglavnom su otisli za Tursku. I Draža Mihajlović je imao u svom stabu poveci broj Srpskih muslimana koji su se borili za Kralja i Otadzbinu.I u Srpskoj Bosni sa Gavrilom Principom je bilo nekoliko muslimana koji su se isto tako smatrali Srbima.
Pa čak i komunisticki pisac Mesa Selimovic je zvanicno tražio da se uvrsti u Srpske pisce.
Ovaj Adem Ljajic će naverovatnije da se uvrsti u neljude po onoj:
Hrani kuce da te ujede i za par godina vise nećemo ni cuti o njemu.

Zvezda_do_Tokija
06. април 2013. у 05.00
pa ako Laljic misli da to nije njegova himan onda misli da to i nije njegova država onda i ne treba da igra... Nek igra za Bosnu i Hercegovinu - srećno mu bilo...
ludikure
(ofr)
11. април 2013. у 13.40
Tog malog glupana Ljajica bi nakon 15 dana i u Bosni isamarali ko sto ga je onaj Italijan. Do je jeo srpski hleb u Beogradu cutao je, sad odjednom kad je uzeo neku kintu pokazao je pravo lice.

Setite se samo kako je čitava zemlja stala iza njega kad ga je isamarao trener, a njemu sad ponizenje nasa himna. Šta reci nego pravi poturica.
oes123
(zubar)
16. април 2013. у 18.10
Poturica gori od turcina!
BL
(Dr.)
15. септембар 2013. у 04.50
Dzaba se kur`cit3 eto vam arapi kupuju zvezdu (☆
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.