Дискусије : Спорт

 Коментар
Ivan Bogdanov VS Miladin Kovacevic
hygrant
(student)
14. октобар 2010. у 10.08
Ivan Bogdanov VS Miladin Kovacevic

Da napomenem na početku da je ceo text lagano sarkastican, ali je jako ozbiljna tema koja sve vise zasluzuje paznju svih onih kojima je stalo do Srbije!
Sve vise se prica o krivici Ivana Bogdanova, ultra desnice, navijaca, huligana...
Dakle oni bacaju senku na sport, smisao navijanja, celi Srpski narod, a boga mi i na buducnost Srbije u bilo kojoj evropskoj integraciji-sto sve i jeste tačno!
Sada se dovodi u pitanje i ko je sve još kriv pored njega...parapoliticke snage, vladajuca koalicija, nasa policija, sportske organizacije, talijanska policija...komunikacija među svima njima...
Pa i to je sve tačno!
Ali - šta dalje, šta sada?
Pa ovde neke velike stete i nema, jer kažu da je UKUPNA MATERIJALNA steta preko 100.000E, sto bez ikakvih problema može da nadoknadi Srpska vlada, jer je cifra zanemarljiva, i ako se još podeli na oko 170 optuzenih, to ispada oko 500E po srpskoj glavi za učinjeno agresivno delo u inostranstvu, a pri tom niko od stranaca nije teze povredjen!!
Dakle objektivno receno, nasi navijaci i nisu uradili ništa strasno!
Steta po Srpski sport i nije neka, jer pitanje je i šta bi sami sportisti uradili, ali neću sada o njima.
------
E sada da napravim paralelu sa slučajem Kovacevic:
Srpska vlada je za JEDNU osobu platila 1.000.000. plus verovatno i kauciju od 100.000, ali to se krije. Izdala mu e DIPLOMATSKI pasos, sto nije slučaj sa huliganima. NIJE OSUđEN za TESKE FIZICKE povrede, i nastavice studiranje...doduse u Srbiji, a za huligane ne verujem da će moći bez problema da nastave ili zapocnu skolovanje ili da nadju zaposlenje...
A razlika je po glavi izgrednika:
1.100.000Dolars
1 teško povredjen Amerikanac od strane 1 Srbina i 2 muslimana
---------------
500E
3 lakse povredjena cuvara reda od strane 170 privedenih Srba.

Unapred se zahvaljujem Srpskoj vladi u zelji da na najdiplomatskiji način resi SVAKI problem naših gradjana u inostranstvu!
Pero-
31. јануар 2012. у 00.37
ja
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.