Дискусије : Зона сумрака

 Коментар
5 Misterioznih paranormalnih fenomena
odbeglamlada
22. јануар 2018. у 15.37
MISTERIJA FENOMENA FANTOMA IZ PROŠLOSTI
Postoji verovanje da su delovi prošlosti holografski zabeleženi u kosmičkim vazdušnim talasima i da se s`vremena na vreme uz pomoć ljudskog uma mogu konvertovati u hologram. Pojedine sablasne prikaze i nisu daleko od holograma, trodimenzijalnog zapisa osobe, scene ili događaja Iz prošlosti. Teorija o prikazama i duhovima je da su oni duše preminulih osoba koje nisu pronašle mir.

UNUTRAŠNJI GLAS PARANORMALNI FENOMEN
Unutrašnji glas je specifičan interesantan fenomen koji se javlja kao subjektivan osećaj u kome neka individua u svojoj podsvesti čuje jedan ili više glasova. Ova vrsta glasova su akustični doživljaji dostupni samo nosiocima ovog specifičnog fenomena, koji se dešava u različito vreme i različitim povodom.

FENOMEN MEDIUMA VEZA SA DRUGOM STRANOM
Jedna od najmisterioznijih parapsiiholoških aktivnosti je aktivnost koju sprovede mediumi. Fenomen nadživljavanja smrti, označen grčkim slovom TAU što je inače prvo slovo reči tanano – smrt.

FENOMEN YAPOSEDNUTOG TELA
Demoni su neorganski entiteti. ali prirodni elementi. Spontano su nastali kao i umnožavanje neorganskog sveta po svim dimenzijama. Njihova svrha postojanja je goli opstanak, nemaju funkcije ličnosti radi nepostojanja duše i nemaju viši cilj postojanja, kao što ima čovek u organskom svetu.

VANTELESNO ISKUSTVO
Fascinacija vantelesnim iskustvima je oduvek bila prisutna kod ljudi, da li je u pitanju samo šala sopstvenog uma ili postoji neko duhovno značenje. Naučnici veruju da je leva hemisfera mozga povezana sa percepcijom kao osećajem kretanja, odgovornim za osećaj napuštanja tela i levitiranja nad njim.

DETALJNIJE O OVIM FENOMENIMA POGLEDAJTE U VIDEU: https://www.youtube.com/watch?v=4uid2rOooJQ
windy-chicago
(windy-chicago)
24. јануар 2018. у 21.31
Ja mislim da bi ti trebao da malo porazgovaras sa psihijatrom.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Mantra Bracelets?
.