Дискусије : Кућни љубимци

 Коментар
Kartuzijski macak u Torontu
SKACUBANO
12. септембар 2013. у 16.18
Da li ima neko u Torontu/Kanadi kartuzijsku macku. Dobro bi bilo da se povezemo i da razmenimo iskustva.Znam da je svojevremono jedna žena tražila nekog da joj donese, i interesantno je da li je uspela u tome.
Ja imam mladog macka te rase sa pedigreom, pa ćemo uskoro morati da mu nađemodevojku.
Ja sam pre mesec dana donela macorica iz Beograda, pa celu proceduru oko prenosenja macke mogu da prenesem onome koga to interesuje.
aquariusnorth
(sisac golubova)
29. октобар 2014. у 00.08
je li možeš javiti kakve su peripetije bile za proćikroz uvoz zivotinje u kanadu? [email protected] hvala najlepsa
SKACUBANO
07. новембар 2014. у 11.16
Sa zakasnjenjem se javljam, ali rado ću da odgovorim. Sasvim iznenada sam kupila malog macka i to tri dana pred put. Odgajivac je imao već pripremljene sve papire izuzev pasosa i zadnje potrebne vakcine. Otisli smo sutradan na Vet fakultet u Bgd i sve je zavrseno za oko cetrdesetak minuta. Vracali smo se Air France i od Pariza Air Canada. Otisla sam u predst. Air France i oni su napravili upit da lije neko već prijavio svog ljubimca(ne sme da bude u kabini vise od jedne male zivotinje). Da putuje u kabini (tj. sa tobom) mace ne sme da ima vise od 6kg zajedno sa kavezom. Na aerodromu Nikola Tesla sam platila oko 90 eura za transport. U Torontu se ide na poseban izlaz gde su carinici i gde pregledaju sve papire.Sve je bilo ok.Macak je sada star godinu i po i na prvom takmicenju (CCA Cat show Toronto) proglasen je za sampiona.Inače obozavam zivotinje i nije mi bilo teško ništa oko prenosa. Ako imate još pitanja javite, a ja ću pogledati cesce ovaj sajt.
windy-chicago
(windy-chicago)
08. децембар 2022. у 02.50
!!!!!
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Unicorn Gifts?
.