Дискусије : Филм

 Коментар
Cernobij
xzy
(ing)
17. август 2019. у 23.32
komentari?

odgledao. Impresivno. Mislio sam da će da popljuju Ruse. Možda i jesu ali opravdano ako je sve ono onako bilo a izgleda da jeste. Pa ne moze se komunizam igrati sa zivotima pola planete samo zato da bi neko dobio veću poziciju.
noge stvari sma zano oko ovoga ali mnoge i nisam. suma sumarum zalosno. Još zalosnije što se ovakvih ili gorih stvari moglo desiti X puta i na istoku i na zapadu a tek šta sve može da se desi i desice se ako ne dodjemo do pameti. Koliko još nevinih treba da strada?
dadayaya
(mind over matter)
21. август 2019. у 01.17
samo ovo je ipak americka (tj HBO produkcije) verzija dogadjaja. Vrhunska muzika Islandske kompozitorke (ambijentalni zvuci specijalno snimljeni bas u Chernobylu i okolini)
https://www.classicfm.com/discover-music/chernobyl-soundtrack-composer-hildur-gunadottir/, vrhunska gluma Jared Harris-a (koji se eto i ovde obesio na kraju, kao što se njegov lik obesio i u seriji Mad Men, koju su u Srbiji prevodili 'Ljudi s Menhetna')... I ostali glumci su bili savrseni, i sve je odradjeno zaista na visokom nivou.
Ali moguće da je istina ipak da je CIA bio glavni krivac i pravi inicijator (nekom vrlo vestom sabotazom) kao sto Rusi eto veruju. Svakavke grozne stvari su oni zakuva(va)li, organizovali i izvodili/realizovali po svetu, sa svakakvim uzasnim posledicama i silnim žrtvama, to i mnogi amerikanci sami tvrde i priznaju... Mi to iz ove serije naravno nismo mogli da saznamo, već nam je eto ponudjena neka prica koja je možda vrlo iskrivljena i tendenciozna...
xzy
(ing)
21. август 2019. у 13.56
e sad...mnoge ove greške su isplivale na povrsinu relativno brzo nakon katastrofe. Sada da li je CIA sve to mogla da izrezira...ako mene pitas teško
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.