Дискусије : Филм

 Коментар
Ode i Milena
MarkizDeNoviSad
(Sinter)
14. октобар 2018. у 03.02
Ode i Milena Dravic seljanka iz Beograda. Ostala još samo Mira Banjac od te generacije, a i ona je u bolnici. Bilo bi u redu da nas udbas Bujosevic barem pocasti sa serijom Radovan III sa Batom Zivotinjom i Milenom Dravic koja je snimljena a nikada emiovana sada kada ih vise nema. Slava im.
Fan
14. октобар 2018. у 10.01
Nije veća seljkanka od tebe.

I nju i njega pamtim iz „Obraz uz obraz” tamo sa početka70-ih. Ti njihovi likovi su mi urezani u pamcenje, yugo i srpska kinematografija su mi uvek bili šupački, nisam to pratio.
Tada je ona bila i najbolja riba u svim životu, baš u svom prajmu i bili su oni glavni par i neka socijalistička vrsta yugo jet seta, ko sad Kluni i njegova ili Mik i Bjanka tada, s tim sto je Milena bila glavni lik u njihovoj vezi.
Nek joj je večna slava.
antologia
(svakog dana...)
14. октобар 2018. у 13.22
Čast i slava joj! Veličanstvena i glumica i biće . Meni je tužan ovaj trenutak, mislila sam da je starija, zato što je rano počela i trajala toliko dugo. Nema joj ravne po dijapazonu glumačkom i izrazu - modernom, uvrnutom, komicnom, grotesknom, ali i dramskom-fatalnom u isto vrijeme. Apsolutna glumica na našem inače talentovanom tlu.
fontisa
14. октобар 2018. у 15.28
Meni bas teško oko srca. Ona i Dragan Nikolic su nam bili kao kucni prijatelji iako nikada nisu presli prag. Ne znam zašto se tako osecam, ali bas mi je zao sto je vise nema. Možda zato što je to znak odlaska jednog vremena koje je bilo ususkano u sigurnost, porodicu, prijatelje. Ali mi je drago da je sada ponovo sa covekom svog zivota.

Sjajna komicarka i panicarka :D
MarkizDeNoviSad
(Sinter)
17. октобар 2018. у 04.46
Teško je sa nasom emigrantskom seljanom iz Malmoa razgovarati o filmu. Pokojna Milena se bas cudila kako je ona iz Beg dobijala da glumi seljanke. To ništa nije bilo cudno, drugih uloga i nije bilo, samo se seljani i podilazilo dok je polako isla iz sela u grad. Na toj temi su i Italijani izgradili neorealizam sve do 60ih godina do Alena i njegove brace. Junaci su cobani na asfaltu i njihovi sukobi.
Fan
17. октобар 2018. у 06.16
Koje godine su tvoji sa planine sišli u BGD?
MarkizDeNoviSad
(Sinter)
17. октобар 2018. у 06.18
1983
Fan
18. октобар 2018. у 07.36
Te 1983 sam pošao u vojsku pa mi je pobego avion za Krk. Da bih stigo na vreme morao sam da jurim na autobusku i vatam bus za Rijeku. Možda sam vas i sreo tamo kako dolazite sa cegerima i torbama?
Fan
18. октобар 2018. у 07.48
Kako zameriti Mileni što se uvatila za srpskog seljobera i u njemu videla ljubav svog života? Ne mogu jer sam romantična duša.
A mogla je sa lakoćom da si nadje nekog internacionalnog milionera a da se malo potrudila vrlo moguće i milijardera i reši probleme svojih pokolenja i šire familije.
Ovako se lomatala po Srbiji celog života i bila kraljica u selu a imala je kapacitete da bude to i u gradu.
Podelila je sudbinu mnogih rasnih Srpkinja patrijotkinja koje su se uhvatile za budaletine Srbende i time sebi zapečatile sudbinu.
MarkizDeNoviSad
(Sinter)
18. октобар 2018. у 11.14
Jok more mi smo dosli peske sa obramacama preko ramena. Čuli smo samo da je neki baksuz zamako za Savu put Rijeku dok smo mi forsirali Banovo Brdo. Mogao su nauciti da se ona tri puta zahebala.

antologia
(svakog dana...)
02. јануар 2019. у 20.43
I Marko Nikolic, bozanstveni. Neka pociva u miru.
Cudan dan za umiranje glumaca.
antologia
(svakog dana...)
22. јануар 2019. у 12.17
I lista se nize:
Miodrag Radovanovic
LJiljana Sljapic
Dina Rutic, i sad pamtim tog Prometeja sa otoka Visevice

Neka pocivaju u miru!
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.