Дискусије : Филм

 Коментар
Šta se gleda?
Fan
28. октобар 2015. у 21.28
Nekako je malo kao zivnulo po torentima, ima da se skine tu malo sve i svashta. Bio sam slobodan nekoliko dana, od nedelje pa evo sve tamo do petka uvece pa se bacih da pogledam nešto. Ništa naročito ali evo:

EVEREST
opet pricha, kao istinita o chovecima protiv elementa. dobra ekipa glumaca, Josh Brolin, Jack Gyllenhaal među ostalima ali nekako mi film nije ostavio utisak. K2 na istu temu pre 20 i kusur godina mi je bolji bio, ko ga se seca. ovde mi nekako malo sve zbrzano, montaza mi nekako trokira, barem na ovome sto sam ja gledao, skinuto sa torenta. dobio je relativno visoku ocemu na imdb-u mada iako mnogo volim takve takozvane avanturisticke filmove nisam se bas odusevio. mislim nije za propustanje ko voli taj zanr ali za one koji su ravnodusni i nije nešto. glumci su mi i odradili svoj poso ali neke druge stvari skripe.

KNOCK KNOCK
odrtaveli Keanu koji ne provodi bas neko vreme u gymu iako je gluma igra briznog oca i supruznika ali kad se nadje u blizini tinejdzerke, u ovom slučaju dva komada, nema sile da može da im odoli. ko i svi mi ostali porodicni ljudi. igra macaka i misha, home invasion, poludela deca, malo vatachina, sex, gole siske, sve smuvano u buckuris a pri tome se reziser ne stavlja ni na chijoj strani sto je možda i pozitivno. kijanu ih je kresnuo ali da li mu je žena oprostila ko sto to obično biva nikada nismo saznali.
ako ga ne pogledate ništa niste promasili.

HITMAN: AGENT 47
neki debilski naslov koji ne obecava ali mi ovaj ispada od sva tri još i najbolji. brainless action za opustanje sa mnogo pucnjave, tabachine, jurnnjave kolima i svim ostalim sto chini dobar action dobrim. genetski modifikovani ljudi i slična fantastika. nije nešto ali ako vam treba odmora ko sto je meni trebalo može da vam legne dobro.

Ima li još nešto što se može pogledati. Ja ću vecersake posle mog gyma da se bacim na THE MAN FROM U.N.C.L.E. neka komedijica o shpijunima.
a kad smo kod toga jel gledo neko novog Bonda?
fontisa
28. октобар 2015. у 22.31
ne diraj mi keanua ! :))))

cush „odrtaveli”...odrtavio ti! ;)

gledala isto agent 47, bolji mi prethodni deo.

cekam legends da izadje. ne secam se kada sam poslednji put bila u bioskopu. već mi se nakupilo karata besplatnih ali dzabe kad ne postizavam a i ne želim da ih trosim na budalastine.

meni je super bio man from uncle. super zabava i odlicna scenografija. ma, guy ritchie retko promasi a i kad promasi sve mu je oprosteno.

al šta sam gledala skoro da je vredno paznje...a, da! film drama breathe in. ostavio me pod utiskom.

od ovih akcijaskih zabave pohvale mission imposible, spy, american ultra i mali filmici cop car i ashby (miki rurk).
Fan
29. октобар 2015. у 00.14
pa dobro, ima bradu pa mu se ne vidi u faci da li je ostareo ali mi mnoogo nekako mlohav u telu. nije ko tom kruz, brad pit i ja :))
ono nikad on nije ni bio atleta ali mnogo se opustio za svoje godine. a tek mu je 51 ko i meni.
fontisa
29. октобар 2015. у 01.53
slusaj, moj keanu bi te sastavio sa patosom dok si rekao F ;)

tai chi, MMA i ostale borilacke vestine koje upraznjava...

on i nije nestp lud da nabuca misice i bude zilav, vise voli relaxed type of life :)

svaka tebi cast na tvom izgledu u koji uopste ne sumnjam. i velika je stvar da covek u „tvojim godinama” (mada ovo izgleda kao da si star a po meni si i mentalno i fizicki mladjusni pastuvcic zeljan decackog sna - koji i živis) ima takav stil zivota i način razmišljanja...hoću da kažem, godine ne mare za tebe kao ni ti za njih :) ... i nadam se da ću ja tako isto sa 51. :D
Fan
29. октобар 2015. у 03.24
50-e su nove 30-e. ja sam zivotnu formu postigo tu negde u 45. sad je samo održavam ;))

odgledah U.N.C.L.E. dobar film a i slazem se za scenografiju, stvarno su docarane te godine odlično. mislio sam da je neka ko komedija ali i nije odnosno humor je sa zadrskom, uravnotezen.
dadayaya
(mind over matter)
29. октобар 2015. у 04.56
bogami su tebe tvoji bogati gastarbajteri cale i keva naveliko razmazili, vidi se...
: )
Babette
(office mite)
29. октобар 2015. у 04.57
Upravo sam zavrsila seriju Game of thrones, drzala me prikovanu za ekran dok je nisam celu odgledala, iako dosta splatter, prica i gluma i atmosfera su totalno hipnoticne, bas sam se navukla. Sad cekam 6 seriju, pa ću možda malo i da gledam filmove.

Skarlet je skrenula u vode cyber i alien bicja, možda joj to godi, prvo je bila samo glas u Her, pa je onda, pod uticajem droge 1000 puta jače od limitless dostigla nivo Lucy, pracoveka i prapretka civilizacije. Optimizam. Nećemo bas tako lako da se izvucemo. Um caruje, sila klade valja, vazda bilo i bicje.
Nakon toga je čak i vanzemaljac, pozitivna stvar u filmu Ander de skin, odnosno dve pozitivne su, 1. Glazgov i okolina, vratilo mi lepa secanja iz tih krajeva, a inače se retko vidjaju na platnu, veoma fotogenicni i sugestivni predeli, i 2. full nude Skarleta, bas je simpa sa sve stomacicem i nesavrsenstvima.Da li se varam ili je smanjila obim grudi? U svakom slučaju, poentu filma nisam uspela da ukacim, mada imam zivu sumnju da poente i nema. Samo mislim da bi pojedini reziseri mogli makar da pretpostave da nas još ima koji gledamo filmove bez prethodne upotrebe opojnih sredstava.
Fan
29. октобар 2015. у 12.48
Zato ja i ne gledam serije. Navucem se se pa posle ne mogu da stanem. Deca me teraju već nekoliko sezona da pocnem GOT, ma jok bre, tako sam poceo Breaking Bad pa sam morao da ga odgledam u jednom cugu. To mi jako utice na normalan zivot koji vodim i zato ne gledam serije. Moja greška jer ne umem to da rasporedim i izbalansiram.

Skarletu i ja isto, ne mogu sit da se je nagledam. Lucy je ok, ma sve od Besona mi je ok pa i kad promashi, sto chesto radi.
Under the Skin, čini mi se da sam ovde nešto napisao ranije, negde još u prvoj polovini sam prestao da gledam film i skoncentrisao se samo na Skarletu i sve u svemu bilo je i to ok. Mislim kao dozivljaj, o filmu me ne pitaj.

Kluni u Tomorrowlandu mi je sledeći na listi, vredi li cemu?
MarkizDeNoviSad
(Sinter)
29. октобар 2015. у 13.00
Koji je point full nude matorki u „ozbiljnim” filmovima?

Ne stignes ni da ga isamaras posteno. Potpuni visak posebno u JU filmu. Skerlet su„procurele” fotke pa je pozelela da nam prikazuje dupe i sise? Ako te nije obrlatio reziser u ranoj mladosti sedi i cuti. Berry i vladica milosavljevic i kerry fox ok.
Fan
29. октобар 2015. у 14.22
O cemu trabunjaš jado? Skarlet ne može da bude matorka ni po mojim merilima. Kad je snimila Under The Skin bila je 28. Najbolje godine za ženu.
MarkizDeNoviSad
(Sinter)
29. октобар 2015. у 14.40
Cekaj da dodjem u tvoje godine sokole.
Fan
29. октобар 2015. у 14.57
mlad si ti, ko rosa u podne.
MarkizDeNoviSad
(Sinter)
29. октобар 2015. у 16.00
Nikada nisi razumeo mlade. Rahela Ferari
the-bezi-man
29. октобар 2015. у 20.44
možemo se mi zavaravati koliko hoćemo, pricati ovo i ono, ali 50-e godine su duboka starost, kako za ženu, tako bogami i za muskarca.

i nemojte sad one price i otrcane fraze kako su „godine samo brojka” i kako je „covek star onoliko koliko se oseca” jer to su gluposti. vreme nikom ne prasta šta god mi mislili...
Fan
29. октобар 2015. у 21.21
„duboka” starost, nisi li ga malo preterao? jeste starost u poredjenju sa 20-im mada je to dosta i individualno. kaži mi na primer šta ja to ne mogu da radim u 50-im a sto sam mogo u 20-im pa ću da ti kažem da nije tačno. lično sam u boljoj fizickoj kondiciji sada. tada sam bio ogrizli pushac, pio, „eksperimentisao” sa gudrovinom itd, itd. sada idem u gym 3 puta nedljno, trcim po 10km barem 2 puta nedeljno, obično 3, nekad i 4, igram tenis jednom nedeljno. to sve ni slučajno nisam mogo u 20-im.
što se psihe tiče, ebiga, zaboravim tu i tamo po nešto ali vece si muke imam sada, to jest vise stvari o kojima razmišljam. tada me boleo racku i nisam razmišljao o ničemu tako da nisam ni imao šta da zaboravim.
ne znam, ne slazem se sa tobom ni malo. ono, ima i onih koji sa 50 izgledaju ko 70 a tako se i osecaju ali ja dosta njih sto znam u mojim godinama ne mogu da ih okarakterisem da su u dubokoj starosti. moj cale ima 75 godine pa kad ga vidim kako trci preko ulice ne mogu ni za njega da kažem da je u dubokoj starosti.
MarkizDeNoviSad
(Sinter)
30. октобар 2015. у 04.55
Cemu se ti pravdas? Svi ćemo pre ili kasnije doći u tvoje godine Fane. Ne bunim se ja protiv mladjarije od dve banke ali ove izdrndane olivudske koje su rasitnile četvrtu banku...
Anakonda
(doktori vas ubijaju)
30. октобар 2015. у 06.15
dal ste primetli u cikagu..kad vozis 94kom iz indijane prema ohara aerodromu...da jedan od solitera iz daljine izgleda kao arapin, pod nocnim svetlima?
MarkizDeNoviSad
(Sinter)
30. октобар 2015. у 06.56
Samo sa strane WI, White Castle to je možda i I90. Ostalo je sve bezlično bljak čak i fabrika kola. Sa strane IN na I94 najjači je
Gary hebe vek koja sirotinja i slam.
crncuga
30. октобар 2015. у 10.38

Sami filmski poceci Laure Antoneli i Ornele Muti, Bonanca, Stanlio i Olio, Čarli, Osvetnici, Mucke, crtic Gustav, 17 trenutaka proleca, Janošik, Sandokan, Hičkok, Odisejev povratak (Bekim i Irena Papas), Skorceze, Paradzanov, Viskonti, u velikim kolicinama SF...i naslovi iz posebnog filsmskog zanra koji ovde vecini nisu poznati pa da ljude ne zamaram.
MarkizDeNoviSad
(Sinter)
30. октобар 2015. у 11.40
Ornela se bas i nije nešto cepila uglavnom puno se razbacivala sisama malo mufica i volele su je sarene novine.
crncuga
30. октобар 2015. у 11.58

ma daj covece gde će ti dusa! sicilijanska put. kad god bi ona ili laura sapnule: „nemoj, molim te”, ja sam ubacivao (gumenu) bombonu za smirivanje u utihnulom boskopu prepunom srednjskolaca koji luftaju sa casa.
Anakonda
(doktori vas ubijaju)
30. октобар 2015. у 12.09
odoh si sad

nezovite me dalje
MarkizDeNoviSad
(Sinter)
30. октобар 2015. у 12.20
I was unconceived in that time. Sorry
crncuga
30. октобар 2015. у 12.26

koliko vidim po ovim spiskovima za gledanje, nisi jedini..zauvek ćete biti uskraceni i svrsavacete na skarlet i ostale silikonjare, koje vise i ne nose najlonke sa zabicama (ništa bolje od toga na zenskim nogama nije izmislejno.). uzdravlje
MarkizDeNoviSad
(Sinter)
30. октобар 2015. у 12.43
skarlet nema silikone samo joj povremeno urednici po novinama i na filmu napumpaju grudi. Ima c korpe. Vas bra fitter.
Fan
30. октобар 2015. у 14.45
e decko kad sam ja gledao Ornelu ne znam ti gde si bio, ja sam sa njenom generacijom izlazio u grad. nego to su već prezvakane stvari i prezvakana sise koje više ne stoje cvrsto. dal to da gledam i želim za mladost ko ovaj bezi men ili da idem u nove radne pobede i gledam skarlet i slične njoj? kaži ti meni to.
silikonjare? to neki izraz sa farme? nemam ništa protiv silikona ako su dobro ugradjeni i kad ih gledaš i vatas i ne pomislis se da su silikoni. ako mislis na one naše duck faces, takozvane starlete, ne bi im ora' iz ruke uzo. to yebu politicari i sličan mafijaski olos. nisu one skarleti ni govance iz nosa.
Konj_na_belom_princu
(Miriomorfoskopticar)
30. октобар 2015. у 16.02
Što je dobra ona italijanska stvar iz THE MAN FROM U.N.C.L.E.

https://youtu.be/ljDcvhkRuOc
Konj_na_belom_princu
(Miriomorfoskopticar)
30. октобар 2015. у 16.05
Song.of.the.Sea.2014.1080p.BluRay.x264.YIFY.mp4

http://www.imdb.com/title/tt1865505/
MarkizDeNoviSad
(Sinter)
30. октобар 2015. у 16.34
Ti konju sve znaš. Moraju li trandze da ugradjuju silikone ili mogu sise da im narastu od nekih ormona?
crncuga
30. октобар 2015. у 17.06

imaš veliki „pljus” od mene za ono „decko”. mada mi crni zaista sporo starimo.

laura i ornela su bile ribe. neosporno. svi smo pobacali na njih u to doba vise dece po kinima nego sto bi ih stalo u jedan osmoskolski razred.

nemam predrasude i kad mi padne mrak na oci ne smetaju mi silikonske obline, ali kad vidim neke od tih riba, onako letimicno, dođe mi da ih zbrinem u azilu ili stavim kao opomenu protiv pusenja na kutijama cigareta.
vudu5-lenjin5
(Nil desperandum)
31. октобар 2015. у 06.14
Sa klincima odgledao The Martian, eto.
MarkizDeNoviSad
(Sinter)
01. новембар 2015. у 06.07
Neodgovoran roditelj.
vudu5-lenjin5
(Nil desperandum)
01. новембар 2015. у 06.33
Mladji se jeste donekle smorio. Ipak ne toliko koliko ja.
vudu5-lenjin5
(Nil desperandum)
01. новембар 2015. у 22.34
...mislim, to da tip gaji krompir na sopstvenim govnima i marsovskoj prasini aj i nekako, hidroponika brate, ali da otvor od 2 metra zatvori folijom i selotejpom i da to onda izdrzi pritisak vazduha iznutra koji bi trebao da je kao na Zemlji, nasuprot pritisku na Marsu koji je svega 0.6% zemaljskog, to malo sutra.. Mogao bih sad da racunam koliko kg trpi svaki kvadratni santimetar folije ali glupo mi je... Pre toga je zakrpio svoj slem isto pomoću selotejpa (tj. duct tape-a, kojeg kao sto znamo u Americi smatraju svemogućim..) Kao kad bi probali da napuklu plinsku bocu zakrpite na taj način, javite ako uspete.

Onaj manevar oko Zemlje pa nazad za Mars je takođe problematičan, ali da se ne upustam u razglabanja.. Još sam povodom Prometeusa rekao da je Scottina trebala davno da okaci kopacke o klin.
Babette
(office mite)
02. новембар 2015. у 04.02
A most wanted man. Kanta.
crncuga
02. новембар 2015. у 04.53

nije do coveka već do poternice. ili je publika zahtevna. ide to sa godinama.
MarkizDeNoviSad
(Sinter)
02. новембар 2015. у 05.41
Ovde se opet prebacuju godine. Nije ti ovo obdaniste.
crncuga
02. новембар 2015. у 07.55

ko prebacuje godine? milf, a bogami i popjedine mature, su ZAKON. ne reaguj na stvari koje su za tebe još nepoznanica...slutim da si tek u „post-pedofilskoj fazi”, odnosno da tek otkrivas zenski svet flore i faune iznad 19 godina. Iznenadices se kakvih sve primeraka ima. Pa to je celi univerzum (slatkog) iskustva !
dadayaya
(mind over matter)
04. новембар 2015. у 14.12
Homeland, Fargo, Walking Dead, Blacklist, Agents of SHIELD, Minority Report, Blindspot... Hell on Wheels nadoknadjujem.
Fan
07. новембар 2015. у 03.37
Odgledah novog Bonda i odmah da kažem da ne valja. nisam citao kritike ali ne mogu da budu ni srednje. film je razvucen, na momente i malo dosadan sto to o Bondu uprkos svemu nikada nisam mogao da kažem.
Da, Monika, brate ona žena je prdnula u fenjer. Iso sam sa prijateljem koji ima 57 godina i on kaže ma dobra je bre i dalje, šta joj fali? Fali joj faca koju je nekada imala. Deluje da nije imala neke vece facijalne hiruske zahvate pa je možda i vreme. Telo ne znam, na daljinu snimljeno i može da prođe za milfachu. Obnazila je ledja malo i reklo bi se da posecuje gym. Njena uloga napaljene udovice trejala je oko 3 minuta i to je bilo to od Monike. Bond je naravno kresnuo ali sve to je delovalo mnogo neuverljivo kao i ona sama. Mislim da je malo glupo davati joj i dalje neke sexi uloge jer ono bi čak i ja prskocio sto nisam Bond. A i njega su spustili na niske grane kad mora da onodi babe od preko 50. Bila je nekada vrh svetskih vrhova ali rekao bih da je vreme pustiti je da se posveti unucima.
Babette
(office mite)
07. новембар 2015. у 05.55
Ko je lep, lep je do smrti.

Slazem se da s godinama treba zanemariti seksipil, to je glupo i hopeless, mladost je seksi, bila i ostala, ali Monika je lepa i biće i da živi i dvesta godina.

Seti se one: tek u jesen poznaju se boje krosanja, sve su iste u leto zeleno.

Just sayin'. Ja starim, pa volim ovaj stih, šta ću.
pata
(milijarder)
07. новембар 2015. у 08.22
ahahahaha, super si fane.
Ima dve recenice o filmu i ostalo je analiza Monike, hihihi. Prošlog puta si se posvetio i markama garderobe i satova. U stvari ne prošlog puta, nego pre dva Bonda u onom sa Olgom.

Napisala Dubravka Lakic u Politici da je Kristof Valc loše odigrao.

Gledala sam Krejga, Valca i jednu mladju cokoladnu (ime sam zaboravila) kod Grema Nortona pre jedno 7 dana, najavljivali film. Ideja je da se malo svi sale, smeskaju i naloze raju da ode u bioskop. Krejg nije uspeo da izbaci jednu prosto-proširenu recenicu, koja gomila mesa. Ništa iz njega nije izaslo, ni jedna jedina misao. Ovo drugo dvoje isto tako, ne znam da li su im kazali da se 'podvuku' ispod Krejga ili su i oni isto gomile mesista. Najbolji bio pevac i kompozitor glavne teme, taj je barem imao šta da kaže. Šta li ona lepa Jevrejka s Krejgom razgovara uz nedeljni dorucak, zivo me zanima.

Krejg kod mene ima i dalje kredit, samo zato što nije Brosnan, to je već dovoljno. I sto nije Sonko.

Film nisam gledala. Mišljenje naravno imam.
Fan
07. новембар 2015. у 12.29
Ja Moniku volim i samo to što je ona, uprkos 3 minutnoj ulozi, za mene vise od celog filma govori o njenoj velicini. Meni je ona svojevremeno bila riba da ne znam da li je uopste mogla da bude bolja. To se ne zaboravlja i naravno da je i dalje lepa. Njene crte su i dalje tu i čak je i interesantno videti je kako stari samo kažem starost kod nje čini svoje iako i nije mnogo stara, moje je godiste. S obzirom da je evropljanka deluje da nema ono americko razmišljanje da je povrsina vaznija od onoga ispod i to je pozitivno. Da je Monika amerikanka siguran sam da bi i dalje bila od jachih svetskih riba.
Craig se dobro drzi kao Bond, da li ima mozak ne znam. Bila je u filmu neka cokoladna sto kažeš pato, koja igra Moneypenny, očajan izbor btw, i neka providna plavusa. Ne znam ko su i šta su ali nisu vredne nikakvih pomena.
Sve u svemu vrlo los Bond i ako su mislili da će Monika da izvadi stvar, pa ona sa 3 minuta to ne bi mogla ni kad je bila najbolja.
pata
(milijarder)
07. новембар 2015. у 17.40
gledala sam i ja Everest. Sinoć i veceras, u nastavcima. Jeste malo onako blury reziran i montiran. I jesu se potrudili oko ekipice. Meni u secanju nije ostao K2, nego Vertical Limit, od tih starih.

Inače sam bila ubeđena da se alpinisti penju pomicu sekirice i da se zabadaju u planinu, ovde u Everestu ispade da je to ekipica turista koji su se svi popeli, bez da vise po konopcima i da se dizu vertikalno na misice. Planinski turizam. Koja sam naivka.

crncuga
09. новембар 2015. у 06.56
Babete:
„ tek u jesen poznaju se boje krosanja, sve su iste u leto zeleno.”
_____________________________________

:)))))))))

Ko da sam ja napisao (zapravo, verovatno i jesam).
MarkizDeNoviSad
(Sinter)
09. новембар 2015. у 08.20
Hrdjavom i Monika smeta.
car_dusan_silni
(srednjovekovni roler ruler)
04. децембар 2015. у 23.20
Danas se cuh sa drugarom. Kaže konacno dosao kuci u visegrad iz trebinja posle sest meseci. Svih sest meseci je u stopu pratio moniku kaolin vozac I obezbedjenje
Kaže dama I po.
LeeLu
06. децембар 2015. у 20.00
Ja odgledah nedavno „Circle”. Cudno interesantan film, sniman na jednoj jedinoj lokaciji, zatvorenoj prostoriji sa pedesetak likova u krugu koji su deo eksperimenta vanzemaljaca. Film te drzi u neizvesnosti jer imaš poriv da ukapiras po kojim kriterijumima su ucesnici eksperimenta ubijani, ako uopste ima kriterijuma ili pravila.

http://www.hollywoodreporter.com/review/circle-film-review-806035

Nijedan poznati glumac ali to mi se I svidja, da gledam nešto zanimljivo jer je zanimljivo čak I kad ga anonimusi glume. Direktor fotografije je neki Zoran Popovic.
dadayaya
(mind over matter)
06. децембар 2015. у 23.32
ima ova nova sci-fi serija Expanse, isto snimana u Torontu (mada obecava vise nego Defiance, Dark Matter, Killjoys), bas je reklamiraju. Pocinje 14. dec ali prva epizoda od pre par dana za skidanje lako da se nadje. Preporucujem ako vas zanima scifi.
http://www.slashfilm.com/syfy-expanse-pilot/
Fan
07. децембар 2015. у 02.05
bratko, zaebi da mi kenjas temu sa tvojim serijama. mnogo si bre dosadan!
dadayaya
(mind over matter)
07. децембар 2015. у 05.06
uh, izvini sto ti kvarim 'temu'...
car_dusan_silni
(srednjovekovni roler ruler)
08. децембар 2015. у 12.26
Jackie Brown.

MIslio sam da sam ga gledao nekad ali ispostavilo se da nisam u zivotu video ni scenu iz ovog filma.

Šta reci, a ne zaplakati...nadam se da će biti na TV (do sad ga nikad nisam uhvatio na TV - otuda konstatacija da nisam video ni scenu) te ću ga tako pregledati kao Pulp Fiction - bar 5-10 puta.

Ala je taj Tarantino pravio dobre filmove devedesetih. Onda je osetno pao u novom milenijumu tj. sledećoj dekadi, a potom malo „dosao sebi” sa Djangom. Videcemo šta će biti posle.
MarkizDeNoviSad
(Sinter)
08. децембар 2015. у 17.09
Tarantino nikada nije snimio originalni film. Ti ocigledno nisi gledao ni Foxy Brown.
car_dusan_silni
(srednjovekovni roler ruler)
09. децембар 2015. у 23.20
Nikad čuo za taj. Mada Mrs. Brown izgleda kao avion u JB...mogu da mislim da je još bolja u FB.
MarkizDeNoviSad
(Sinter)
10. децембар 2015. у 04.06
Jok brate sve je to sexploitation zanr bilo da je u sedamdesetim bilo u 2010im. Nema tu pravog krljanja jbg malo prikaze kitu Assbender i tako to.
dadayaya
(mind over matter)
16. децембар 2015. у 04.41
The Knick je strasno dobra serija. Clive Owen hirurg sa pionirskim idejama, u NewYorku (bolnica Knickerbocker) početkom prošlog veka.
Zanimljivo da je (odlicna) muzika u seriji neka nadrealno-psihodelicna electronika , i dajuci seriji dodatnu dimenziju.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Earrings?
.