Дискусије : Бања Лука

 Коментар
Суђење Додику у Уставном суду БиХ
RadojicaB
(Bosanac)
08. децембар 2023. у 14.03
Поздрав свима!

Није ме одавно било па сам помислио да мало размрдам ове дискусије ако је то икако могуће.

Мој став да ово суђење није суђење само Додику него и институцији предсједника Републике Српске као и закључцима легално изабраних представника Народне Скупштине.

Хајде да видимо шта остали посјетиоци овог форума мисле о овоме?

Радојица ;-)
RadojicaB
(Bosanac)
08. децембар 2023. у 14.07
Ето поткрала ми се једна грешка у самом називу теме. Требао сам написати „Суђење Додику у Суду БиХ”.

Радојица ;-)

anonima
(Stranac)
08. децембар 2023. у 15.33
Moj star je da je to sudjenje nastavak smaranja naroda i da sluzi samo da se skrene pažnja sa stvarnih i svakodnevnih problema ljudi u BiH. Bitno je ljudima dati žvaku za mozak kako ne bi čuli krcanje crijeva, kako ne bi vidjeli desetine hiljada sunarodnika koji odlaze živjeti van BiH, … Eto Radoje, promašio si temu za zagrijavanje diskusije. Dodik je dosadio i Bogu i narodu ali pobjedjuje jer drži sve u rukama. Samo sto on pobjedjuje za sebe i svoje bližnje a ne za tebe i vas. Kontas?!

@nonima
RadojicaB
(Bosanac)
08. децембар 2023. у 19.26
Нас у Федерацији по задњем попису има 2,55% тако да бих ја радије пристао и на неку економску диктатуру само да ме не увуку у демократску мулти-култи државу у којој ми нема биолошког опстанка.

Ја мислим да је план овог суђења Додику да Запад покаже да само послушници, неовисно о свом степену демократичности, могу добити неке бенифиције тј мрвице док непослушници могу изгубити све. Ипак имам неки осјећај да се Запад мало преварио овај пут и да му план неће успјети.

Радојица ;-)
C_A_B_O
09. децембар 2023. у 12.34
SVE to zavisi od igara nA VEćIM terenima i KUPOVA većih timova gdje će PREPLACENI selektor CSH biti otpusten u svlacionici
POLARIS
(доктор)
11. децембар 2023. у 07.56
Ово суђење је у ствари разотркривање свих скривених и подмуклих настојања англо-саксонаца, њихових сателита и овог башибозука у БиХ. На жалост трећеразредни апаратчици како америке тако и ЕУ лијече своје фрустрације и егоманије на овим јадним народима у БиХ. Све ове силеџије ће отићи, а остаћемо само ми једни крај других као и увијек, Срби са својом наивношћу и брзим заборавом и остали са својом бруком и срамотом као и до сад.

ДА, овде се суди Републици Српској и институцији предсједника Републике Српске, који је потписао указ који је Народна скупштине Републике Српске донијела на свом засједању, а који он МОРА по уставу да потпише или да одложи до новог засједања НСРС и ако ова опет донесе исту одлуку он је МОРА потписати без одлагања што је његова обавеза по Уставу Републике Српске. Друго директор Службеног Гласника Републике српске МОРА да објави у СГРС указ Предсједника Републике Српске јер он нема никаквих ингеренција да то мијења осим ако се плаши па да да отказ на своју функцију.

Предсједнику Републике Српске се суди по закону који је донио (а он по Паришком и Дејтонском споразуму нема права да доноси било какве законе) самозвани ВП којег ПИК (ПИК = неформална група силеџија која не постоји званично као неко међународно тијело) само предлаже, а Савјет УН потврђује или не, А он нема потврду Савјета УН јер Русија и Кина нису дали зелено свјетло.

АЛИ, на жалост ми овде у БиХ имамо муслимане, који једноставно не могу да постоје и функционишу без газде. И онда на звиждук газде појављују се не било који ликови већ државни и вјерски званичници, који позивају на рат. А онда неки сератор попут халанимног овде на форуму продаје социјалне проблеме.

САМО, овај пут су се мало преиграли јер су заслипљени својим ирационалним могућностима упали у замку амбасадора Америке који лијечи своје комплексе јер га Додик не ј.ебе ни за суву шљиву њега амбасадора УСА (мош мислит) и овог смлаћеног нацисте који је видио своје ухљебљење ка ВП у БиХ. Али на жалост ових народа овде какав год буде исход суђења БиХ ће се распасти. Ако Републику Српску и Предсједника не оптуже видјеће се сав бесмисао ове државе и немогућност њеног даљег постојања, а ако Републику Српску и Предсједника осуде, опет долази до распада БиХ јер Срби неће дозволити урушавање Републике Српске колика год да буде цијена.
anonima
(Stranac)
11. децембар 2023. у 11.39
Ubode me u oci : „Срби са својом наивношћу и брзим заборавом”.

Da se sjetimo šta je Mladic rekao prilikom ulaska u Srebrenicu i na dan kada je poceo genocid : „Došlo je vrijeme da se poslije bune protiv dahija, ”Turcima„ osvetimo na ovom prostoru.”

E, ako je ovo brzi zaborav na šta lice zlopamtila?!

@nonima
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
11. децембар 2023. у 14.56
RadojicaB
(Bosanac)
11. децембар 2023. у 17.52
Ја сам такође мишљења да Срби брзо заборављају. Због тога нам се дешава да српске јунаке препустимо другим народима. Ево рецимо Србина Скендербега ни крива ни дужна су присвојили Шиптари и он је сада њихов највећи херој. Вишестољетна српска престоница Скадар сада је шиптарски Шкодр а зидање Скадра су Шиптари препричали на свој начим прокламишући своју верзију као једину оригиналну.

У Босни и Херцеговини Срби су вијековни терор турских послушника тј потурица и опростили и заборавили послије Другог свјетског рата дајући руку помирења и онима који више не желе бити Срби нити се сјећати свог српског поријекла. Послиједица тог српског заборава је факат да потомци потурчењака данас без стида глорификују злочине својих предака из турског доба, борбу за калифат и султана приказују ни мање ни више него патриотску борбу за Босну а напуштање своје традиције, културе, обичаја и прихватање оне која нам је дошла са турским окупатором називају чувањен националног идентитета. При томе се не стиде да негирају национални идентитет људима доји су га сачували.

Зато мени никад не дојади да одраслим муслиманским саговорницима напоменем БОСАНСКА ФАКТА тј да и поред тога што муслимани свој етнос сматрају босанским (и то још јединим правим,аутохтоним) а да при том немају нити једну једину изворну и оригиналну босанску етничку особину. За све ове године дискусина анонима нам није навео нити једну а није глуп. Тај феномен међу муслиманима да не знају своје босанске етничке особине а и даље са сматрају босанским етносом ја објашњавам не недостатком интелигенције него психо-социолошким ефектом гдје логика престаје да постоји иако је логика очигледна.

Радојица ;-)
POLARIS
(доктор)
12. децембар 2023. у 11.52
Перо, колика је тренутна цијена Фриком сладоледа по моловима у БЛ.
C_A_B_O
12. децембар 2023. у 12.16
Za ONE sto zaboravljau...TZV suuuuud se nalazi u bivšem objektu kasrne jna koji za onih dogadjaja bEse MUCILISTE za SRBE...samoz aparalelu...zamisliko sudjenje JEVREJIMA prezivjeli 45te u „sudu” u prepravlajnom konz logoru...a Nešto nevidjeh za IJEDAN zločinac iz tog perioda i tih lokacija osjedi u zatvoru.

https://www.incomfis-sarajevo.org/crime-scene/

Fotografije iz BLIZINE tog ekibaaa SSUUUUda a ZločinCI NIKADA ne bEse ni privedeni,kamoli osuđeni
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
12. децембар 2023. у 18.55
„Kako god, međunarodni komesar za bih i bosanski kanton, imace poslednju i odlucujucui reč, ”

Ma neće biti. Jer da je njegova posljednja, on bi već smijenio Dodoka. Ali nešto to ne ide pa vruc krompir se daje sudu. Mislim da neće ništa biti. Sem sto će narod jedno vrijeme imati besplatnu zabavu.
POLARIS
(доктор)
13. децембар 2023. у 10.33
Ко је међународни или европски комесар за БиХ, који је он кур.ц и ко је њега бирао и ко му је дао право да он одлучује о било чему у БиХ и ко му је дао право да смјењује предсједника Републике Српске за којег је гласало 300 000 гласача, какав год био тај предсједник, да ли га ми вољели или не. Он је легитимни представник народа у Републици Српској.
BL
(Dr.)
01. фебруар 2024. у 17.01
Nikakav sud njemu ne moze ništa, ali zato mu može njegov narod.
Kad narod shvati, a shvatice kuda ide ovaj brod i tad će da mu brod potone kao i svima kojima je narod sudio.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Necklaces?
.