Дискусије : Бања Лука

 Коментар
BL danas
anonima
(Stranac)
13. децембар 2019. у 05.06
Posudio sam od Pere naslov ali neću i sadržaj. Elem, BL danas mi izgleda kao sablasno prazan grad. U ulici u kojoj sam živio danas nema niti jedne osobe ispod 18 godina, U sedamnaest kuća živi 15 osoba. Sa psom se prošetam do Gornjeg Sehera i vratim se Nazad drugom stranom Vrbasa i sretnem desetak osoba u sat i pol šetnje. Sinoć u Zimskoj Varosi pedesetak ljudi i još pedesetak pripadnika elite koji strpljivo u redu čekaju lift za Agape. Zeleni most za pet minus, hebga nije vise zelen. Kružni tok „kikiriki” kod puničine kuće isto dobar. Nova naselja samo po drveću ne niču. Kome će prodavati te stanove ostaje misterija. Grade na bivšem groblju (harem) Dzamista, put ka Turbetu ne prepoznajem vise, ispod naselja Sampita novo naselje u izgradnji. Istočni tranzit je nešto kao autoput u pola grada, odsjeca direktan pristup puncevoj kući i moraš napraviti nekih 1000 dodatnih metara kad dolaziš iz centra preko Gradskog.
I da ne zaboravim ... novi splav u izgradnji odmah 100m uzvodno od istorodnog rugla preko puta Kastela. Dao Bog da Vrbas podivlja i ta govna odnese bar do Save.
Bilo kako bilo, sutra se ide nazad u Franciju pod štrajkovima i blokadama u grad sa 20 hiljada stanovnika po kvadratnom km. Moracu nešto za smirenje de popijem.
@nonima
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
14. децембар 2019. у 22.36
Zima. BL zimi nije bas nešto.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.