Дискусије : Бања Лука

 Коментар
Република Српска
POLARIS
(доктор)
08. октобар 2018. у 05.34
Честитам мојој ДРЖАВИ Републици СРПСКОЈ на очуваном српском курсу.

ДОГОДИНЕ У ЗАЈЕДНИЦИ СРПСКИХ ЗЕМАЉА СРПСКЕ И СРБИЈЕ (ВЕЛИКОЈ СРБИЈИ)
anonima
(Stranac)
08. октобар 2018. у 15.49
Dogodine u Kninu
Dogodine na Kosovu
Dogodine u Prizrenu
Dogodine u samostalnoj RS
Dogodine u zajednici srpskih zemalja ...

A jedino sto će ti se realizovati dogodine ili narednih dogodina biće „igranka” na Novom Groblju jer :

Srusi do temelja, ne ide temelj
on će ostat' vjecan k'o Sava

Mater vam psujem...

@nonima

PS: Da li si svjestan da si dvadeset i dva puta to dogodine k'o corak ispalio, da si omatuhio cekajuci ga, da si ostavio najbolje godine zivota cekajuci to zeljeno i nikad docekano hebeno isprazno dogodine?
POLARIS
(доктор)
09. октобар 2018. у 14.26
Не знам коме псујеш матер, надам се да ћеш објаснити и поред свих провокација које су изговорене на овом форуму нико до сад није прешао ту црту пристојности.

Драго ми је да си набројао сва српска страдања и вјероватно ти је сад јасно ко су истински страдалници задњих сукоба на Балкану.

Јевреји су своје догодине чекали двије хиљаде година, ми Срби, надам се нећемо толико чекати, али кад дође тај дан, неки мој потомак ће бити јако сретан. И зато:

ДОГОДИНЕ У ВЕЛИКОЈ СРБИЈИ
anonima
(Stranac)
09. октобар 2018. у 15.31
Ama ne psujem mater nego pjevam. Doduse teško da ti možeš prepoznati tekst repera Bosanca iz Hrvatske sa adresom u Izraelu. Mater inače ide na pazar onima sto ruse prije nego sto su i razmislili šta bi mogli na rusevini napraviti.
Nego, cekaj ti i dalje jer se tebi i takvima kao sto si ti to cekanje isplati. Boli vas rndika, nikad u normalnoj zemlji ne biste bili neki faktor a u vasoj etno ludnici ste Baje i dobajnici. Cekaj doTure, sretno ti bilo cekanje i tebi i tvojim potomcima. Moji potomci će, bogu hvala, daleko od tvojih da žive. Rekoh da žive a ne da cekaju.
@nonima
POLARIS
(доктор)
09. октобар 2018. у 16.14
Ма ја тебе разумијем халанимни, не можеш ти то да схватиш. Ти припадаш новокомпонованом народу који нема историје ни државотворности. За разлику од тебе ја припадам једном старом државотворном народу са богатом историјом и код нас је тај осјећај националне припадности већ саставни дио карактерних особина мог народа, да не кажем да је већ генетски.

И ти као припадник једног новокомпонованог народа ниси у стању да схватиш о чему ја причам.
BL
(Dr.)
09. октобар 2018. у 17.41
И ти као припадник једног новокомпонованог народа ниси у стању да схватиш о чему ја причам.
ahahahahahhahahhaa iiihahahahahhaa

Pozdravljam cijenjeno pucanstvo :)
anonima
(Stranac)
10. октобар 2018. у 14.02
To doTure, genetika je u pitanju ! U istoj pjesmi kaže :



Da znaš, nije bitna ideologija, bitna je biologija
Bitna je genetika balije, ustaše i četnika (to je bitno)
Svaka ovca svome krdu, krave uz telad
U šarena vrata gledat’, jedni drugima mater ...avat’ …



Eto, i u navodike sam ti poeziju stavio da ti citat ne vrijedja osjetljivo biće. Stari narod, velis, državotvoran, iskonski, strpljiv k’o Jevreji, dvije ‘iljade godina će cekat’ … i vise ako treba a manje ako Bog da. Pa kad je to Srbima tako genetski važno da ostanu na pravom kursu, gdje da ih jedva pola izadje glasati? A od tih pola jedva trecina da glasa za kormilara koji drzi pravi kurs? Sto je bolan doTure potrebno podmazivat’ sirotinju sa trideset maruna, sa vrecom brasna i litrom ulja udjeljenom sirotim polupismenim bakicama dan pred izbore … kad vam je to u genima kamenim? Sto je potrebno u tvornici Bema prijetiti sirotim ženama listom Srpkinjama da će bijedno placeni posao izgubiti ako ne glasaju za „kormilara”? Sto bolan doTure čitav jedan grad velicine Doboja naguli iz te ljepote zadnju godinu dana? Morebit’ da im je lakse cekati u Njemackoj, Austriji …? A i sigurnije je, jer genetika je genetika, hormoni su hormoni, a kad testosteron državotvorni proradi i kad pocnu glave padati za ostvarenje sna vaseg jal’ našeg, bolje je da padaju tudje glave nego tvoja i od potomaka ti.

A da se vratimo na poeziju sa početka javljanja. Men’ je bitnija ideologija od biologije. A opet, to ovaj put ti nisi u stanju da shvatis. Radi čega? Nemam pojma, imali smo manje vise isto obrazovanje … biće da je kucni odgoj u pitanju.
@nonima
vacuum
10. октобар 2018. у 18.07
„A i sigurnije je, jer genetika je genetika, hormoni su hormoni, a kad testosteron državotvorni proradi i kad pocnu glave padati za ostvarenje sna vaseg jal’ našeg, bolje je da padaju tudje glave nego tvoja i od potomaka ti. ”

----

Prilično licemjerno pisanje osobe koja je s prvim metkom pobjegla u Francusku. Nigdje ga ne bi da BRANI Bosnu kad stvarno zatreba, s puskom, a evo zadnjih 20 godina „prvi borac” odbrane (ili obrane ne znam šta trenutno koristite) preko tastature, za...i to Francuz.
A pisanje i primjeri k'o da su tebi lično nudili 30 maraka, pih
POLARIS
(доктор)
10. октобар 2018. у 18.09
Да мој халанимни, кућни одгој је у питању иначе би и ми за нашег представника у предсједништву бирали ратног злочинца као што бирасте ви човјека који је клао Србе у задњем рату.

Кућни одгој мој халанимни је у питању јер код нас људи одлазе из економских разлога, а не као ви што истјерасте два Добоја или 150 хиљада Срба само из Сарајева.

Кућни одгој је у питању мој халанимни јер ми не плаћасмо својима да бирају другима представнике, као што ви изабрасте Хрвата Комшића.

Ми имамо толико кућног одгоја да си то никада не бисмо дозволили.

А твоје стихове можеш мачку о реп окачити, прво испред свог новокомпонованог прага почисти.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.