Дискусије : Бања Лука

 Коментар
Ja ništa ne kontam, HELP!
BL
(Dr.)
23. април 2018. у 17.33
Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske obavijestilo je „stanare” i „korisnike objekata” da 24. aprila, tokom boravka visoke ruske delegacije, ne izlaze na ulice, balkone i krovove, te da spuste roletne, da ne pomjeraju zavjese.
„Savjetujemo da navdenog dana, u vremenskom periodu od 11:00 do 17:30 časova ne izlazite na prozore, balkone, krovove, da spustite roletne, da ne pomjerate zavjese, te da bespotrebno ne izlazite vani u naznačenom vremenskom periodu”, stoji u obavještenju MUP-a RS.

Nadalje, apeluje na sve građane da se pridržavaju uputstava ministarstva i drugih institucija koje učestvuju u organizovanju posjete ruske delegacije.

BL
(Dr.)
23. април 2018. у 17.58
Dragan Bursać
Danas je u Sarajevu bila visoka ruska delegacija. Sarajlije nisu dobile naredbu da se zbog iste ponašaju kao stanovnici Varšavskog geta.

Za razliku od njih banjalučki oci, svoje građane doživljavaju i tretiraju kao maloumnu dvonožnu rulju, koja će eto iskežena, sve udarajući se po crvenim guzovima strašiti goste iz Rusije.

Ja ne vidim drugo objašnjenje za ovo gestapovsko saopštenje.
Panciceva_omorika
(Ubica Zmajeva)
25. април 2018. у 01.51
Extra, hvala ti sto si nam ovo ovako dobro razjasnio
Nazif_Gljiva
(travar)
25. април 2018. у 07.08

Ja ništa ne kontam, HELP!
===========================
Već samim tim sto si shvatio ono sto vecina diskutanata već odavno zna je korak naprijed.. e sad kako ti pomoći... teško... pokusaj sam pa ako ne ide potrazi strucnu pomoć..

... sve najbolje!!!
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Earrings?
.