Дискусије : Бања Лука

 Коментар
Првоаприлска шала
RadojicaB
(Bosanac)
01. април 2018. у 17.52
Бошњаци су аутохтони етнос Восне (а богами и Херцеговине).

Радојица ;-)
anonima
(Stranac)
02. април 2018. у 04.48
Dobar si komicar amater Radoje, al' ipak ostavi salu profesionalcima. Imate vi akademike za to, man' se amaterizma.

https://www.facebook.com/dialogos.ba/videos/1961752747424952/?t=1

@nonima
RadojicaB
(Bosanac)
03. април 2018. у 17.49
Анонима, како да разговарамо о појединостима кад ти не читаш књиге? Кад напишем рецимо Расени, Венетиа, Светислав Билбија, обелиск из Ксантоса итд то су за тебе шпанска села и ти не би схватио поенту.

Али зато поенту схвата и припрост и просјечан а богами и учен човјек кад кажем да народ који је на свом националном когресу 1993 године установио да се зове Бошњаци као и то да представља аутохтони босански етнос а да нико од представника тог бошњачког етноса незна навести нити једну једину своју изворну и оригиналну босанску етничку особину.

Ако ово није овако како ја кажем па ти би барем знао да наведеш једну. Али пошто не знаш биће прије да су Бошњаци етнос који је конветрирањем на ислам одбацио своје изворне етничке особине и идентитет. Служба у окупаторској отоманској војсци није ни од кога направила босанског патриоту него баш супротно.

Пошто ти ова једноставна босанска факта савршено конташ онда није ни чудо што ти фрустрација кипи на уши читајући моје постове.

Радојица ;-)
POLARIS
(доктор)
03. април 2018. у 18.07
Лепо се ти едукујеш халанимни, само тако, то је и твоја историја, само ти још мржња не дозвољава да то схватиш.
vacuum
03. април 2018. у 19.18
Samo za anonimnog, pogledaj prve 23 sekunde.

https://youtu.be/PhxmLuXYNG4

Zašto se Natanjahu ovako obratio Vucicu?

Zašto je Natanjahu poceo konferenciju sa rijecima „Prijateljstvo Jevrejskog i Srposkog naroda ide u nazad hiljdama godina...”?!?!!!

„”HILJADAMA GODINA„”!!!

Šta to Natanjahu cita?
Neinformisan nije, lapsus nije, zna on dobro šta govori, kome govori i kada govori.

Može bit' da te knjige koje on cita i u koje ima uvida nisu još prevedene na „bosanski jezik”... ne sikiraj se nisu ni na većinu jezika, nema ih na univerzitetima, ko zna gdje se deponovane na zalost.

RadojicaB
(Bosanac)
05. април 2018. у 17.33
https://bit.ly/2EnYDTR

Радојица ;-)
RadojicaB
(Bosanac)
05. април 2018. у 17.35
https://bit.ly/2GEhFau

Радојица ;-)
anonima
(Stranac)
06. април 2018. у 13.52
RadojicaB
(Bosanac)
06. април 2018. у 16.45
Сад можемо да постирамо шта је рекао Мујо, шта је рекао Јозо а шта Радојица и то су ставови појединаца.

Међутим кад једна цијела скупина људи (дакле 100% без изузетка) која броји око 2 милиона људи живи у дубоком убјеђењу да припада, ни мање ни више него, аутохтоном босанском етносу а не зна навести нити једну једину изворну и оригиналну босанску етничку особину тог свог етноса еееее ту је здрав разум рекао „алах иманет”.

Класичан представнок горе описане скупине је наш анонима који је толики ђутурум а не зна ни самом себи да објасни зашто је баш оно за шта се декларише (нећу да кажем мисли јер он то у ствари не мисли). У ствари његова основна национална (социолошка а не етничка) одредница је та да се осјећа као несрбин јер како да буде нешто што мрзи патолошким интензитетом.

И онда на крају сваког мог поста ја могу просто физички да осјетим количину анонимине фрустрације која је директно пропорционална са мржњом који гаји према народу од кога се одродио као и са мраком своје националне свијести.

Радојица ;-)
anonima
(Stranac)
07. април 2018. у 03.53
Opa bato, Bosanac autohton u Bosni k'o Srbijanac, historicar, demograf, kosmonaut, iluzionista a na kraju još i psiholog. Ma dje ti to sve stane, majku mu ?!

@nonima
anonima
(Stranac)
07. април 2018. у 04.03
Isus je bio Srbin, pa šta? Moj mali doprinos daljem zaglupljivanju mitomegalomanijom već podbro zaglupljenih posjetilaca ovog foruma.

https://www.youtube.com/watch?v=ok5ELtNdR8U
https://www.youtube.com/watch?v=lEi5niC6tY8
https://www.youtube.com/wa tch?v=lKb-86Qap-A
https://www.youtube.com/watch?v=nSqGlTqD8Ts

@nonima
vacuum
07. април 2018. у 09.47
Anonimni ... možemo sad nabrajati linkove pa sve do velikog praska, imaš li šta reci za gospodina Natanjahua (ili tvoj izraz „zagluplenog” Natanjahua?!)?!?

Mani se te ulične „shatre”?! Ako imaš šta reci ako ne tisu.
RadojicaB
(Bosanac)
07. април 2018. у 18.47
Хаде ти анонима нама заглупљеним митомегаломанима објасни које су то босанске етничке особине. Де живота ти просвијетли читатељство сербианцафе-а.

Радојица ;-)
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
10. април 2018. у 20.14
Autohtone, autohtone.
RadojicaB
(Bosanac)
11. април 2018. у 18.18
Ето Пјер, ти ниси националиста и имаш толеранције за све и сваког. Док чекамо анониму да се сјети (хахахаха не могу а да се не насмијем) могао би ти да му помогнеш. Ти си Пјер доказано толерантан према Бошњацима и толерантно их уважаваш као посебан етнос. Па реко кад их већ уважаваш онда мора да имаш и добар разлог зашто то чиниш тј сигурно познајеш неку њихову босанску, дакако аутохтону, етничку особину. Ја, да будем искрен, не познајем за тако нешто а анонима не може да ми каже јер не може да их се сјети хахаха. Најгоре од свега је то што ја испадам национал-шовиниста јер анонима не може да се сјети својих сопствених босанских етничких и да не заборавимо аутохтоних особина.

Радојица ;-)
anonima
(Stranac)
12. април 2018. у 18.10
Radoje, čini mi se da ćemo uskoro proslaviti deseti rođendan od kako te ne hebem ni sa glave.
@nonima
RadojicaB
(Bosanac)
13. април 2018. у 03.20
Па не бих баш сложио са тобом. Ја се рецимо сјећам изјава типа „заклао бих те ко зеца” а да на набрајам вулгарне покушаје вријеђања. Морам ипак да признам да си се промјенио и да покушаваш прикрити фрустрацију што ти донекле успијева, але само донекле. Међутим фрустрација је твоја судбина, дио твог националног идентитета који је уграђен у твој начин размишљања. Фрустрацију можеш да скриваш али у дискусији са мном она неизбјежно исплива у блажем или јачем облику.

Ево хајде да тестирамо ( по ко зна који пут хахаха).

Ево кладим се и дајем 100:1 да се нећеш сјетити ни једне једине изворне и оригиналне босанске етничке осбине свог сопственог народа. Опклада вриједи како за тебе тако и за било ког другог ко се сматра Бошњаком. ;-)

И сад ако те рока фрустрација значи да си здрав и да још има чиме да размишљаш те да си фрустриран у немогућности налажења одговора. А ако те није брига е онда ти не помаже ни саљевање страве хахахаха.

Радојица ;-)
anonima
(Stranac)
13. април 2018. у 04.33
Hakala, frustrira me Radojica. Radoje, nemo’ da ga frustriras, hebo ti mater svooo-ju.
@nonima
RadojicaB
(Bosanac)
13. април 2018. у 16.55
Махалски фазони одвлачења пажње од чињенице да ђутурум незна своје босанске етничке особине. Али ето кад смо код Хакале ...

Анонимино дијете - Бабоооо Хакала ми се руугааа
Анонима - Остави га Хакала .ебо ти матер својуу. А како ти се руга тај Хакала?
Анонимино дијете - Каже ми да ми бошњаци не припадамо ауохтоном босанском етносу ако немамо барем једну једину изворну и оригиналну босанску етничку особину. И још је рекао да неће стати да ми то понавља док му ја или ти бабо не наведемо барем једну.
Анонима - Остави ми дијете Хакала. Ако те опет буде задиркивао ти реци да су код Бошњака изворне и оригиналне босанске особине ...

Е сад ову причу не могу да завршим док се анонима не сјети хахахаха а у међувремену док се не сјети повећавам квоту на 1000:1 ако ми неко каже једну једину изворну и оригиналну ... знате већ шта хахахаха

Радојица ;-)

anonima
(Stranac)
14. април 2018. у 02.21
Never ending story ...
@nonima
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
14. април 2018. у 04.41
Један народ, један краљ, једна држава
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
14. април 2018. у 04.45
Radi-ne radi-radi...

https://tinyurl.com/y7pykvsj
RadojicaB
(Bosanac)
14. април 2018. у 17.08
Анонима,да ли ово значи да се још ниси сјетио ни једне једине изворне и оригиналне босанске етничке особине код Бошњака?

Радојица ;-)
anonima
(Stranac)
15. април 2018. у 04.12
Više ne radi nego sto radi.
Čitaj Perine linkove sinko, nemo’ cijeli zivot da protracis na Deretica.
@nonima
anonima
(Stranac)
15. април 2018. у 04.18
Juče sam malo duzu komeNdiju pisao na racun originalnih četnickih karakteristika našeg autohtonog Srbijanca iz Bosne al’ me garda izbio iz cipela tajmaoutom priliom autentifikacije.
@nonima
RadojicaB
(Bosanac)
15. април 2018. у 18.37
Анонима, почећу да вјерујем да не да се не сјећаш него да их у ствари не знаш. А ако је то тако, дакле ако их не знаш, онда је то стварно дибидус фрустрирајуће по тебе.

Радојица ;-)
anonima
(Stranac)
16. април 2018. у 14.10
Apsolutno frustrasticno moj Srbijanac.
@nonima
RadojicaB
(Bosanac)
16. април 2018. у 16.27
Не бих имао ништа против и да сам Србијанац. Са Изетбеговићима је мало дргачије. Они су чисти Србијанци али сумњам да би им било драго кад би их неко на то подсјетио. Босански краљеви су се поносили и својим босанским а и србијанским/рашким дијелом породичне лозе. Ево рецимо босански краљ Дабиша каже овако:„... с родитељима нашими господом српском, и рашком и босанском ...”. Јер без обзира из које земље његова лоза вуче корјене у обије су живјели људи слиједећих етничких особина;

1. Народна имена као Радојица и Вукашин
2. Традиција Крсног имена/славе од којих је једна од најпопуларнијих Ђурђевдан

Анонима, изгледа да мени нема друге него да те подсјећам да не знаш навести нити једну једину изворну и оригиналну босанску етничку особину код свог народа па све док се не сјетиш. Е сад замисли који је то временски период. Дакле период фрустрације се наставља хахаха

Радојица ;-)

ПС Радојица, како само ово име србојански звучи али само људима махалске логике јер је Радојица и босанско изворно име гарант

anonima
(Stranac)
17. април 2018. у 02.12
Jedna i jedina ... dakle, nema ti druge.

@nonima
RadojicaB
(Bosanac)
19. април 2018. у 16.51
Анонима, вријеме је да поставимо дијагнозу.

Ти се анонима сматраш Бошњаком тј припадником аутохтоног и државотворног етноса Босне и Босна је твоја матица (исправи ме ако гријешим). Ово је и званични национални став Бошњака, њихова званична национална стратегија, њихова страна медаље тј њихова „истина” и полазна тачка и предмет мог логичког преиспитивања (свако, а посебно онај ко се сматра Бошњаком, може да се укључи и да ме исправи ако мисли да нисам у праву).

Ако је то све тако како сам горе навео онда би било и логично да тај бошњачки етнос посједује и неке (а ја бих додао „барем једну једину) изворне и оригиналне босанске етничке особине. Ја за све ове године, тачније од 1993 године, откако су босански муслимани констатовали име свог етноса/народа ”Бошњаци„ нисам чуо за тако нешто нити ми је ико од бошњачких дискутаната могао то да каже. Са мојим папагајским, хипотетичким питањем ја у ствари иритирам тј фрустрирам Бошњаке знајући да то питање немају одговор јер ”босанска факта„ су веома јасна и необарива. ”
RadojicaB
(Bosanac)
19. април 2018. у 17.17
Па да их поновимо. Етнос/народ који основао земљу Босну има слиједеће етничке особине;

1. Народна имена као Радојица, Вукашин и слична
2. Традиција Крсног имена/славе од којих је једна од најпопуларнијих Ђурђевдан

Е сад да се вратимо не постављање дијагнозе. Анонима ако си још увјек фрустриран док читаш моје постове то је знак да си свјестан свог симптома/проблема што је колико толико добар знак јер ти логика још није тотално с.је.бана. Терапија - три сеансе саљевања сраве и бићеш ко нов. А ако ниси фрустриран (како би иначе желио да оставиш утисак) е онда је дошло до неповратних, дегенерирајућих, неуролошких промјена како анатомских тако и когнитивних у твом централном нервном систему а за то терапија не постоји.

Анонима, јеси ли фрустриран?

Радојица ;-)
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Keychain ?
.