Дискусије : Београд

 Коментар
Београд на води
Grampus8
25. јануар 2014. у 13.07
А остатак Србије на суварак.

Што брже до децентрализације или остаје београдски пашалук.

Војводина, Шуадија, Ужичка република, Влашка крајина !!!

Рачунајте на нас !!
pagos
(s)
03. март 2014. у 12.35
I tako nasi vodje hoće od svog naroda , naše djece i dolazecih generacija da naprave sluge, konobare ,muske i zenske prostitutke...Dobro dosli u Beograd na vodi -leglo prostitucije i zabave...

adni Vucic nas ubjedjuje kako je projekat Bg na vodi projekat buducnosti. Kako je proizvodnja letecih tanjira, fabrike robota i sl izmišljotine put za Srbiju.

Jadni Vucic i Dacic a tako i ceda igla nas ubjedjuju a stvarnost je da Srbija nema puteve, nema struju, nema vodu -znaci osnove , potrebne za normalno funkcionisanje drustva ne postoje.

Stvarnost je da Srpska vlada treba da ulaze u ENERGIJU-a energija o kojoj pricam je HRANA(poljoprivreda) . Vucicu lazove , ulozi 50 miliona evra u traktore i poljoprivredne masine, zaposli agronome, ekonomiste ,pravnike, poljoprivrednike, proizvodi hranu kicosu...sve je jednostavno.

Reorganizuj zdravstvo i prosvjetu, brini o ''zdravlju '' nacije magarcino kicoska, o dolazecim generacijama.

A njihov BG u vodi garantuje prostituciju gradjana Beograda, 1000 e litara hemikalija i fekalija u tlu u Bg i oko Bg...Srbija će da pije vodu pravljenu iz fekalija i hemmikalija...e moj Vucicu ''vizionaru''
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.