Дискусије : Београд

 Коментар
Bivši padobranac uhapšen zbog pretnji Vučiću
konecenemora
(sofer aviona)
14. децембар 2013. у 07.57
konecenemora
(sofer aviona)
14. децембар 2013. у 08.05
mnogo stvari kaže iskreno, ali kao da je malo odlepio od ove situacije u Srbiji
konecenemora
(sofer aviona)
14. децембар 2013. у 08.06


Policija u Smederevu uhapsila je juče Aleksandra Cvetkovića (31) jer je pretio smrću prvom potpredsedniku Vlade Srbije Aleksandru Vučiću. Kako saznaje „Blic”, osumnjičeni je slao poruke da će u sedište Srpske napredne stranke postaviti 14 kilograma eksploziva.

Cvetković je pretnje slao na mobilne telefone Vučićevih najbližih saradnika. Već posle nekoliko SMS poruka bilo je jasno da je reč o ozbiljnom ugrožavanju sigurnosti.

„Na telefon jedne od Vučićevih saradnica stizale su poruke koje su glasile ´Vučiću kako spavaš´, ´Kada se vratiš iz Brisela podmetnuću 14 kilograma eksploziva u SNS i dići ću te u vazduh´”, kaže sagovornik „Blica” iz policije.

Smederevska policija izvršila je pretres kuće osumnjičenog i oduzela više telefona i jedan kompjuter, u kojima su nađene poruke. Tokom pretresa, Cvetković je pred policajcima ponovio pretnje koje je upućivao Vučiću.

Cvetković će, po isteku policijskog zadržavanja, biti sproveden Osnovnom javnom tužiocu u Smederevu.

Aleksandar Cvetković je i bivši član reprezentacije Srbije u padobranstvu, koji je izbačen iz nacionalnog tima nakon neverovatne neprijatnosti tokom puta na Evropsko prvenstvo u Rusiji u avgustu. (Blic)
JV
(☆)
14. децембар 2013. у 12.45
Kada bi u nasoj državi postojao aparat koji bi pozivao na odgovornost za pocinjena nedela, mnogo bi manje ljudi „odlepljivalo”.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Keychain ?
.