Дискусије : Београд

 Коментар
Rastanci
U_dresu_Redzi_Milera
(Nedostizni)
20. август 2012. у 18.41
Kako podnosite rastanke? Kako isti uticu na vas? D

Bilo da se radi o poslovnim rastancima - kolegama/inicama sa posla; prijateljima; simpatijama; itd.

Bilo ko za koga se na ovaj ili onaj način vezete tokom vremena i svakodnevnog vidjanja.

Danas dobijem informaciju da mi koleginica s posla s kojom sam bio prilično blizak i koja mi je dosta znacila napusta firmu krajem meseca jer je dobila drugi posao tako da mi je ceo dan neocekivano tuzan i depresivan.

Kako prevazilazite slične situacije? Da li brzo prelazite preko takvih stvari ili vam je potrebno vreme da prevazidjete krizu?

Da li je možda selidba i promena sredine rešenje?
U_dresu_Redzi_Milera
(Nedostizni)
20. август 2012. у 18.52
Imported_from_SERBIA
(Hacker-Pschorr)
22. август 2012. у 09.44
Osetis neku prazninu jedno vreme i onda se sve vrati u normalu, rad, rad, i samo taj rad.:)
--w--
(zanimator)
22. август 2012. у 19.05
,Bio je jedan tihi lom tokom iseljenja, svestan da se nešto zavrsilo zauvek da je jedan duzi period zivota otisao u proslost i sa njim i neki ljudi.
Brojao sam jednom, nekih 15-20 ljudi sa kojima sam znao da popijem pivo su otisli u međuvremenu od kako sam emigrirao.
I neke druge možda vise nikad neću da vidim..
A onda se covek i na to navikne,ovde imam par prijatelja al i njih ne vidjam često zbog prirode posla , sve ostalo, boli me uvo emocije ne postoje sve mi je jedno,gotovo niko od naroda sa kojima sam u kontaktu ovde mi ne znaci ništa... Ni grad ni ova država,bas ništa ... Postao racionalan kao Ameri.
JV
(...)
23. август 2012. у 09.09
gotovo niko od naroda sa kojima sam u kontaktu ovde mi ne znaci ništa... Ni grad ni ova država,bas ništa .
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

What a nightmare!
vjecnaja_pamjat
23. август 2012. у 21.08
Jel ova tema nastavak one ispod? :) mislim, mogle bi bas lepo da se nadovezu...jer ako vam padne teško rastanak sa nekim, mozete ga posle potraziti na Fejs Buku. :))
U_dresu_Redzi_Milera
(Nedostizni)
23. август 2012. у 21.28
Ne znam ali mrzim rastanke i zbog toga sam i otvorio ovu temu. Nekako ih sve emotivno dozivljavam i teško mi padaju. Pogotovo kada se za nekoga vremenom vezes.

Ni hladni i surovi zapad i njihova racionalnost i dinamika zivota me nisu promenili.

Sasvim sam siguran da će mi trebati neko vreme da prevazidjem bol. Da mogu momentalno bi i ja napustio posao i otisao negde u neki drugi grad.

Promena ambijenta i neki novi početak bi mi bio najbolji melem za ranu. Ali ni selidba u SAD-u nije jednostavna stvar tako da ću hteo to ili ne morati da se strpim još neko vreme na istom radnom mestu jer svaki ishitren i brzoplet potez u Americi se visestruko obije o glavu.

vjecnaja_pamjat
24. август 2012. у 10.52
Jesi ti siguran da ti je to stvarno samo koleginica, a ne recimo ljubav tvog zivota? Izvini na iskrenosti ali meni deluje kao da si se zaljubio. Nisam nikada u zivotu čuo da neko hoće da menja posao, grad i državu samo zato što je otisao neko s' kim je radio?! Ne znam koliki da je covek emotivac to i dalje deluje malo isuvise ekstremno.
--w--
(zanimator)
25. август 2012. у 12.15
Nije nocna mora drugarice Dzej Vi, samo ne pokusavam da se zavaravam .NA neki način to je sloboda. I uopste ne mislim da sam pojedinac u tom smislu ovde se uglavnom tako živi osmeh No:5 za svakodnevnicu i svako svojim putem.
I meni se čini da se Redzi zaljubio pa mu još nije jasno šta mu se desilo...Može da uzme od koleginice broj telefona cisto zbog radi emotivnosti nek joj objasni šta mu se desilo i rešen problem ako ona ima imalo dushe...
Ono dodushe malo ste u pravu Dzej Vi i meni ovo sto sam nakuckao lici na Kamijevog Stranca po malo, samo to je cena globalizacije itd Svi ćemo biti stranci jednog dana.
vjecnaja_pamjat
27. август 2012. у 17.43
zaljubio se 100%.

čim on ne odgovara, jasno je koliko je sati. ;)

jer cutanje je znak odobravanja.

:)
--w--
(zanimator)
27. август 2012. у 19.47
Nije on prvi kome smo otvorili oci... Mislim da nam je sa ovim dobrim delom i savetom obezbedjeno mesto u Vecnim Lovistima odmah pored Manitua.
Efemeris
25. септембар 2012. у 15.41
A Beograd? Zar vam nije drago svaki put kada ga ugledate? A mora da vam bude zao kad odlazite... Tamo je srce, tamo je mladost, tamo su koke...
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Keychain ?
.