Дискусије : Београд

 Коментар
Pasnjaci u krugu dvojke
Eng
08. јул 2012. у 17.35
Da li tamo neko stvarno napasa ovce ili zhuti stakori rovare i haraju?
nina
09. јул 2012. у 00.34
Hram nije u krugu dvojke a on je kupio pasnjak kod Hrama;)
sklopka
09. јул 2012. у 02.13
Suntavi + ekipa?
Nakamura
(Junior member)
09. јул 2012. у 05.59
nije on šuntav, već svi mi koji to mirno posmatramo. Ja 10 godina ne uspevam da legalizujem vikendicu u vikend naselju, procedura je to ejjjj !!!! A mogao bih ladno i da pozovem buldozer da to poravna da ne izigravam budalu da ih molim da im dam pare. Balkan je to !
V6
(NoviBeograd)
10. јул 2012. у 03.00
Ministar Smutanovac, suntavi konobar koji nije ni vojsku sluzio vodi stoku na ispasu na vracaru! A po svemu sudeci ta stoka smo mi!!!
Pa ajde sad da vidimo novu vladu hoće li pohapsiti ekipu stocara!
JV
(...)
10. јул 2012. у 04.35
Pasnjak 1. klase je mogao da bude do prve urbanizacije zamljista na toj lokaciji koja se desila veoma davno. Kako i zašto to nije promenjeno onog momenta kada je plac postao urbanisticki, ko će ga znati.
panonija
12. јул 2012. у 13.13
nagrade za naj uspesniji grad..


Nagrada Djilasu za „najbolji grad”…

Samo me interesuje ko je taj ko je proglasio Beograd kao najbolji grad?
Kakve zasluge ima g. Djilas – šta je to on uradio da bi Beograd bio bar grad a ne najbolji?
Grad kao i svaki drugi na Balkanu, urusen, prljav pun smoga.
Beograd je najneuredjeniji grad u Evropi: isaran, nema zgrade u gradu a da nije isarana sprejom po zidovima. Grad cije su fasade najopasnije u Evropi…
Grad pun rupa na česti, otvorenih sahti.. Grad u kome vozaci preticu i sa desne i sa leve strane i voze 80-100 na sat kroz centar grada. Grad u kome u saobracajnim trakama Djilasovi vozaci stanu na sred ulice kojom vozila jure, izadje do prodavnice i tako ostavi svoje vozilo. Grad kog ne možeš proćiza sat vremena. Grad u kome funkcionisu semafori stari preko 30 godina a vidljivi su samo na par metara ispred vas. Grad u kome se ne vide sigurnosne linije na kolovozu. Grad u kome se među ljudske carke resavaju oruzjem i nozevima.
Grad u kome svaki dan se dogadjaju saobracajne nesrece. Grad u kome se svaki dan dogodi po nekoliko pljacki. Grad u kome žene ne smeju da nose ogrlicu oko vrata niti rucni sat na ruci niti zensku torbicu. Grad u kome se na svim državnim salterima ceka preko pet sati… Grad u kome smecari u pola noćiprazne kontajnere.
Grad u cijim zdravstvenim ustanovama ceka se satima da dodjete na red. Grad u kome na operaciju cekate do sto godina… Grad u kome za izgradnju jednog mosta ulozi se toliko koliko bi moglo u Svajcarskoj da se izgrade tri mosta.
Grad u kome ima vise menjacnica i banaka nego u Zenevi.. Grad u kome su sve strane banke a ni jedna srpska..

Ko je dakle dao nagradu g. Djilasu – zbog ceka, verovatno zato što je clan DS – a – a DS preko noćiizgubio sve pa i ličnu dugogodisnju podrsku onom ko je Djilasa nagradio..
panonija
12. јул 2012. у 13.20
Ako Tadic, Sutanovac, Djilas, Canak, Pajtic, ne zavrse u Zabeli onda ovu državu treba pod hitno zakatanciti...
Znaci - neću ja njega da procesuiram jer će posle neko i mene..
Zašto bi neko posle i mene procesuiro ako ću da vodim državu posteno...
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Keychain ?
.