Дискусије : Београд

 Коментар
Zamalo da se ne zapale zgrade u Cvijicevoj 65-63
panonija
02. јул 2012. у 15.34
Negde oko 20h u ponedeljak 2. jula zacule su se vatrogasne i policijske sirene koje su stale ispred zgrade u Cvijicevoj broj 65 u Beogradu-Palilula.
Nekoliko vatrogasnih vozila stalo je tik uz zgradu jer je na zgradi broj 65 koja ima ravan krov sa pet spratova a vezna je uz dvanastospratnu zgaradu sa bojem 63 - gorela ravna ploca.
Dimilo se na sve strane na dnevnoj temperaturi od 40 dtepeni koliko je bilo tog dana.
Grupa vatrogasaca je izletela iz vozila i nemo je posmatrala vatru koja je gorela na ploci. Stanari iz zgrade br 65 su upucivali vatrogasce da se popnu do petog sprata i da se kroz otvor koji vodi na plocu, da vide šta gori i da pokusaju da to gase rucno.
Vatrogasci su dugo filiozofirali, bar deset minuta, vecali kako da se popnu do ploce...
Kao ne smeju liftom da idu gore, kao najbolje je da se pridje vozilom i da se ide merdevinama sa vozila i do ploce.
Zahvaljujuci Bogu da nije bio ozbiljan pozar inače bi ta zgrada, ne samo br 65 nego i br 63 bi planule dok se ovi vatrogasci budu domundjavali da li ovakoili onako.
Ipak jedan decko-vatrogasac je odleteo kroz tavan i popeo se sa aparatom za gasenje i ugasio je pozar.
Pošto se ta ravna ploca nalazi nize ispod prozora br 63 a NEHRISTI kojih je u Srbiji 80 posto, godinama su bacali smece sa svojih proozora broja 63, bacali su flase, bacalu su platno na ravnu plocu. Onda su po navici drogirani pusaci sa tih spratova bacali i opuske koji je eto na temperaturi od 40 stepeni zapalio svo to smece na ravnoj ploci zgrade.
Tad sam se svasta naslusao, da postoji jedan kriminalac na desetom spratu broja 63 koji sve i svasta baca sa svog prozora, kao on je drogirana on je vise po zatvorim nego u stanu pa eto ni vlast mu ništa ne može.
Ko je sad tu kriv Vlast ili taj bezboznik odnosno drogeras.
Zar neko može da ugrozava zivote ljudi a da mu vlast ništa ne moze.
U to ne verujem, nego su krivi stanari i Savet stanara koji ne prijavljuje takve ludake. Njima je mesto u centralnom zatvoru ili u Laza Lazarevic.
Isperd tog kruga zgrada 65-63-69 nalazi se slobodan parking. Na njega parkiraju se ko stigne jer se ne placa. Ajd sto parkiraju gde ima mesta, ali bahati nehristi parkiraju tako da ne možeš ni da udjes niti da izadjes sa tog parkinga jer ludaci stanu bas tami gde se izlazi. I pored velikog znaka Zabranjeno zaustavljanje, mnogî bas tu stanu. Eto, može se reći da je tu najviše kriva nesposobna vlast koja je do sada vladala.
Zar stanari treba da resavaju probleme vandala, da ih biju, da buse gume nepropisno parkiranim vozilima. Onda se postavlja pitanje: šta je to, kao u Kolumbiji... Naravo da je gore nego u Kolumbiji jer je nesposobna vlast dovele do toga.

Nakamura
(Junior member)
02. јул 2012. у 16.14
Ko je sad tu kriv Vlast ili taj bezboznik odnosno drogeras.
-----
kriva je isključivo vlast.
Da li si možda pomislio kako bi taj prosao da to radi u Cikagu ?
A ovde kod nas sam i ja prijavljivao takve pojave komunalnoj inspekciji i sutradan dobijem mail od njih, kažu: bili smo i proverili i nismo ništa nasli. I možeš da se slikaš sa svojom prijavom.
Zakon ne valja, a još gori su oni koji ga sprovode. Seti se da su u Novom Sadu izgorela dva lokala sa gomilama dece i tek posle toga su vlasti odlucile da malo više prekontrolišu te javne lokale.
Gradjani trpe zato što su to i zaslužili. Vlast ne služi za sedenje u fotelji i fasciniranje mase nadmudrivanjima po medijima.
CH
03. јул 2012. у 06.33
Bas tako, kriva je Vlast koja je krinalizovana.. Na vlasti su postavljeni ONI koji po naredjenju sa Zapada urusavju svoju zemlju, urnisu je, pljackaju je. Dovode je do dna, tako da je Zapad uvek tu da „peipomogne”..
Kad pogledate politicare u Srbiji poput Sutanovca, Djilasa, Djelica, do juče su bili goli ko crkveni misevi a danas posle deset godina jahanjea Srbije i priglupog naroda u njoj imaju milione dolara. Prave sebi stanove od milion dolara, prave mostove koji umesto da kostaju 20 miliona dolara na kraju ispadne pesto miliona.
U državi u kojoj svaki malo veci državni cinovnik ima po pet državnih vozila po pet državnih plata a zemlja propada iz dana u dan.
Policajski velikani imaju svoje sofere koji moraju da ih voze na posao i nazad, na pijacu, na godisnji domor kod svalerke itd.
U takvoj državi i nije cudo sto jedan jadnicic-drogeras baca smece kroz prozor na ulicu ili parkira automobil pred ulaz u zgradu.
Takve vandale u Svajcarskoj odmah vode u ludnicu da se tamo „opameti” a kod nas bas takvi vladaju zemljom.
Kažu da će biti malo bolje u Srbiji posle dolaska SNS, a ja kažem da ništa neće biti bolje - jer je zemlja propala, puna kriminala, puna bogatih tajkuna. Ima ih vise nego u CH koja postoji i nije ratovala 500 godina..
Treba pohapsiti sve iz DS - LDP- SPS - nevladine placenicke organizacije i tad će zemlja Srbija da stane na svoje noge i svoju teritoriju..Ovako, Srbiju ceka bankrot i umiranje države i naroda.
vjecnaja_pamjat
03. јул 2012. у 15.19
pa ne znam bas da li je samo kriva vlast.

najlakse je vlast kriviti za sve.
JV
(...)
03. јул 2012. у 16.28
ali bahati nehristi parkiraju tako da ne možeš ni da udjes niti da izadjes sa tog parkinga jer ludaci stanu bas tami gde se izlazi.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Što se sekiras, to odmah zoves pauka. Oni jes da su malo spori, ali dodju i odnesu pa da vidis kako sledeći put neće tu da se parkira.
CH
03. јул 2012. у 17.02
Kakav pauk - pauk dolazi samo kad neko stane na državni ulaz. Na ulaze privatnih zgrada, možeš zvati ceo dan neće doći. To je Srbija a ne Amerika ili Svajcarska...
Koliko puta su stanari zvali a da nikad niko nije dosao, čak ni policija da dodje i da se uveri u bahatost nehrista koji vladaju Srbijom a najviše bezboznickim Beogradom...
polit
03. јул 2012. у 17.43
Koji bre pauk, oni dolaze po naredbi iz vrha...
Samo ako koji automobili stane naprimer pred neki kafic a taj kafic je konkurencija jednom drugom. Taj jedan drugi ima korump vezu sa nekim cinovnicima u vlasti. Eto tad korupm naredi pauku da nosi vozila ispred onog drugog kafica, samo da mu napakosti.
Zar nije tako, korumpi zapale konkurentni kafice, zapale neku zgradu. Nije bitno sto bude tu i zrtava, bitno je da samo JA živim (korump) a oni drugi neka umiru. Eto, takva vam je danas Srbija kojom vladaju kriminalci..
polit
03. јул 2012. у 17.53
Ne zavrsih misao.
Da se ne bi udaljio od gore postavljene teme, hteo sam reci - zašto bi taj vozac postovao zakaon kad može bahato bez posledica da se ponasa na ulici, pretice i sa leve i sa desne strane. Zaustavi se na sred kolovozne ulice i ode u kafic da tako ostavi svoje vozilo ostavi i blokira saobracaj a da mu niko ništa ne može.
To rade samo tatini sinovi. Vladarevi sinovi-------------
Dakle zašto bi taj bahati izgrednik vodio racuna gde da parkira ispred broja 63..? Zašto bi onaj drogeras silazio i bacao smece u kantu kad je može baciti kroz prozor nekome na glavu. Zašto da baca opuske u pepeljaru kad mu je lakse baciti kroz prozor.
Zašto bi neko bio toliko disciplinovan kad mu niko ne zameri na tome u državi Srbiji... Država bez vladara onda i bez naroda koji ne postuje ni svog oca niti majku, sto bi postovao Vlast...
Narod bez vere i osecanja - to je narod u Srbiji..
Ko je tome kriv, pa 60 godisnji komunizama koji je pola veka ispirao mozgove samo Srbima, pa slobin SPS i na kraju najopasniji rezim DS...
Eto iz tih gena danas vladaju njihovi sinovi i unuci...
spar
06. јул 2012. у 15.59
U Srbiji ne prave pozar samo cigarete koje bacaju bahati pusaci.
Podmecu se pozari i na pozorista, kinoteke, splavove, restorane.
Uz pomoć DS mafije sve se pali da bi se doslo do zemljista ili naudilo konkurenciji. Eto to vam je Srb i ja...
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Mantra Bracelets?
.