Дискусије : Београд

 Коментар
Oće me naćisto poludu..
steks
28. јун 2012. у 12.55
...što reče ona ciganka u video klipu.

Elem, nisam ni ja daleko od „poluđivanja” zbog svakodnevnih zivkanja telefonom u kojima me obaveštavaju da sam upravo ja srećni dobitnik jastuka, pegle, putovanja, vunenih jogana, trte-mrte...samo da dođem na njihovu prezentaciju.
Malo to, nego se navrzli i kojekakvi serviseri, najviše za klimu, a bogme servisiraju i sve ostalo.
O pozivima kojekakvih stranaka i partija pred izbore neću ni da govorim; prođoše izbori pa nestade i ta pošast.

Sad još samo čekam i poziv onih iz picinog parka gde će da me obaveste da sam dobitnik besplatne karte za filmsku projekciju u bioskopu „Partizan” (ako ta institucija još uvek radi), pa da sve bude kompletno.

Dakle, da li sam ja jedan od retkih srećnika ili se to dešava masovno?
Otpisani
(KK)
28. јун 2012. у 13.52
Kad se samo setim one prezentacije u Meksiku, pre nekoliko godina... onaj time share, muž i ja jedva zivu glavu izvukli :))

cuti steks, ne znaš ti još šta su muke :)))))
Padala kisa taj dan a ovi meksikanci u hotelu bili nesnosni, od jutra do mraka nas proganjali danima za taj time share i kao dobicemo tekilu samo ako prisustvujemo prezentaciji. I guse dave, guse dave, kad vidim ja prestala kisa i sinulo sunce, rekoh muzu - ajmo na plazu bre yebes tekilu, i mi pravac na izlaz kad ovi dotrcase bokte, ej ne daju nam da izadjemo?!?! Pa pazi kad si bukvalno zarobljen!!

hahahahhaaa jooj Boze! Posle pola sata ipak smugnemo napolje a jedan trci za nama, vice nešto i mase tekilom, stane pa potrci a tako i mi :)

enivej, nisu nas ostavili na miru do kraja odmora, zivkali su nas čak i u hotelskoj sobi u 10 uvece! Ma nemas ni kome da se zalis jer oni su napast koja se podrazumeva u meksickom turizmu. Ovakvih idiotizama naravno nema na Kubi.
baxuz
(φεμμινα™)
28. јун 2012. у 15.19
ti si neki srećnik steks... mene jako retko zovu ali mi zato stizu razni sms na mobilni i već duže vreme se kanim da napenalim onaj telekom koji im je dao broj telefona...
dezurnikrivac
(kuj se vozi u jezuitskem tranv)
28. јун 2012. у 15.20
jes bila al kad bi se lagalo, lepi tudje slike zgodnih riba sa macama kao svoje, možda komsinica, možda onih sto briju brkove
--w--
(zanimator)
28. јун 2012. у 17.35
Ovo je već otvoren poziv na virtuelni dvoboj. GospodZa KK ostri kandze vadi oklagiju iz futrole i proverava da li je podmazana i napunjena i uskoro se ocekuje njena reakcija
Otpisani
(KK)
28. јун 2012. у 17.50
ja pojma nemam koja je ovo budala, a tu i tamo vidim pojavi se. Odma mi zapeva Bora u glavi- zika zivac je dezurni krivac, on je obelezeni negativac, klinci kad banku obiju Zika zaglavi robiju.
dezurnikrivac
(kuj se vozi u jezuitskem tranv)
29. јун 2012. у 05.49
kad vidim sliku sto forumska teta ima
na profilu milina me uvati,
preusko brate preusko,
al njen vokabular nema veze s mozgom,
ja ne znam prvo dal se to brije,
il kad se jede ispljuvash furballs

 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.