Дискусије : Родитељи

 Коментар
Pubertetlije i ciscenje sobe
violinplayer
(IT)
28. децембар 2014. у 16.05
Imam dva sina 17 i 14 godina. Neće da ciste sobe i mene to strasno nervira. Ponekad ih namolim ponekad ucenim, ponekad zasucem rukave...

U svemu ostalom su dobri, nemam nasta da se pozalim, ali sobe...

Imate li neku ideju, kako ste vi to radili sa svojom decom, ili kako ste to resavali sa svojim roditeljima ako ste bili u situaciji moje dece...

Hvala
Pantija
29. децембар 2014. у 16.28
Pre nekoliko godina ovde je žena napisala kako je resila isti problem sa cerkom. Pricala, pricala i pricala, pa jedan dan uletela u sobu i sve sto je bilo na patosu izbacila kroz prozor u dvoriste sa izjavom 'ako ne treba tebi, ne treba ni meni a ja sam ti kupila pa mogu da i bacim'. Kaže da vise nikada nije morala da ponovi.

Moja koleginica je muzu bacila radno odelo, isto tako nije morala vise nikada da mu ponavlja.

Pitaj se da li si smela da se tako ponasas dok si bila tinejdzerka. Ako jesi, onda nije fer da tvoja deca ne smeju. Ako nisi, onda se pitaj zašto nisi i koje bi bile posledice.
violinplayer
(IT)
31. децембар 2014. у 03.12
Hvala Pantija na odgovoru. Nisam bila bas toliko neuredna, ali nisam bila ni andjeo. Moja majka nije nikad radila pa je uvek bila tu nije moglo ništa da joj promakne.

Bili su dobri dok su isli posle skole na cuvanje pa dodjemo kucizajedno, ali sad su veci pa dodju sami iz skole kuci oko 4 a ja tek stignem sa posla u 6.

Sve se izbrkalo.

Pokusacu sa bacanjem stvari, nadam se da će funkcionisati :)
cubensis
(hmm)
30. јануар 2015. у 16.39
a ako ti oni posle bace violinu?
promatrac
30. август 2015. у 06.37
Ma pustite decu, sve će doći na svoje
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.