Дискусије : Навијачи

 Коментар
Stari-vukПорука негативно оцењена. Покажи

Malo svetlosti
Stari-vuk
22. јануар 2021. у 05.23
Kako pišu novine kkReal je zainteresovan za kosarkasa Zvezde Lojda...Sada mi je malo jasniji rezultat od pre neki dan u Madridu.Najveci trgovci rezultatima u Evropi pa i sire...Veceras se pred Barselonu izlazi sa drugacijom ponudom.Možda kapiten Lazic?
TC-64
22. јануар 2021. у 08.23
Da li postoji KK, FK, RK ili neki drugi Partzian o kome biste vi glodari pisali i interesovali se za njega i njegove rezultate? Jer izgleda da vam je Zvezda svetlost, sto je ocigledno i normalno posto ste odavno u tunelu u svim vasim ograncima. I kad malo bolje sagledam stvari, razumljivo je da pratite bolji i uspesniji klub kao sto ej Zvezda!
Legenda_Covic
(SAMO BAHATO)
22. јануар 2021. у 08.37
Zato je vas narascivao Borac 2x,sigurno ste hteli da im ukradete Bircevica reprezentativca,hahahahaha
TC-64
22. јануар 2021. у 08.38
Gledajte kako zvuci glodarska logika, i kako izgleda njihova proteza za mozak. To nema nigde. Znaci mi kada pobedjujemo onda smo namestili i to u dogovoru sa najvecim evropskim klubovima, a kada izgubimo onda nemamo pojma. Bitno je da glodari imaju pojma da nameste svoje proteze na mozgu, posto tako nešto sto oni pricaju nigde i nikad nije vidjeno. Kao sto sam skoro pomenuo da u Nemackoj neko na poluvremenu vodi 2-0 i izgubi 5-2 sto je sasvim normalno, ali ovde postoji Zeljko Pantic i masa njegovih zombija koji bi Bajern koji je pobedio 5-2 posle 0-2, bacili u blato da kojim slučajem igra u nasem prvenstvuu, jer je samo prepostenom klubu u svetskim razmerama i uvek cistom, dozvoljeno da daju golove iz penala, kao 2 juče na pripremama i da igraju prelaze iz 1 u 2 i iz 2 u 1 čega smo se od prepostenog FK Penaltizan nagledali u blizoj i daljoj proslosti u nasem prvesntvu! N
toronto1
(samo posteno)
22. јануар 2021. у 14.06
Partizan polako dotice dno, tako da je jasno kao dan zašto partizanovci prate najbolji klub na ovim prostorima. Jedino sto im ja zameram je što se nikad ne zahvale sto smo im omogućili da uzivaju četvrtkom ili petkom gledajuci Evroligu. Što se tiče ABA lige i borbe za plej of tu je dosta nekih ekipa, ali nigde Partizana. Postoji neka njihova filijala Igokea, pa eto da kažemo da su tu prisutni na neki način.
profiter
22. јануар 2021. у 14.54
Komsija
Hvala vam sto netko omogućio da uzivamo evo i sad uzivam
Stari-vuk
22. јануар 2021. у 15.11
Evo potvrde svega sto sam pisao.Najzad ste kompletni i veceras ste sluzili Barseloni za trening.Nije problem izgubiti od Barselone ali kada ste pre par dana orgijali posle Madrida misleci da ste stvarno pobedili Reala onda je definitivno problem u vasim glavama.I Real i Barselona i CSKA i Bajern su obezbedili odavno f8 i naravno da sebi mogu da dopuste luksuz da poneku utakmicu i izgube igrajuci sa klubovima tipa Zvezda Himki...Pobeda Zvezde u Madridu gde je kladionica davala surovo visok novac na pobedu Zvezde i gde dobro obavesteni novinari iz Srbije 24 sata pred utakmicu u Madridu kažu da Zvezda pokusava da uhvati poslednji prikljucak za f8.Ej bre mavijani,kakav prikljucak posle poraza od 20 razlike protiv Valensije?
TC-64
22. јануар 2021. у 15.15
Metropolitano, opera ili napolitanke, pitanje je sad?
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Earrings?
.