Дискусије : Навијачи

 Коментар
Остоја-лимар морална громада и поштењачина
Odesa
(надежда, вера и л)
25. децембар 2020. у 10.52
Председник Партизана умешан у трговину оружјем

Остоја Мијаиловић, председник Партизана, уместо да размишља о томе да ли ће црно-бели обезбедити место у плеј-офу АБА лиге, јер након 11 кола већ заостају три победе за четвртопласираном Будућношћу, окупиран је другим стварима.
Уместо кошаркашких прича, нашао се у центру пажње због афере око продаје оружја између МУП и компаније „ГИМ”.

Новинар НИН Вук Цвијић говорио је о ексклузивним уговорима до којих је овај лист дошао, а коиј показују да је уговор склопљен између Бранка Стефановић из компаније „ГИМ” и Небојше Стефановића, министра унутрашњих послова.

Дуговања ГИМ према МУП се на крају обавезала да исплати трећа фирма „Бритиш Моторс”, чији је власник председник Партизана.

Мијаиловић је наводно је био умешан у привилеговани договор компаније „ГИМ” и Министарства унутрашњих послова око продаје оружја, пише „НИН”, а преноси „Н1”.

Наиме, у тренутку када је Небојша Стефановић био Министар унутрашњих послова његов отац Бранко се налазио на челу компаније ГИМ које је имала повлашћени положај у трговању оружјем са полицијом, наводи се у прилогу на телевизији „Н1”.

Фото: Педја Милосављевиц / Старспорт
Уговори које је НИН ексклузивно објавио показују да се оружје из полиције продавало компанији ГИМ.

Први посао је закључен 2015. године и од тада је ГИМ имао привилегован положај.

Први уговор за продају оружја био је вредан 1,6 милиона долара.

„Видимо да је МУП трговао са ”ГИМ„ 2015. године када је потписан први уговор за продају малокалибарској оружја и неког артиљеријског оружја. У уговору није спецификација које је оружје, већ је по камионима, по килограмима. Уговор је за 1,6 милиона. И поред ставке у уговору да се све усплати у року од 180 дана (почетком 2016. године), али се то није десило,”, рекао је Вук Цвијић, новинар „НИН”.

На крају је трећи играч „Бритиш Моторс” извршио уплату крајем 2018. године.

„То је фирма чији је власник члан главног одбора СНС, био је некада посланик владајуће странке. Укључује се као трећи фактор те 2018. да она да џипове уместо дугова. Прва трговина се дешава док је Министар Небојша Стефановић, то је практично уговор склопљен између оца и сина”, рекао је Цвијић.

„Бритиш Моторс” чији је власник Мијаиловић (члан Главног одбора СНС) која се обавезала да ће МУП доставити 49 возила марке „Ленд Ровер” укупне вредности 2.449.510 евра са ПДВ, према писању „НИН”.

Надлежне институције су остале без реакције, „Бритиш моторс” није било могуће добити, наводи „Н1”.

„Ту је још један играч Остоја Мијаиловић, високи функциониер СНС. Ово показује везу СНС и министра Стефановића и читаве афере око ”ГИМ„.. Он покреће осигуравајућу кућу ”Глобос„ која такође доживљава неприродан раст на тржишту, што показује да државни функциониери и политички моћници, пре свега у СНС, злоупотребљавају положај зарад личних интереса”, рекао је за Александар Ђорђевић из БИРН за „Н1”.

https://t.co/pvZJvseiHT

— СРБИН инфо (@srbininfo) December 23, 2020

Ознаке: КК Партизан, Остоја Мијаиловић, трговина оружјем
Odesa
(надежда, вера и л)
25. децембар 2020. у 10.55
хахахахахххааа ... „члан главног одбора СНС”.
И тај ће да ми прича о поштењу и моралу :))))))))))))))))))))))))
Stari-vukПорука негативно оцењена. Покажи

Stari-vuk
25. децембар 2020. у 12.40
Nema vlasti za koju niste bili ali ste je prvi i napustali...Kameleoni
Odesa
(надежда, вера и л)
25. децембар 2020. у 15.11
...хахахаха, тако је само напред, брани ти свог Остоју, олињали и његове „бритиш моторс”. зато сте и дошли у ситуацију да не можете да дате Крки више од 50 кошева.
Управаааааа останиииииииииииии !!!
Stari-vukПорука негативно оцењена. Покажи

Stari-vuk
25. децембар 2020. у 15.31
oDeso,ako si bar malo pismena mogla si da procitas još prošle godine šta mislim o Ostoji i njegovom radu.Prihvatio je način rada koji nije nikada bio svojstven klubu kao sto je Partizan.Dovodjenje stranaca sumnjivog kvaliteta i zapostavljanje sopstvene skole kosarke je stil koji je uveo Nebojsa Covic a prihvatio Ostoja Mijailovic.Stil koji srpsku kosarku baca na nivo ispod prosecne.Tako da mislim da neznas o cemu pricas oDeso.Partizanove Amere izlupa Krka,Zvezdini vanzemaljci pobede Split sa kosem razlike u samoj zavrsnici a u Rusiji popiju 30 razlike...
Pavle_Djurisic
25. децембар 2020. у 15.36
Panticu ti li si
Odesa
(надежда, вера и л)
26. децембар 2020. у 10.45
Олињали је лоботомирана Жексова обожаватељка :)))
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.