Дискусије : Навијачи

 Коментар
Bozja ruka
TC-64
29. новембар 2020. у 15.06
Kako saznajemo i zpouzdanih izvora iz Laže Lazarevic, Zeljko Pantic je u novom napadu ludila otkrio da je za Maradonin gol rukom na SP 86 protiv Engleske direktno odgovorni Vucic, Terzic i čak i Covic koji im je platio karte za utakmicu posto su se vratili u proslost vremenskom masinom koju im je lično u sadasnjost doneo Nikola Tesla inače pre II svetskog rata strastveni navijac SK Jugoslavije sto je danas Crvena Zvezda!! Analogiaj je jasna! Sve je radjeno u cilju destabilizacije najpostenijeg kluba i navijaca u univerzumu!
Kako kaže Zeljko na ivici 98-og nervnog sloma, oni su potplatili sudiju koji nije video da je Maradona igrao rukom! Trojac se potom vratio u sadasnjost, a Tesla svojom skrivenom masinom u Meksickoj pustinji u proslost!
Time su ponizili i uvredili najposteniji fudbalski klub u sazvezdjima Orion, Beta Kentauri, Ipsilon Eridani, Mlecnom putu i ostalim nepoznatim sazvezdjima! I protiv svih njih će cuveni profesor fizicke kulture i telesnog oblikovanja u princes krofnu, dr. mr. svinj. Vuletic napisati nekoliko tuzbi!
Zvezda_do_Tokija
30. новембар 2020. у 03.50
Sto bi rek'o Srećko Sojic „Ti si budala, Panticu!” ha ha ha
Stari-vukПорука негативно оцењена. Покажи

Stari-vuk
30. новембар 2020. у 10.59
Vidim prati se aktivno Panticeva emisija.Bravo romale...
profiter
30. новембар 2020. у 11.51
Av je trenutno zauzet otvaranjem 2 km auto puta pa je Kalastura u dugom planu pa i toliko interesovanje šta će reci Pantic
TC-64
30. новембар 2020. у 12.05
Romale ti je u gacama,a ovaj profiter stalno pokusava da natera dve jedine sive celije u svom mozgu da kreiraju nešto smisleno, ali mu nikako ne polazi za rukom!
TC-64
30. новембар 2020. у 12.09
Vi ste zaista toliko glupo da je to neverovatno! Pa ja sam napisao nešto iz glave. Koliku mastu imam, a to je nešto što se razvija od detinjstva. Ništa ti ne vidis, jer ja tog odvratnog Gebelsa odavno ne gledam! Jer nisi ni procitao šta sam napisao! Da si procitao shvatio bi da je zezanje u pitanju! Tupane!
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Mantra Bracelets?
.