Дискусије : Навијачи

 Коментар
Bravo Vidicu
profiter
19. новембар 2020. у 13.31
Neka si rekao svoje mišljenje o fss
Podržavam te za svaku izgovorenu reč o fss
Pavle_Djurisic
19. новембар 2020. у 13.41
Vidic,Pantelic,Matijasevic,Bjekovic, KOKEZA. Pronadjite uljeza!
profiter
19. новембар 2020. у 21.48
Nego jel bilo kosarke danas
Stari-vuk
20. новембар 2020. у 03.20
More da potraja još minut,izgubismo...Na isti način nas pobedise u Spaniji u pprvom krugu.Vodis čitavu utakmicu i onda kreće cuvena sppanska jurnjava po terenu...
Odesa
(надежда, вера и л)
20. новембар 2020. у 07.46
Било кошарке, него шта. Код нас је има увек и кад губимо и кад побеђујемо. А ваше се интересовање за кошарку јавља само кад којим случајем убодете победу. У међувремену...муук.
У фудбалу - исто.
Е какви сте ви то „људи”...???
Pavle_Djurisic
20. новембар 2020. у 07.51
Profiter tebi je kamilica u mozgu
profiter
20. новембар 2020. у 13.37
Pavle? Sabane tebi je pekmez popio mozak a praziluk ti viri iz guzice
Stari-vuk
20. новембар 2020. у 17.21
e moja oDeso,kad sam ja gledao i komentarisao kosarku koju je igrao moj klub ti nisi ni znao pravila kosarkaske igre.Tebi je idol bio sada pokojni Mileta Lisica Bog da mu dusu prosti a ja sam uzivao u čitavoj plejadi asova koje je iznedrio moj klub Partizan
Odesa
(надежда, вера и л)
21. новембар 2020. у 07.56
ti nisi ni znao pravila kosarkaske igre

ее ајд` сад по људски, ако то код тебе може:...па ти мене, нити ја тебе нити ико иког овде на форуму лично не зна. И ти сад на овај инфантилан начин себи дајеш аргументе у дискусији надамном. Али није то код тебе и осталих твојих садруга ни први пут. Сви ви бежећи од стварног стања ствари у којем су ваши вољени клубови, инфантилно сами себи додељујете статус супериорности у свакој теми и тиме дајете алиби вашим неозбиљним и инфантилним писанијама и у томе уживате до имбецилности.
Odesa
(надежда, вера и л)
22. новембар 2020. у 04.11
СМЕНИЛА га СНС Кокезанија: Мислин подржао Видића против ФСС: Са Немањом и у рат!
23:13 21.11.2020. 0
Славољуб Муслин, који је смењен на сраман начин од стране менаџера и режимских полтрона, упркос великом успеху у квалификацијама и пласману на СП у Русији (са СНС селектором Крастајићем смо доживели тотални дебакл), говорио је о отвореном писму Немање Видића и критикама на рачун ФСС.

Муслин је у изјави за Новости поручио да није изненађен због речи свог ученика још из доба Црвене звезде.

Баш је искусни стручњак био споменут у Видићевом писму, где се критиковала одлука челника ФСС што је смењен иако је изборио пласман на Мундијал у Русији.

„Није ме изненадила његова реакција и то отворено писмо. Видић је, пре свега, изузетно праведан човек. Очигледно је да га боли све ово што се дешава у српском фудбалу. У потпуности се слажем са свим што је навео у свом обраћању фудбалској Србији”, рекао је Муслин.

Он признаје да га боли целокупна ситуација у српском фудбалу и то што ни после две деценије „Орлови” не могу на ЕУРО.

„Мене одавно не интересује рад у српском фудбалу и са те стране немам никакве задње намере када причам о ономе на шта је Немања Видић пре два дана директно указао. Ја сам са српским фудбалом, дакле, завршио. Али, једноставно, боли и мене све ово, као човека и тренера”.

О личности бившег аса Манчестер јунајтеда има само речи хвале.

„Апсолутно нико не треба да сумња у искреност Видићевих речи. Он је једноставно такав, поштен до сржи. Тог човека можеш да узмеш под руку и са њим идеш у рат”, закључио је.

https://srbin.info/sport/smenila-ga-sns-kokezanija-mislin-podrzao-vidica-protiv-fss-sa-nemanjom-i-u-rat/
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.