Дискусије : Навијачи

 Коментар
Stari-vukПорука негативно оцењена. Покажи

Ovo samo u Srbiji
Stari-vuk
16. новембар 2020. у 16.50
Ništa trener Stankovic,ništa Mitar Mrkela,ništa Terzic u teren za vreme utakmice i na poluvremenu ulazi vodja navijaca Zvezde Savija i deli lekcije.Danas na utakmici Zvezda -Zlatibor...Novinari nisu uspeli da vide dali je ulazio i kod fudbalera Zlatibora koji su se drznuli da prvo poluvreme vode protiv srpskog giganta ...
Zvezda_do_Tokija
16. новембар 2020. у 17.54
o cemu ti to bre pricas? Pa Zvezda je po 100% sansama trebala da vodi ladno 3:0 u prvom poluvremenu, plus nije sudija svirao penal za igranje rukom igrača Zlatibora u 16-rcu, a do kraja utakmice je trebalo da bude 10:2 za Zvezdu... Toliko je Zvezda bila bolja i dominantna...

Ti izgleda samo video rezultat?!

A što se Zvezda tiče, ona jeste Gigant Srpskog,Evropskog, i Svetskog fudbala, svidelo se to tebi i ostalim groBARIma ili ne - vasa stvar...

Mi smo bili Prvaci Sveta 28 godina pre Liverpula...

Mi smo osvojili Titula Prvaka Evrope i Sveta pre Barselone!!! Dobro si procitao..Pre Barselone!!!
EMILIO_GAVIRIA
(D_E_L_I_J_A)
16. новембар 2020. у 18.15
mora franjcek da pljune po srpskom sampionu, misli biće mu lakse da proguta duplu kitulu još jednu godinu za redom.
BGMangupuNYC
(derem Franjevce)
16. новембар 2020. у 20.56
Olinjali opet jede burabije...
Pavle_Djurisic
17. новембар 2020. у 00.30
Ostavili kranove da bi mogli da gledaju tekmu. E to se zove ljubav prema klubu!
Stari-vuk
17. новембар 2020. у 02.39
ko prica o rezultatu i sansama?Tema je orangutani da je utakmica prekinuta na nekoliko minuta zbog ulaska nazovi navijaca u teren.Kad neko ima petlju da udje na teren i da preti igračima na terenu šta se tek dogadja u katakombama stadiona u Ljutice Bogdana.Za vas je to normalno jer ste orangutani.Za vas je bilo normalno i pre par godina kada su isti ljudi topovskim udarima sprečili gostujuce fudbalere Partizana da na poluvremenu odu u svlacionicu već su čitavo poluvreme proveli na klupi za rezervne igrace.Za to bi svuda u Evropi kao klub bili suspendovani i kaznjeni ali u ciganskoj Srbiji ste dobili ukor razrednog staresine.Zato je vamma i danas normalno da vam neki majmun orangutan Savija ulazi na teren i vaspitava igrace
TC-64
17. новембар 2020. у 03.37
Ciji je ono orangutan usao posle utakmice protiv Augsburga i jednom igracu skinuo kapitensku traku sa ruke? Koji se to orangutani nalaze na razlicitim delovima stadiona u razlicitim grupama iako navijaju za isti klub a i biju se i van stadiona, međusobno? Koji se to orangutani ubijaju po Beogradu i Srbiji, neki Zabranjeni, Alkatraz i slično? Koji se to orangutani biju sa svojom Splitskom frakcijom na derbiju? Koji su to orangutani raketom gadjali Sever pre 21 godinu i ubili jednog Zvezdinog navijaca? Koji to orangutani iz loze stadiona u vidu nekih navijaca prete igračima Zvezde na derbiju, a pretnje istim igračima izrice i direktor policije Rebic????
Stari-vuk
17. новембар 2020. у 06.09
lepo si nabrojao sve ali nisi ni primetio da niko od njih nije usao na teren na radno mesto svojih ljubimaca.Stoka je stoka ali ulaziti na teren u toku utakmice i praviti prekid utakmice da bi nešto kao rekao igračima je biser.Vase vodje su pooznate po tome kao recimo Bogdanov koji je unazadio srpsku reprezentaciju u Italiji.Covek koji je fizicki nasrnuo na reprezentativca Srbije...Dno dna a vi kako hocete
TC-64
17. новембар 2020. у 06.56
Jesam lepo sam sve to nabrojao, samo sto vama nikada ne pada na pamet da isto to vi uradite i kazete o sebi. Jer ne zbaoravimo vi ste ste bezgresni i najposteniji u celoj vasioni, a i sire! Ako j euhapsen bivši Zvezdin igrac odmah to objavljujete ali vam ne pada na pamet da objavljujete kada su vasi bivši igrači uhapseni! Isto je i sa penalima. Kada je dosuđen penal Zvezdi ma bio on ispravan ili ne, eto vas. A vama kada se dosudi to je normalno jer vi ste posteni i uvek žrtva!
Zvezda_do_Tokija
17. новембар 2020. у 17.31
Stari-vuk
17. novembar 2020. u 06.09

lepo si nabrojao sve ali nisi ni primetio da niko od njih nije usao na teren na radno mesto svojih ljubimaca.

da, ali su raketom ubili momka na Severnoj tribini... Ali se tuku međusobno, odvajaju ih u tri kaveza na istoj tribini, i još dovlace hrvate iz Splita da se za njih biju na JNA?!

a po BG-u se ubijaju ko kriminaalci Al Kaponea...
TC-64
18. новембар 2020. у 03.22
To sam i ja napisao Zvezda do Tokija. Nita oni neće da kažu loše o sebi. A hoće da mi pricamo loše o nama. Ma kako da ne.
Stari-vuk
18. новембар 2020. у 11.55
Zapalili auto Marijana Markovica jer nije hteo da produzi ugovor.Dusanu Bajevicu vise puta slupali auto zbog loših rezultata.Vise puta havarisali auta igračima koji su se javno zalili da nemaju novac zbog kasnjenja plata.Izbacivali iz sluzbenih prostorija Dragana Stojkovica Piksija i Dan Tanu dok su Piksija nasilno izbacili iz klupskog restorana.Osamarili Ognjena Koromana za vreme treninga.Gurali zapaljenu baklju u usta zandarmu.Fizicki nasrnuli na raprezntativca Srbije Stojkovica.Izazvali prekid utakmice u Italiji.Sprečili igrace Partizana da na poluvremenu odu u svlacionice...
D-Man
(Analyst)
18. новембар 2020. у 13.24
Без обзира чији сви ти хулигани били, без обзира кога они представљали, без обзира за кога сви ти, назови навијачи, навијали, чињеница је да српском фудбалу, како клупском тако и репрезентативном, неће сванути док се са таквима држава не обрачуна.

Хулиганима не би требало бити места ни на трибинама а камоли на терену или просторијама клуба; такви хулигани треба да буду кривично гоњени.

Исти ти и такви, највероватније у сарадњи са појединим менаџерима, ведре и облаче српским фудбалом и управо због таквих смо, што се фудбала тиче, спали на најниже гране.

Ни ових Звездиних неколико учешћа у Лиги Шампиона и Лиги Европе нити Партизанова учешћа у Лиги Шампиона и Лиги Европе у не тако давној прошлости не могу да промене катастрофалну слику клупског и репрезентативног фудбала које очигледно контролише мафија преко хулигана који се, што је најгоре, називају навијачима.

Све је то један зачарани круг у који су умешани многи а ти хулигани само представљају све оно што у држави не ваља. Да је држава јака, да је полиција очишћена од сличних елемената, да се у клубовима и ФССу ради поштено, онда би се и са хулиганима било лако обрачунати.
Stari-vuk
18. новембар 2020. у 13.36
ni sekunde nisam pokusao da umanjim gluposti partizanovih navijaca ali cinjenica je da su delije kao najveca grupacija u Srbiji ujedno i naj uticajnija u raznim uglavnom protivzakonitim akcijama.Interesantno je kako mediji pokusavaju da relativizuju njihovo delovanje i da se niko ali bas niko ne zapita gde je granica koju nijedan covek koji sebe naziva ljubiteljem fudbala nebi smeo da predje.
Zvezda_do_Tokija
19. новембар 2020. у 05.12
Stari Vuk, sa ovim sto si zadnje rekao, slazem se 100 posto...

moj moto je:„Krivo sedi, pravo reci”.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.