Дискусије : Навијачи

 Коментар
Tumbakovic
TC-64
12. новембар 2020. у 19.21
Umesto da se pokrije usima posle one sramotne igre on se još i raspravlja sa novinarima u vezi ranijih pitanja oko njegove ostavke!

https://www.maxbetsport.rs/tumbakovic-nisam-mogao-da-prepoznam-moje-igrace-245590/
TC-64
12. новембар 2020. у 19.25
U prvih neoliko recenica sve je receno. I zaista više ne treba gajiti niakvu nadu da ćemo ikad imati neke rezultate.

https://www.maxbetsport.rs/srbija-opet-bez-ep-prosecni-skoti-posle-penala-pobedili-očajne-orlove-245532/
Pavle_Djurisic
12. новембар 2020. у 20.03
Da li je Tumbakovic spremao ovu utakmicu uopste? Jedini igrac svetske klase u Skotskoj je Robertson, covek drzi celu stranu, najspremniji igrac na terenu, a mi uporno igramo na tu stranu.
Pavle_Djurisic
13. новембар 2020. у 00.24
Не брините се браћо прошла је Стара Србија навијајте за нас
Zvezda_do_Tokija
13. новембар 2020. у 00.33
Nasa reprezenatcijaje davno propala stvar...

srećom, Crvena Zvezda i dalje sija na Evropskom nebu!!! :)

i na Hajnikenu ! ha ha ha
semperaliquem
13. новембар 2020. у 07.38
Ми најмање 70 година не радимо ништа друго већ мењамо тренере.

Не може добар кувар да направи торту од лшег материјала. Да не кажем којега.
TC-64
13. новембар 2020. у 07.50
Los kuvar ne može nikakvu tortu da napravi! Data mu je sansa koju jo odavno tražio. Imao je sve sto je hteo i nije ništa uradio. Sa njim smo se mucili u dve utakmice protiv Luksemburga. Izgubili od Madjarske posle sigurno 40 i vise godina i to na svom terenu! Odigrali uzasno loše juče svih 90 minuta i treba da ostane? Zbog čega? Da filolozofira na konferencijama za stampu i naziva istu stvar na razlicite nacine? I to će da poboljsa igru? Ako umesto los rezultat kaže rezultat poprima negativnu dimenziju ili neko slično sranj.e u njegovom stilu. Kako to može da nam unapredi igru? Nikako! Znaci treba sve menjati, ali to znamo da je nemoguće. Prema tome nema šta da se ocekuje od ovih „vedeta”.
stinkyinkПорука негативно оцењена. Покажи

stinkyink
13. новембар 2020. у 08.39

Nema veze, vazda mozete za „ustaše” da navijate
TC-64
13. новембар 2020. у 08.45
Koji si sad pa ti? To možeš ti da navijas za ustaše. Ja nemam nameru nikad da navijam za bilo koga osim za Srbiju!
Pavle_Djurisic
13. новембар 2020. у 08.57
Sin tisucljetnje kulture
Ouija
(Dr)
13. новембар 2020. у 13.14
Tumbakovic napolje... koliko znam cilj saveza je bio da se plasiramo na EP. To se nije desilo, znaci nije uradio posao niti je uradio bilo šta sto bi moglo da opravda eventualni ostanak. Ono sto zabrinjava do besvesti nije to što smo ispali na penale...ajde i najboljima se desava da promase penal... ali pristup cele ekipe najvaznijoj utakmici gde te pobeda vodi na EP a poraz u propast. Kakva je ono bila igra ? ja nisam mogao da verujem da nam se opet desavaju iste stvari već nekoliko ciklusa. Negde sam procitao da smo prošli polovinu tek negde u 12 minutu ili tako nešto. Pa to nije ni za „njiva” ligu što se igra po nekim zabacenim seljanama...

jeboga odakle dolazi taj usrani pristup igri, koji je antifudbalski, anti-civilizacijski, neverovatno. Dokle vise ovako? u cemu je problem? nema telenta? nema para? nema uslova? hoceli neko iz te ...ene državne insntitucije da donese jednu veoma bitnu odluku konacno koja će da shvati da se ugled zemlje Srbije i te kako oslikava u tom ...enom fudbalu. Sve ozbiljne države koje imaju respektabilne fudbalske reprezentacije imaju veoma jasan pravilnik i na umu im je jedno... a to je da se kroz najpopularniji sprot na ovom svetu (fudbal) reputacije i imidz nacije i te kako odrazuje na uspeh te iste reprezentacije u tom sprotu. Znači da direktno država Srbija, valda treba da donese odluku da je fudbalska reprezentaicije Srbije integralni deo imidza i reputacije zemlje Srbije u svetu. Da pod hitno treba napraviti analizu zašto u zadnjih 20+ godina nismo u stanju da ostvarimo redovne plasmane i neke zapazene rezultate na svetskoj sceni. STA JE PROBLEM?

Po meni je problem sledeći...da u FSS uposte neme kohezije, niti 2-godsinjeg, niti 4-godisnjeg, a kamoli 10-godisnjeg plana... nego ide se na ofrlje pa šta ubodu... ne moze vise tako. Valda treba da razmontira taj turlez od saveza i da „kumove” i „tatine sinove” najuri odande i da dovede ljude koji su pre svega fokusirani na ostvarivanje ciljeva i ostvarivanje USPEHA. Napolje se parazitima koji već 25 godina nisu proizveli pobednicku reprezentaciju koja je u stanju da odigra utakmice na visokom nivou. Nije tačno da nemamo talenat... talenat je tu, ali fali pobednicki mentalitet, drskost, plan, odvaznost, novi pristup fudbalu... Meni nije jasno da odlucujucu utakmicu koja te vodi na EP i koju igras kod kuce protiv protivnika koji nije ništa posebno talentovan, ti nisi u stanju da postignes superiornost na terenu bar u nekom elementu igre... i čak šta vise igras bez interesa... primis gol u 54' i nisi u stanju da izjednacis.. niti da pokrenes neki mehanizam koji bi doveo do promene rezultata... onaj gol sto smo dali u 90 minutu je cista sreća, puka slučajnost tako da nema ni reći da je taj gol postignut sa nekom aktivnom voljom da se postigne gol... nego nas eto usralo u 90 minuti... i da toga nije bilo ostalo bi 1-0 za Skotsku u po Beograda a da nasi „fudbaleri” nisu imali nikakav odgovor na to...sramota. Vise je glupo pisati, i kroz svaki ciklus ista prica... MENJAJ SISTEM kompletno.
MladjoUK
(savjetnik)
15. новембар 2020. у 13.56
Čitam komentar i mislim se da smo ovo pisali pre 18 godina. Tad je bio problem futbalski savez. Sve se promenilo, samo savez je isti. Tu je problem. Tačka!
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Mantra Bracelets?
.