Дискусије : Навијачи

 Коментар
Sramotna igra!
TC-64
08. новембар 2020. у 15.04
Na šta licimo pa ovo je sramota. SAli svaki put je ovako. Čim pocnemo da ih dizemo u nebo oni ne igraju nikako. To je vis eprevsrsilo svaku meru. Pa neka promasimo penal i to nemaerno pa čak i ako je ispravno sviran. neću vsi eda vidim nijedan penal. Ebao vas penal protiv Indjije!! Pa neka je 100 % ispravan promasi ga namerno u picqu materinu! Ako ne možeš da pobedis Indjiju bez penala onda ti ta pobeda i ne treba. Muka mi je vsie od tog! Igrea ninasta ne lici! Ono j euzas! A maglu onakvu ne pamtim još od Milana! I koja budqala igra u novembru u 7 uvece?? Igraj u 2 ili u 3! Za koji klinac krasni se igra u to vreme?
TC-64
08. новембар 2020. у 15.08
Na šta licimo pa ovo je sramota. Svaki svaki put je ovako. Čim pocnemo da ih dizemo u nebo posle utakmica u Evropi, oni ne igraju nikako. To je vise prevsrsilo svaku meru. Pa neka promasimo penal i to nemaerno pa čak i ako je ispravno sviran. Neću vise da vidim nijedan penal. Ebao vas penal protiv Indjije!! Pa neka je 100 % ispravan promasi ga namerno u picqu materinu! Ako ne možeš da pobedis Indjiju bez penala onda ti ta pobeda i ne treba. Muka mi je vise od toga! Igra ni nasta ne lici! Ono je uzas! A maglu onakvu ne pamtim još od Milana! I koja budala igra u novembru u 7 uvece?? Igraj u 2 ili u 3! Za koji klinac krasni se igra u to vreme?
TC-64
08. новембар 2020. у 15.11
Po ko zna koji put Erakovic pravi debilnu grešku i omogućava vodjstvo protivniku. A Gobeljic je debil nad debilima. Siri se na terenu a pojma nema. Cela odbrana je odavno za ozbiljnu rekonstrukciju. I da nije Falcinelija koji je i u prosloj utakmic pokazao kako se bori ovo bi izgubili sto posto. Stankovic je pobegao da ne da izjavu kao po obicaju. Sramota!
Zvezda_do_Tokija
08. новембар 2020. у 16.07
uslovi za igru su bili očajni, moras da priznas, a takvi uslovi uvek favorizuju slabiji tim...

Plus, Katai pogodio stativu, a sudija nije svirao cist penal za Zvezdu, zbog igranja rukom u sesnaestercu igrača Indjije u 67om minutu...

Za Zvezdu bio cist penal, koji je dosuđen...
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.