Дискусије : Навијачи

 Коментар
Oglasio se Univerzitet u Beogradu povodom profe
Odesa
(надежда, вера и л)
06. новембар 2020. у 08.35
OVO SE DUGO ČEKALO Oglasio se Univerzitet u Beogradu povodom „SLUČAJA BORJAN - VULETIĆ”

Univerzitet u Beogradu oglasio se povodom objava Vladimira Vuletića, potpredsednika Fudbalskog kluba Partizan.

Naime, funkcioner crno-belih je na drušvenim mrežama objavio montažu na kojoj je korišćen sin Milana Borjana, nakon čega su njegova supruga i on oštro reagovali.

Poslednji u nizu oglasio se Univerzitet u Beogradu, čije saopštenje prenosimo u celosti:

- Univerzitetu u Beogradu obratio se zakonski zastupnik gospodina Milana Borjana i gospođe Snežane Borjan, zahtevajući reakciju Univerziteta povodom izvesnih postupanja dr Vladimira Vuletića, vanrednog profesora Pravnog fakulteta. Prema materijalima dostavljenim Univerzitetu, prof. Vuletić je na društvenim mrežama postavljao neprimeren sadržaj, koji je privukao značajnu pažnju javnosti, a za koji postoje indicije da je njime izvršena povreda ugleda i časti porodice Borjan.

Rektorski kolegijum smatra da je prof. Vuletić navedenim postupanjem povredio interese i ugled Pravnog fakulteta i Univerziteta u Beogradu. Očekuje se odgovorno i savesno ponašanje prof. Vuletića, u skladu sa zakonom i univerzitetskim i fakultetskim propisima kojima je uređen akademski integritet.

Univerzitet se u celosti ograđuje od ovog primera štetnog postupanja jednog člana akademske zajednice Univerziteta i najoštrije ga osuđuje. Univerzitet od svojih nastavnika, saradnika, istraživača, studenata i nenastavnog osoblja očekuje da štite dostojanstvo i integritet Univerziteta i njegovih članica (fakulteta i instituta), kako u redovnim aktivnostima u vezi sa nastavom i istraživanjem, tako i u njihovim vanuniverzitetskim poslovima i aktivnostima, navodi se u saopštenju.
EMILIO_GAVIRIA
(D_E_L_I_J_A)
06. новембар 2020. у 12.46
Jeste ovo pomak na bolje ali nije dovoljno. Lepo je sto su osudili njegove prostakluke ali treba da ga isto i kazne a ne samo da se zavrsi na osudi. Ovde na zapadu bi bio izbacen sa univerziteta samo tako. On je akademik ko sto je moja baba balerina.
Zvezda_do_Tokija
06. новембар 2020. у 14.59
treba da vidite njegov odgovor...nazova Borjanove „ jedna domaćica i jedan fidbaler”...,Za to be tek na Zapadu bio izbacen sa Unija
Zvezda_do_Tokija
06. новембар 2020. у 17.35
https://www.espreso.rs/sport/fudbal/657013/vuletic-besniji-nego-ikad-ja-sam-savremeni-jozef-k-čak-su-i-sokrat-i-galilej -imali-priliku-da-se-brane

evo u celini šta je debelo govedo odgovorilo...
Zvezda_do_Tokija
06. новембар 2020. у 18.57
ja mislim da znam šta je u pitanju...

Debeli prasac se umislio i lozio na Borjanovu ženu kad je radila u Partiozanu.. .Elem, Borjana mrzi posto mu je [po njemu, ludom] preoteo zensku...ha ha ha

nema druge...ha ha ha

Zašto bi neko inače mrzeo Borjana!? ha ha ha
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for PomPom Keychains?
.