Дискусије : Навијачи

 Коментар
Болесник Вулетић..
Odesa
(надежда, вера и л)
21. октобар 2020. у 03.30
...вређа Борјанову жену и дете. Атак на породицу било ког човека нема везе с фудбалом, спортом ...него само указује на болесну личност нападача. А таквих личност у Хумској има изгледа у изобиљу. Треба ли душтво и закон да ово толеришу ?



ZAHTEV SD CRVENA ZVEZDA Izbacite Vuletića iz Partizana i sa fakulteta!

Ne smiruje se već uobičajeni rat saopštenjima sa dve strane Topčiderskog brda. Počelo je oštrim obraćanjem javnosti potpredsednika Partizana Vladimira Vuletića u kojem je nimalo biranim rečima čprozvao direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića. Usledio je Terzićev odgovor, a u utorak je stiglo saopštenje Sportskog društva Crvena zvezda.

Liga šampiona: Na meču Zenit – Klub Briž, naša kladionica nudi kvotu 2.90 za igru ug 4+.

Iz Ljutice Bogdana traže da se Vuletić izbaci iz Partizana i sa Pravnog fakučteta Univerziteta u Beogradu, gde je profesor Rimskog prava. Povod za takav zahtev je fotomontaža na Vuletićevom profilu na društvenim mrežama, na kojoj je umesto glave sina kapitena crveno-belih Milana Borjana i njegove supruge Snežane montirana glava selektora Ljubiše Tumbakovića.

Saopštenje koje je potpisao generalni sekretar SD Crvena zvezda Igor Milojević, prenosimo u celosti:

– Sportsko društvo Crvena zvezda želi da stane u odbranu kapitena svog fudbalskog kluba Milana Borjana. Crveno-bela sportska porodica je zgrožena načinom na koji pojedinci iz FK Partizan koriste derbi za najprizejminije i najvulgarnije lične obračune u kojima ne prezaju od zloupotrebe dece. Takve situacije ne treba da prećuti niko, a naročito ne javnost i mediji. Mi u SD Crvena zvezda to svakako ne želimo i nećemo, jer se takvim stvarima mora odmah stati na put i ne dozvoliti da postanu legitimni.

To su vrednosti našeg društva i svaki pojedinac, ma za koga on navijao treba da ih brani. Naše rivalstvo sa Partizanom je uvek bilo sportsko. Sve razmirice koje se dese ili dešavaju trudili smo se da rešimo na terenu. Ako to nije bilo moguće onda u granicama sporta. Ovo što sada radi potpredsednik FK Partizan Vladimir Vuletić se nikada nije dešavala u 75 godina dugoj istoriji našeg rivalstva. Nikada deca nisu služila za rešavanje razmirica i moramo ih sačuvati da se to ubuduće ne ponavlja.

Partizan je uvek bio klub koji je držao do osnovnih principa, od čega u fudbalskom klubu očigledno žele da odustanu i naprave presedan posle kog nema povratka. Zbog toga pozivamo večitog rivala da ne dozvoli sebi takvu degradaciju koja je prvenstveno pogrešna sa stanovišta moralnih vrednosti društva već može potencijalno da uništi sport i fudbal u našoj zemlji. Vratimo se zdravom rivalstvu, osudimo i odstranimo takve ljude iz naših sportskih društava i ne treba da dozvolimo da se to ikada ponovi.

Ovaj apel se posebno odnosi i na Pravni fakultet koji je ovakvim istupima degradiran do krajnjih granica. Upućujemo poruke podrške Milanu Borjanu i njegovoj porodici od svih članova Sportskog društva i nadamo se da će uspeti da prevaziđu ovu tešku situaciju.

https://www.maxbetsport.rs/zahtev-sd-crvena-zvezda-izbacite-vuletica-iz-partizana-i-sa-fakulteta-240781/
EMILIO_GAVIRIA
(D_E_L_I_J_A)
21. октобар 2020. у 15.14
bolestan je neka neka, bolestan je za sebe i svoje oko sebe. Mi samo uzmemo kokice i posmatramo kako se krckaju u loncu hehehehehehehehehehehehehe

PUKLI SU!!!!!!! NEMA IM SPASA!!!
windy-chicago
(windy-chicago)
21. октобар 2020. у 16.58
Bravo profo. U centar. Ruka ti se pozlatila. Živeo ti nama još 5 000 godina.
Busi... hahaha... busi... hahaha
Pavle_Djurisic
21. октобар 2020. у 21.53
Tebi definitivno treba ugurati golfa dvojku doopee i upaliti brisače.
Odesa
(надежда, вера и л)
22. октобар 2020. у 08.22
градација придева иде овако:

болестан, болеснији, Вулетић !!!
TC-64
22. октобар 2020. у 10.42
Jade jadne i bedne. I Vuletic i kamiondzija.
profiter
22. октобар 2020. у 11.05
Bravo Profesore
TC-64
22. октобар 2020. у 11.24
Bolesno stvorenje treba pod hitno iskljuciti iz javnog zivota i treba da odgovara.Dosta je bilo vise njihovih laži i obmana!
profiter
22. октобар 2020. у 12.49
Ako ćemo pravo
Da je sve bilo regularno u proslom derbiju nebi bilo ovoliko prasine
Znaci ima nešto
TC-64
22. октобар 2020. у 12.57
Ima bolesnih u glavu kod glodara.Čak je i Pantic rekao da je penal postojao.Kad je on to rekao znači da ima nešto.I da su neki tamo možda shvatili da ih ta mrznja neće nigde odvesti.Dok glodarska uprava i ostrasceni idiot.i i krem.bili među njihovim navijacima nastavljaju sa mrznjom,laznim optuzbama i izmišljotinama.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Mantra Bracelets?
.