Дискусије : Навијачи

 Коментар
Kojeg igrača bi kupili za vas tim?
srbo001
(FUDBALER)
18. октобар 2020. у 13.25
Ovo derbi? Zar Srbija nema bolje igrace ?
Partizan i Lola Smiljanic, koji je bio nudjen mojom Ujedinjenim Srbs iz Chicaga . Odma sam odbio tu ponudu jer mi imamo bolje igrace od njega. A on danas igra u derbiju ? Kako , zašto?
Lutovac, Jojic , Markovic , Miljkovic ( desni bek )sve rupa do rupe . Lutovac nema srpsko prezime, Jojic je problematičan igrac i ne može vise da igra fudbal,Markovic je ispusio svoje , a Miljkovic je zadnju rupa na svilari. Trener Stanojevic , odma izbaciti iz fudbala. Nek trenira zonski klub . Čak ni tamo ne pripada . Stojke , idi u penziju, tvoje vreme je prošlo .
Zvezda: Gobeljic , ja ne znam zašto on igra fudbal. Oni stranci pojma nemaju o fudbalu. Sonogo je ubica a ne fudbaler . Stankovicu, menjaj se inače izgubices i gace sa ovim fudbalerima .
Ima tu zahvalnih i dobrih fudbalera , ali o tome drugi put.
Jednu vam tvrdim da Ujedinjeni Srbi iz Chicaga igraju puno uzbudljiviji fudbal i od Zvezde i od Partizana .
TC-64
18. октобар 2020. у 13.38
Uzas od igre i jedni i drugi. O pojedinim igračima ne vredi ni trositi reci. Zato se pola njih i vraca iz inostranstva jer nikakve karijere i nisu ostvarili i niko ih neće. Ovde možeš napolje da prodas samo klinca i nikog vise. Izgleda da je tako najsigurnija zarada. Nekad u staroj Jugi kada igrac ode iz zemlje retko kad se vracao pre zavrsetka karijere jer su isli sa 27-28 godina i nisu imali vremena da zarade velliku lovu. Ali bilo je izuzetaka koji su se vracali. Na primer Dzajic, Vukotic, Sestic, Jesic...
Inače derbi je iz godine u godinu sve gori i ono sto je neverovatno ali ja vise pamtim derbije iz 80-h i čak 90-h nego ove od pre pet ili 10 godina. A ove poslednje pogotovo!
Stari-vuk
18. октобар 2020. у 14.18
Srbo cuti i ne lupetaj.Idi u srpsko Berane i kaži da Lutovci nisu Srbi
Pavle_Djurisic
18. октобар 2020. у 16.39
Žare i „profesor”, tradizzione di famiglia, hehehe... Kod grobara su takve sklonosti uobičajene.

BGMangupuNYC
(derem Franjevce)
18. октобар 2020. у 21.03
hahah jadan Svrbo čak ga i svoji Glodari ne vole...
Odesa
(надежда, вера и л)
20. октобар 2020. у 05.09
...еве ги, врноо се чикашки смор !!!
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.