Дискусије : Навијачи

 Коментар
Сергеј: Не могу да дођем себи
semperaliquem
09. октобар 2020. у 05.31
Сергеј после утакмице:

https://tinyurl.com/y3m58eg4

Сергеј: Не могу да дођем себи, постигао сам два гола на важној утакмици
Двоструки стрелац и „меч винер” дуела Норвешке и Србије Сергеј Милинкоивћ-Савић није крио одушевљење дешавањима на терену у Ослу.

Он је постигао два гола за велику и важну победу Србије у Норвешкој, два гола која ће, извесно, дуго памтити.

„И даље не могу да дођем себи, јер сам постигао два гола на овако важној утакмици”, са широким осмехом на лицу и видно узбуђен рекао је Сергеј непосредно после меча.

Највијче и фудбалски свет посевно је одушевио други гол, односно феноменално „боцкање” и лобовање голмана ривала.

„Сваки играч на мом месту би исто урадио, желео би да постигне гол у тој ситуацији”, скромно ће СМС.

Феноменалан гол Сергеја за победу

Занимљиво и пресудно - он је у игру је ушао са клупе. И пресудио.

„То је била селекторова тактика и испало је се све како треба. Враћамо се за Србију срећни и задовољни”, рекао је Сергеј Милинковић-Савић.
semperaliquem
09. октобар 2020. у 05.45
Тумбаковић:

https://tinyurl.com/y54o8za3

Селектор фудбалске репрезентације Србије Љубиша Тумбаковић био је, логично, изузетно задовољан после победе у Ослу против Норвешке. Овако је можда и слађе, поручио је.

Након велике победе и пласмана у финале плеј-офа за одлазак на Европско првенство Тумбаковић је рекао да сада следи припрема за Шкоте.

„Утиске ћемо тек да сложимо, али основни циљ је био да победимо. Спремали смо се седам месеци, можда би било интересантније да смо завршили све у 90 минуа али овако је можда слађе”, казао је он у Ослу после меча, на којем је два гола постигао Сергеј Милинковић-Савић.

Утисак српских медија готово једногласно био је тај да је синоћњи наступ једна од најбољих утакмица Србије у последњих неколико година.

„Радује ме да су тако видели и прихватили утакмицу. Много смо труда уложили у саму припрему утакмице. Желимо добар амбијент, атмосферу, а ако медији препознају нашу жељу, вољу, хтење, нас то радује. Окрећемо се сада мечу са Мађарском, односно Турском, а онда да се посветимо новембру и мечу који нас води на Првенство Европе”.

Не ,оже се пренебрегнути чињеница да је утакмица била добро припремљена.

„Много смо труда уложили да искључимо најбоље играче Норвешке, погледаћу поново утакмицу, али мени је важно да смо показали једну компактност и учинили да Халанд не уђе у шансу за 120 минута игре”, закључио је Тумбаковић.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.