Дискусије : Навијачи

 Коментар
Доо поноћи могуће још једно појачање
Odesa
(надежда, вера и л)
05. октобар 2020. у 12.44
...у Звездзи: Бирманчевић !
Уместо Бена !
Тооооооооооо...
Odesa
(надежда, вера и л)
05. октобар 2020. у 15.58
ŠUŠKA SE… Zvezda ima rešenje ako Ben ode

Бez obzira na kraj prelaznog roka nije isključeno da Crvena zvezda povuče neki brzinski potez. Ponekad se ovakvi poslovi isplate, a pred crveno-belima je još puno izazova do zimskog raspusta.

Otvorena vrata tokom oktobra ako bude dobrih ponuda iz Saudijske Arabije i Emirata ima El Fardu Ben. U slučaju rastanka potreban je naslednik za blisku budućnost pored Kataia, Gavrića i Spiridonovića.

Proteklih nekoliko dana skenirana su dva stranca kao i jedan domaći igrаč, koji se na listi potencijalnih pojačanja nalazi već skoro godinu dana. Kako saznaje MaxBet sport u pitanju je Veljko Birmančević iz Čukaričkog.
Želja igrača nije sporna, a pored dogovora klubova potrebno je „zeleno svetlo” trenera Dejana Stankovića. Šef struke crveno-belih je tražio još jednog napadača, pored Dijega Falćinelija.

Šuška se da ova misija nije nemoguća u „minut do dvanaest” ili da se ostavi kao solucija za januar. Otišao je skoro čitav jedan tim u prethodnom periodu, a došla su četiri pojačanja, tako da popunjavanje rostera nije iskljuceno. Videćemo koliko je i realno da Birmačnević do ponoći pojača klub iz Ljutice Bogdana.
Odesa
(надежда, вера и л)
08. октобар 2020. у 05.39
Za dolazak u Ljutice Bogdna plairan je još jedan igrač. Kao zamena za El Fardu Bena pominjao se fudbaler Čukaričkog Veljko Birmančević. Sudbina napadača Komorskih ostrva još nije jasna i da li će da napusti klub. Ako do toga dođe, možda će Birmančević ponovo da bude meta u zimskom prelaznom roku.

https://www.maxbetsport.rs/izostao-zavrsni-udarac-zvezda-bila-blizu-napadaca-iz-engleske-238317/
TC-64
08. октобар 2020. у 05.44
Ne valja ta prica sa Benom svake godine. Ne zna se da li ide ili ostaje. Prošle sezone su se zaebali pa su mislili da je otisao i nisu ga registrovali za Ligu Sampiona. A on se vratio neobavljenog posla.
Odesa
(надежда, вера и л)
08. октобар 2020. у 13.47
...иде он сад, Бирманчевић је боље решење.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.