Дискусије : Навијачи

 Коментар
Klubovi zalepili samarcinu garganima iz humske
EMILIO_GAVIRIA
(DELIJA)
08. септембар 2020. у 15.56
HOMEDOMAĆI FUDBALKLUBOVI PODRŽALI SAVEZ I KOKEZU, UZ OŠTRU PORUKU PARTIZANU! SUĐENJE NA ''VISOKOM NIVOU'', VAR OD SLEDEĆE SEZONE!

Klubovi podržali Savez i Kokezu, uz oštru poruku Partizanu! Suđenje na ''visokom nivou'', VAR od sledeće sezone!
AUTOR: BETA

08. SEPTEMBAR 2020.

15:45

IZVOR: BETA

2 Komentarafacebooktwitteremail
Klubovi Super lige Srbije osudili su danas ponašanje fudbalskog kluba Partizan koji je povukao svoje predstavnike iz Zajednice Super lige, podržali rad Fudbalskog saveza Srbije i predsednika Slavišu Kokezu i najavili upotrebu VAR tehnologije od naredne sezone.

U Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi danas je održana redovna sednica Skupštine Zajednice klubova Super lige i Prve lige Srbije, na kojoj je bilo prisutno 35 predstavnika klubova.

Odsutni su bili predstavnici FK Partizan, FK Radnički Niš i FK Zlatibor.

Partizan je povukao svoje predstavnike nezadovoljan tretmanom i suđenjem.

Kako se navodi u saopštenju na sajtu Super lige, centralna tema sednice bila je aktuelna situacija u takmičenju i istupanje predstavnika Partizana iz Zajednice.

„Svi klubovi jednoglasno su osudili ponašanje rukovodstva FK Partizan zbog neučestvovanja u radu organa Zajednice i javnih obraćanja koja nanose nesagledivu štetu domaćem fudbalu, kao i svim klubovima koji učestvuju u dva najviša ranga takmičenja. U isto vreme, članovi Skupštine Zajednice izrazili su poštovanje prema instituciji i značaju fudbalskog kluba Partizan”, piše u saopštenju.

Skupština Zajednice apelovala je na rukovodstvo Partizana da svoje stavove iznosi u okviru institucionalnih organa, pogotovo u momentu kada klubove i reprezentaciju Srbije očekuju presudni mečevi u evropskim takmičenjima.

Kako se navodi, u iscrpnoj diskusiji u kojoj su učestvovali gotovo svi predstavnici klubova, „konstatovano je da je dosadašnje suđenje na visokom nivou, znatno višem nego prethodnih sezona”. Rad Sudijske komisije FSS i predsednika Milana Karadžića je posebno pohvaljen.

Klubovi su jednoglasno pružili podršku rukovodstvu FSS i predsedniku Slaviši Kokezi, „uz ocenu da je dosadašnji rad FSS značajno podigao opštu sliku i kvalitet domaćeg fudbala”.

Generalni sekretar FSS Jovan Šurbatović rekao je da je juče potpisan ugovor o primeni centralizovane VAR tehnologije na utakmicama Super lige Srbije koja će biti u potpunosti primenjena od početka naredne takmičarske sezone 2021/2022.

EMILIO_GAVIRIA
(DELIJA)
08. септембар 2020. у 15.58
gargani misle da mogu da rade šta hoće i da seru po svima bez ikakvih posledica! e neće moći, svi klubovi su stali ko jedan u odbrani Srpskog fudbala a fukare i lopovi iz jusgoslovenskog sportskog drustva mogu samo da ga doje! još malo pa će biti izbaceni u treću ligu!!
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.