Дискусије : Навијачи

 Коментар
Овако то раде у Партизану
Odesa
(надежда, вера и л)
08. септембар 2020. у 02.51
„УПРАВА” је светиња. Због „управе” у спортском друшту Пеналлтизан и постоје клубови. Онако како је у фудбалу, тако је и у ватерполу 🤣😂

DOK JEDNA UPRAVA NE PRIZNAJE DRUGU
Ta postavila novog trenera, evo ko je seo na klupu Partizana…Darko NoveskiObjavljeno 08:33h, 08.09.2020. Ažurirana vest: 08.09.2020. u 08:36Od Darko Noveski
Miloš Korolija novi trener VK Partizan (Foto: Starsport)
Talasi na Banjici su sve veći u razdoru dve uprave. Rukovodstvo izabrano od strane legendi Partizana počelo je sa prvi koracima stabilizacije kluba. Evo o čemu je reč.

LIGA NACIJA Danska večeras od 20.45 dočekuje Englesku, a kvota na „keca” u kladionici MaxBet je 3.60.

Vaterpolo klub Partizan ima novog trenera. Reč je o Milošu Koroliji. Njega je na užarenu klupu našeg najtrofejnijeg kluba postavila nova uprava na čelu sa Nikolom Kuljačom. Miloš Korolija je veći deo svoje karijere upravo proveo u klubu sa Banjice.

– Odluka da Miloš bude trener je jednoglasna, idemo dalje. Počinjemo polako da postavljamo stvari na svoje mesto. Važno je bilo da se svi vratimo na Banjicu, pre svega prvi tim, ali i sva preostala deca, da treniraju na svom bazenu i da se ne sele više – rekao je Nikola Kuljača za „Telegraf”.

Naravno, sad bi trebalo da se sačeka rekacija paralelne uprave koju prevode Tatjana Rakas i Mirko Brdajić. Na Banjici mira nema, talasi se ne smiruju.
Odesa
(надежда, вера и л)
08. септембар 2020. у 02.52
Управа...остани на вечнаја љета ...хахахаха 😂😁😂😁😂 !!!
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Mantra Bracelets?
.