Дискусије : Навијачи

 Коментар
Dzaba vam novci moji sinovci hehehehe
EMILIO_GAVIRIA
(DELIJA)
27. јул 2020. у 09.24
Pobegose glavom bez obzira, ni pare ih ne interesuju hahahahahahahaha

____________________________________________________________

TRINKIJERI IMA MANJU PLATU U BAJERNU NEGO U PARTIZANU: Evo koliko italijanski stručnjak dobija!
KOŠARKA
26.07.2020. 23:16h

Andrea Trinkijeri napustio je Partizan i prihvatio ponudu Bajerna iz Minhena.

Prema informacijama nemačkog „Bild-a” i tamošnjeg košarkaškog portala „Bblprofis”, Trinkijeri je sa Bajernom potpisao ugovor na godinu dana vredan milion evra.

Doduše, ova suma je u bruto iznosu, pa će njemu pripasti 450 hiljada kad se odbiju porezi izdaci.

Dakle zarađivaće na godišnjem nivou manje nego u Partizanu.

Italijanski stručnjak imao je odličnu sezona Partizanom, ali, kada je trebalo da usledi završnica i borba za trofeje, pandemija korona virusa je sve pokvarila.

Kako su takmičenja prekinuta, Trinkijeri je odlučio da napusti Beograd i ne iskoristi klauzulu iz ugovora, te ostane još godinu dana.
BGMangupuNYC
(derem Franjevce)
27. јул 2020. у 21.46
nije sve u parama, i taj Trinkijeri je shvatio kolika Sekta su ti Partizanovci da je covek morao prosto da pobegne odatle...
TC-64
28. јул 2020. у 02.00
Pobegao je od odvratne i zle atmosfere. Pa kad pogledas kako se neki od njih ponasaju i šta pricaju iako imaju skoro 70 godina kao Windy, sve ti je jasno!
Stari-vukПорука негативно оцењена. Покажи

Stari-vuk
28. јул 2020. у 06.55
Dali je moguće da ste toliko glupi?Pa valjda je normalno da će da ima veću platu u Partizanu bivšem evropskom prvaku visestrukom ucesniku F4 nego u nekom anonimusu (kosarkaskom)Bajernu.Uostalom šta sa vama ima da se diskutuje o kosarci kad ste vi samo male komsije velikog Partizana.Trinkijeri je imao privilegiju da bude trener Partizana i sada se oko njega otimaju neki Bajerni,neki Prokomi neke Zvezde...Karno vas par puta onako u prolazu ,koliko da oseti kako se karaju kurve...
TC-64
28. јул 2020. у 07.17
A da li je moguće da si ti toliko glup pa ne shvatas da se mi svi ovde samo sprdamo sa vama i da nas bas zabole uvo za taj tvoj „Evropski” Partizan!! A vi se i dalje lozite kao pavijani, sto i jeste!
Mister_No
(Bonelli editore)
28. јул 2020. у 15.50
Што старији то му више фали...Тако би се укратко могао описати Стари_вук који овде лупета глупости.

Јесте Тринкијери нас је ... у пролазу тако што га је Томић одучио од заната са оних +35. Девету годину заредом нисте освојили ни један озбиљан трофеј.

Бајерн долази из индустријски најразвијеније државе у Европи, због тога и Евролига „отвара врата” немачких представницима и додељује им места јер се води логиком комерцијализације и профита, иако су Немци у кошаркашком смислу далеко испод нас.

То што је Тринкијери имао плату 1,000,000 евра у Партизану иде само у прилог тези да је Партизан добијао значајна финансијска средства од државе, и да се Остоја Мијаиловић није без разлога неколико пута захваљивао председнику на помоћи. Због тога данас цена струје поскупљује 7,9% одсто, а држава повећава јавни дуг продајући нове обвезнице. Треба купити социјални мир и обезбедити Партизану буџет за довођење ислужених црнаца из Америке.
Mister_No
(Bonelli editore)
28. јул 2020. у 15.56
Остоја преко „Бритиш Моторса” увози џипове за комуналну полицију. Разлика у тендеру ко зна у чије џепове и буџете одлази. Погледајте само бековске позиције у Партизану без обзира што им је пропала сезона због Ковида. Играју Еврокуп а од 7 места на позицијама 1 и 2, шесторица су странци и само један домаћи играч турског презимена - Јарамаз.
TC-64
28. јул 2020. у 17.40
Jednom da se i ja složim sa Mister No-om. Sve tačno sto posto!
toronto1
(samo posteno)
30. јул 2020. у 10.23
Samo ih podsetite šta su pisali za zvezdine strance. Ne bi navijao za klub koji ima toliko stranaca, a sad pojela maca jezik. Već imaju sest stranaca i ne prestaju da dovode i umesto da zatvore usta, oni i dalje laju. Zvezda 4 stranca, Partizan 6 ili 7 (nisam siguran). Nisu objasnili ovom novom ameru da ne treba da piše istinu na svom instagramu. Covek juče lepo napisao da bodri Zvezdu i da smo najjači.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for PomPom Keychains?
.