Дискусије : Навијачи

 Коментар
Još jedna uspesna sezona partizana
EMILIO_GAVIRIA
(DELIJA)
24. јун 2020. у 21.21
Posle još jedne uspesne sezone u kojoj je partizan ostvario sve svoje ciljeve, klub iz Humske će dodati dva prestizna pehara vicesampiona u svoje vitrine.

Vladimir Vuletic, podpresednik partizana je u izjavi za medije rekao da je tim opravdao sva ocekivanja i da kao najbolji klub u Evropi partizan može sa ponosom da stavi dva nova pehara vicesampiona u svoje vitrine sto pokazuje odanost uprave i tima prema uspesima.

Gospodin Vuletic je isto dodao da jedva ceka da ode na svinjsko pecenje sa upravom da proslave zavrsenu sezonu.

Trener Savo Milosevic je izjavio da je tim pokleknuo kad je bilo najteze i da je to najbolji način da se osvoji vicesampionski pehar. Isto je dodao da niko nema pravo da umanjuje uspehe partizana koji su ove godine postignuti i da je ponosan sto je uspeo u jednoj sezoni da osvoji dve vicesampionske titule.

Navijaci partizana su ostali do dugo u noc na tribinama stadiona u Nisu proslavljajuci dupli uspeh ove sezone. Stadionom se orila pesma Druže Tito ljubicice plava a takođe su pevali i dalmatinske klape.

Sa ova dva nova vicesampionska pehara partizan je postao lider regiona u vicesampionskim titulama i to je cinjenica kojom treba da se ponosi svaki partizanovac!!
toronto1
(samo posteno)
24. јун 2020. у 22.14
„Kad palme njisu grane...” Sve sve, ali kad vidim pravnika da nekome deli savete, a priroda se poigrala s'njim! Da li taj covek ima ogledalo kod svoje kuce? Je li Zeks Pantic među živima?
Odesa
(надежда, вера и л)
25. јун 2020. у 02.53
Некоме титула а некоме - китула. Е на то је Вулетић посебно поносан јер здраво обожава китуле.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Unicorn Gifts?
.