Дискусије : Навијачи

 Коментар
Kompleksi su cudo
EMILIO_GAVIRIA
(DELIJA)
11. јун 2020. у 16.44
Slave gargani iz humske pobedu nad Zvezdom u polifinalu kupa ko da su osvojili ligu sampiona hahahahahah internet pun snimaka sa stadiona, iz svlacionice, iz kafane pa ono je ludnica, peva debeli homo u kafani savi koju na uvce sto bi se reklo ahahahahahahaha hahahahahahahaha pobedili gargani giganta pa svi srećni hahahahahahahahahah KOMPLEKSI SU CUDO!! A kad ih vojvodina pljasne onda će tek da bude smesno.
TC-64
11. јун 2020. у 17.04
Imaju cemu i da se raduju. Ponovo smo im dozvolili da spasu sezonu. Samo smo krivi sto smo dali debeloj krmini povod da onako prica, neka osvojimo titulu ako nas nije sramota! A kako on misli majke mu ga krmece da izvede da ako nas kojim nemogućim slučajem bude sramota ( jer nema razloga za to) da njemu prepustimo titulu? Kako taj pravni genije u liku vepra misli to pravno da izvede? Svasta ima na ovom svetu, kakva budaletina!!
Stari-vuk
12. јун 2020. у 11.40
Pobedili smo skuplji tim i naravno da je radost normalna.Pred svaku utakmicu u Evropi vase vodje potenciraju kolika je vrednost protivnicke ekipe i koliki je budzet protivnika.Izgleda da je to nama zabranjeno da pominjemo.Pobedili smo visestruko skuplji tim ciji je budzet skoro pa neogranicen...
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Necklaces?
.