Дискусије : Навијачи

 Коментар
Zašto bre?
Stari-vuk
11. јун 2020. у 15.59
Zašto navijaci Zvezde zvizde Stankovicu posle utakmice?Zar se tako ponasa prema klupskoj legendi?Cutite i ne pominjete taj dogadjaj a zapenili ste ko besni kada je kao Sava primio samare od navijaca Partizana.Decki malo samokritike nije odmet,dapace
TC-64
11. јун 2020. у 16.15
Ne razumem zašto to tebi smeta? Pa šta ako su mu zvizdali? I ja bih mu zvozdao jer ništa nismo uradili. Aplaudirao bih jedino Gobeljicu koji je s pravom popiz.deo zbog poraza. Zvizdao bih svakome koji onog debila Tomanea stavi u igru. Tog lika debilnog izgleda koji ništa osim precki i stativa(s vremena na vreme)nije u stanju da pogodi bih odstranio sto pre. Zbog njega bih zvizdao i Terzicu i Mrkeli i ne samo zbog njega. Ima još mnogo razloga zbog kojih bih im zvizdao. Svakomne ko se zadovoljava titulom u ovakvom prevnstvu bih zvizdao. Ko ne pokazuje zelju da ide napred takođe zasluzuje zvizduke. A mi ništa nismo napredovali. Vas tim ništa nije bolji od Zvezdinog ali je Savo umeo da ga ukomponuje kako treba i da mu da potrebnu inekciju samopouzdanja u ovakvim utakmicama. Mi za ovakve utakmice to nemamo. Ali imamo za ostale i što se za vas ne može reci i zato smo mi prvi, a ne vi. Ali ponovo ponavljam ne osvojiti duplu krunu od 2007 godine je sramnota! Takođe mogu da razumem da nismo imali duplu krunu od 1970 do 1990. To mogu da shvatim, jer je bilo mnogo vise kvalitetnijih timova i boljeg fudbala nego sada. A da 13 godina nismoo osvajaci oba trofeja, pa to je nedopustivo!
EMILIO_GAVIRIA
(DELIJA)
11. јун 2020. у 16.39
hahahaha olinjali poredi zvizduke sa samaranjem trenera hahahahahahahaha garganska logika
Stari-vuk
11. јун 2020. у 16.41
Dosta toga si u pravu ali zar ovaj tim Zvezde nije sastavio Terzic sa Mrkelom i Milojevicem?Stankovica treba kriviti tek posle prelaznog roka u kome on bude tražio da mu se dovede taj i taj igrac.
Stari-vuk
11. јун 2020. у 16.44
Samare je izmislio novinar Blica i potkrala mu se samo mala greška.Dogadjaj mu se desio u restoranu na stadionu JNA koji gle cuda ne radi već nekoliko godina.Možda Savo nije znao da kafana ne radi pa usao da popije pivo...ccccc koji si ti bagem jbt
EMILIO_GAVIRIA
(DELIJA)
11. јун 2020. у 16.45
znaci greška je bila u lokaciji a ne u samarima?? zar ne??
TC-64
11. јун 2020. у 16.52
Stankovic stavlja u tim Tomanea. Kao sto rekoh to mi je dovoljan razlog da bih mu i ja zvizdao. I zvizdao bih mu ako ne pobedi u derbiju. Kod Stankovica mi se ne svidja mnogo toga. Prvo frizura. Covek koji ima onoliku glavu ne može onako da se šiša- Ono ne lici ninasta. Drugo pranglaseno isticanje ne samo njega nego i igrača koliko vole Zvezdu i slično. To je klasicno podilazenje manje inteligentnima da se loze kao bolidi. A takvih ima kao sto je Mister No, klasican provincijalac koji se yadovoljava da ima priliku da igra sa Bajernom bez obzira na 0-6! To njemu ne smeta. Njemu je sve potaman! Smeta mi takođe što se od te price o velikim Zvezdasimz malo toga vidi na terenu. Znaci manje price i lupetanja o nekakvim gardistima i sličnim glupostima, a vise rada i pobeda u derbijima. Neinteresuju me pobede od 5-0 protiv Radnika iz Surdulice. Hoću pobedu u derbiju!
TC-64
11. јун 2020. у 17.11
Stankovic je već imao zimski prelazni rok. Doveden je Sanogo koji se povredio na prvom treningu, ne znam samo od čega. I posle se tokom priprema za nastavak prvenstva ponovo povredio. zaista ne znam da li su ti igrači od svile i šta to rade kada se stalno povrdjduju. Na primer Boaci je povredjen sigurno polovinu vremena koje je u Zvezdi. ni sa Pavkovom nije bolja situacija. Ono sto ja zameram Stankovicu je to što mi nemamo napad! Nemamo organizaciju igre. Nmemao brzinu, nemamo okretnost, nemamo prodore, nemamo ideju, sto bi rekli stari fudbalski smekeri, nema vica u igri. Ono sto je dobro sto je uradio to je da je oterao Van La Paru, Zandera i Kanjasa. Trebao je i Tomanea. Jer likovi ama bas ništa nisu uradili i sa njima je Zvezda samo izgubila i pare i proleće u Evropi.
Mister_No
(Bonelli editore)
11. јун 2020. у 17.42
Звижде пијане и надрогиране будалетине без елементарне културе, пристојности, и спортског васпитања. Кад се победи онда су најгласнији, кад се изгуби ништа им не ваља. Има таквих и на форуму.
wajtblek
(vaydu njunjuz :-))
11. јун 2020. у 17.44
cuj njunjuza - kada se pobedi xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
TC-64
11. јун 2020. у 17.48
Ima takvih kao sto si ti kojima je u redu kada se izgubi 6-0. Provincijalni glupaci koje je lako naloziti na drugorazredne titule. kao sto si ti koji glume da nešto znaju. Seljacine kojima je svejedno sto je klub pukao milione na debile od igrača, koji ništa ne pokazuju dok je Partizan za Sadika, Asana i Natha dao mnogo manje i koji su u derbijima odneli prevagu. Ali šta govedima kao sto je ovaj iznad može da se objasni? Ništa! Oni nastavljaju svoj zivot iz stripa! A sad izadji na terasu pa aplaudiraj pametnim akvuizicijama u vidu La Pare, Kanjasa, Zandera i Tomanea i nemoj slučajno ni u sebi nešto da im zameris!
TC-64
11. јун 2020. у 17.51
Što se tiče toga ko je najglasniji kada se pobedi, ti nemas problem s tim ni kada se izgubi. Tebe boli uvo za to. Ti se ne cujes. Tebi je sve potaman.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.