Дискусије : Навијачи

 Коментар
„Kvazi novinar” zakljucao komentare
toronto1
(samo posteno)
28. мај 2020. у 10.20
Pošto je izbombardovan nekim pitanjima na koje nije imao odgovor, kvazi novinar je zakljucao komentare na nekim postovima. Zvezdasi mu postavljaju pitanja, a razularena masa pocinje sa vredjanjima, jer neko treba da ima osnovno vaspitanje da bi mogao da komunicira. Svaki dan se vide novi dokazi da ste dno Srbije, cast izuzecima.
EMILIO_GAVIRIA
(DELIJA)
28. мај 2020. у 11.11
normalno tako svi oni gargani rade. tako je radio i onaj slepac sto mu je bog uzeo sina, na svom youtube kanalu, samo komentari od poltrona a bilo kakvo normalno pitanje se ne pojavljuje. HRK PLJUC zato i prolaze tako prolaze.
Stari-vukПорука негативно оцењена. Покажи

Stari-vuk
28. мај 2020. у 17.30
znaci po tvom bolesnom umu Panticevo dete je umrlo zato što je ovaj pisao neistine o Zvezdi?Smradino...Zapitaj se moroncino šta će biti sa tobom i tvojima zbog tvog pisanja i lupetanja
EMILIO_GAVIRIA
(DELIJA)
28. мај 2020. у 20.20
da tako nekako. vidis nije zivot na ovoj planeti koju nazivamo zemlja bas tako jednostavan ko što se nekima od vas čini. ceo svet i univerzum povezuje jedna jedinstvena energija. mnogi to nazivaju karma, neki to nazivaju bogom ali energija je tu i mi svi je proizvodimo našim ponasanjem i našim delima. kakvu energiju proizvedes i posaljes u univerzum takva ti se ista energija vraca mnogo puta uvecana. on samo proizvodi negativnu energiju i negativne vibracije i to mu se sve vraca nazad. nazalost njegov sin je platio cenu.

isto je i sa vasim klubovima, mnogo ste zli i to vam se sve sada vraca. mi smo vam ovde godinama o tome pricali a vi ništa. kod nas pravoslavaca se ne kaže za dzabe - bog vidi sve i daje svakom po zasluzi. e sad ne znam kako je to kod vas katolika, odete do crkve pa se malo ispovedate i onda kao nikom ništa, yebiga to tako ne ide.
Stari-vukПорука негативно оцењена. Покажи

Stari-vuk
29. мај 2020. у 00.44
e moj Srbine gedzo,crni luku,praziluku...Pobego si pi.durino na drugi kraj planete pa prosipas srpstvo iz spavace sobe.Kad si već toliki pravoslavac i vernik da te pitam nešto:Kad si zadnji put pokosio travu sa dedinog groba gedzo?Ok ,imaš mogućnost da slazes kao i uvek o bilo cemu da prices ali lako je slagati nekog ali kako ćeš sebe da slazes jado i bedo ljudska.Sernjas ovde na diskusijama koje su ti izgleda jedini hobi i posao u zivotu.Za svetog Nikolu izadjes do Mek Donaldsa da se pocastis i naravno nedeljom do crkve da bi te tamo videli.Zgadili ste sei sami sebi valjda pišuci nebuloze o Partizanu a ovamo svaka izgovorena reč od novinara koji ne pripadaju vasem stadu para vam usi i padate u sveopstu histeriju.Pominjes nekakvu karmu ali pritom i sam neverujes u istu.Cime li se to bavio tvoj otac kad ga je karma nagradila takvim sinom?Da nije bi Titin kadar i malo otimao od naroda posle rata?
EMILIO_GAVIRIA
(DELIJA)
29. мај 2020. у 11.53
normalno kad ostanes bez argumenta kreces sa vredjanjima, izmislotinjama, proizvoljnim nagadjanjima o ljudima o kojima ne znaš ništa. Hvala bogu deda mi je još uvek ziv 93 godine i zdrav ko dren!!

ti da si pravoslavac znao bi da je Sveti Nikola posna slava i da se ne može ići u McDonalds da se pocasti ali šta vi franjevci znate šta je pravoslavna slava i kakvi su obicaji. možeš samo da istrulis u svojoj zavisti, zlobi i negativnosti!!
wajtblek
(vaydu njunjuz :-))
29. мај 2020. у 12.43
njunjuz a da se uspravis malo - otekla mi moooda od tvog sysanja
wajtblekПорука негативно оцењена. Покажи

wajtblek
(vaydu njunjuz :-))
29. мај 2020. у 12.59
glupi loyavi njunjuz - pa možeš valjda i u Mc da jedes posno ybm te u usta zvalava turska
EMILIO_GAVIRIA
(DELIJA)
29. мај 2020. у 15.55
Sad si siso kitu njunjuze njunjuzeeeee!!!
EMILIO_GAVIRIA
(DELIJA)
29. мај 2020. у 19.24
Glupi njunjuz misli da McDonald's prodaje posnu sarmu i prebranac hahahahhahaaha kakva debilana hehehehehe
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.