Дискусије : Навијачи

 Коментар
Nasamarali Savu Kravu
Pavle_Djurisic
27. мај 2020. у 17.12
SAVO MILOŠEVIĆ, trener beogradskog Partizana, napadnut je prije mjesec dana u klupskom restoranu na stadionu u Humskoj, piše Blic.

Milošević je navodno dobio nekoliko udaraca od viđenijih pristalica Grobara. Isti izvor saznaje kako su navijači srpskog velikana nezadovoljni jer im se trener nije pojavio na sastanku s navijačima koji je dogovoren dan ranije.

Proslavljeni srpski napadač došao je u restoran poslije nekoliko dana i to baš u trenucima kada je za susjednim stolom sjedilo nekoliko navijača Partizana. Oni su mu potom prišli i poslije kraće rasprave udarili nekoliko šamara. Sve se završilo na tome, dodaje Blic.

Dodajmo kako je Milošević blizu odlaska iz kluba o čemu se u Srbiji piše već neko vrijeme. Razlozi, čini se, nisu nimalo sportske prirode.

AXXAXAXXAXAXAXXAXAXAXXAAAAAAAAC
Cudan soj ovi franjevci
EMILIO_GAVIRIA
(DELIJA)
27. мај 2020. у 18.47
hahahahahahahahah stoka samara trenera hahahahahahahahhaha GARGANSKA POSLA!! SAMO NEKA TONU STO DUBLJE U MULJ!!!

BUSI HAAHHAAHAHAHHAHA BUSI HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
EMILIO_GAVIRIA
(DELIJA)
27. мај 2020. у 19.03
Grobari šamarali Savu Miloševića: Novi skandal u Humskoj, trener crno-belih pred odlaskom?
Užas...

Humska je opet bila mesto huliganskog ispada u kojem su na meti bili sportski radnici, ovog puta to je bio niko drugi do trener Partizana Savo Milošević.

Kako prenose beogradski mediji, grupa navijača crno-belih, u pitanju su neke viđenije pristalice sa južne tribine, verbalno su napali, a jedan od njih je čak i šamarao trenera ekipe iz Humske?!

Blic prenosi da je zbog tog incidenta, koji se dogodio pre mesec dana u restoranu na stadionu Partizana, Milošević blizu odluke da napusti klub.

- Sve se odigralo u restoranu Partizana na stadionu u Humskoj, kada je Milošević čak dobio i nekoliko udaraca od viđenijih pristalica crno-belih - prenosi ovaj portal

Prema navodima Blica, huligani su bili nezadovoljni jer se strateg crno-belih nije pojavio na sastanku sa navijačima zakazanom dan ranije. Milošević je došao u restoran nakon nekoliko dana baš u trenutku kada je za susednim stolom sedelo nekoliko navijača.

Oni su mu prišli vidno nezadoviljni i posle kraće rasprave udarili mu nekoliko šamara. Sve se završilo na tome.

Prema drugoj verziji priče, sastanak je ipak održan, a Savo se našao na udaru huligana jer je navodno rekao da navijači ne smeju da se mešaju u klupsku politiku. To je bio povod da jedan od huligana nasrne na njega i udari mu šamar.

Savo Milošević je zasad bez komenatara povodom ovog teškog incidenta.

Podsetimo, pre četiri godine na parkignu stadiona u Humskoj trojica huligana, među kojima je bio i ubijeni vođa navijača Aleksandar Stanković, napala su direktora kluba Miloša Vazuru, i brutalno pretukli čoveka iz njegovog obezbeđenja.
EMILIO_GAVIRIA
(DELIJA)
27. мај 2020. у 19.05
imam utisak da će debeli homo da postane trener samo da može da se tusira zajedno sa fudbalerima hahahahahahahahahahahaha

ZG decki tarlahaju pod tusem hahahahahahahahahaha
wajtblek
(vaydu njunjuz :-))
29. мај 2020. у 13.08
kao sto je on vas tukijem shamarao
Pavle_Djurisic
29. мај 2020. у 15.12
Tukiya ostavi za Windiya
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Unicorn Gifts?
.