Дискусије : Навијачи

 Коментар
Stari-vukПорука негативно оцењена. Покажи

Koroman i novi rijaliti
Stari-vuk
21. мај 2020. у 11.32
cutanje na SC.Zašto decki?Šta rece vasa legenda Koroman:Gavric i Nikolic sa Boacijem i Sonogom mogu samo da podignu nivo alkohola a nikako nivo igre Crvene Zvezde.Ko vas to minira srbende?Rumenko Koroman opleo po Zvezdani i FSS.Ne znam sto ali gurnuo je ruku u gnezdo strsljenova...
TC-64
21. мај 2020. у 14.09
Koga briga šta vi zgubidani mislite. Pogotovo ovaj odrtali i izlapeli kamiondzija koji sanjari o nekih izmišljenih 6-2 protiv Reala!
Stanje u fudbalu odavno ne valja, samo kao i uvek postoji stalno samo jedan problem. Vi samo gledate na jednu stranu, na sebe se nikad ne osvrcete i ne gledate u svoje dvoriste!!! Sto kaže Stepanovic niko u Nemackoj nije dosao na ideju da mu prva liga ima 20 klubova na 80 miliona stanovnika nego 18, ali ovde gde je stanovnika deset puta manje, neki genijalci su dosli na tu ideju!
TC-64
21. мај 2020. у 14.13
A Koroman je rekao da se svi dodvoravaju Zvzedi Partizanu, ali naravno uvek je bitno samo ono stos e kaže o Zvezdi jer od vas nema postenijih u u niverzumu a i sire! Vi ste olicenje postenja sto bui rekao Mateus kako ste namestali utakmice ili onaj sto je radio kod vas i napisao knjigu najvece mucke FK Partizan o trilingu bagre Bjekovic, Zecevic i Curkovic!!
toronto1
(samo posteno)
21. мај 2020. у 22.06
Vuce, oslepeo si i to je definitivno. Covek lepo rekao kakvo je stanje u fudbalu, u Zvezdi i Partizanu, u FSS, a ti video samo da piše Zvezda. Kako nisi video ime Partizana? Kako se nisi zapitao kakvo je stanje u Vasem klubu? Koliko ste Vi tek jadni, kad su Vam svi krivci za loše stanje u Vasem klubu ljudi iz Zvezde? Ne bi ovde bio nikakav problem da ste Vi na prvom mestu, kao sto je nekada bilo za vreme Karadzica. Tad Vam nije bilo bitno ni očajno stanje u FSS, ni kradja ni otimacina, ni Ramadani, sve je bilo odlično jer ste bili prvaci. Ništa bolje nije ni sada, ali odjednom dno dna, jer ne mozete ni da primirisete tituli. To Vas boli, ali neka i treba da boli. Nekada iskreno poželim da dobijemo titulu u zadnjem kolu u 93', jednim bodom razlike. Totalno ste oboleli, a za to je dokaz ovaj preglupi kamiondzija. Koji k... napravi ovakvo ludo stvorenje? Nemoj ni da razmišljas o Zvezdi. Pogledaj Vase rukovodstvo i Vucelica, Vuletica, Vazuru i Zeksa. Pa oni su smesni! Da Bog da ostali u Partizanu sledećih 20 godina.
Stari-vuk
22. мај 2020. у 02.17
Cudno je kako komentarisete nešto sto nisam napisao.Naravno da sam procitao sve ali mi je privuklo paznju to da su Gavric i Nikolic alkoholicari.Znaci nisam kritikovao,nisam komentarisao ni Zvezdu ni Partizan već samo deo Koromanovog mišljenja o svom klubu i igračima o njemu.O Zeki i Bjeki nemam šta da kažem jer je sve receno tima sto ih je Kokeza uveo u FSS.Valjda kao nagradu za minuli rad.Ili kao ikebanu
EMILIO_GAVIRIA
(DELIJA)
22. мај 2020. у 14.18
ala je otresao moderni onog splacinara iz cikaga hahahahahahahaha
Pavle_Djurisic
22. мај 2020. у 15.43
Vuce , šta je, pustio te fratar da malo kuckas po kompjuteru u zamjenu za pranje glave?
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.