Дискусије : Навијачи

 Коментар
Звезда мења став о довођењу играча
CTEBA
(penzioner)
25. март 2020. у 18.21
Изгледа да је коначно и Терзићу дошло из дупета у главу, и по најновијим вестима звезда на лето неће куповати играче, нарочито странце, јер су потрошене огромне паре за довођење суперзвезда, које нису показале ништа.
Од сада ће једино гледати да неког позајме ако вреди, и окрећу се ка клинцима из звездине школе.

https://www.sportskacentrala.com/2020/03/25/u-zvezdi-odustali-od-letnjeg-sopinga-u-inostranstvu-odlucili- se-za-drugaciju-strategiju/

Не знам зато им је требало толико времена да виде оно о чему смо ми овде већ месецима писали?
Stari-vuk
26. март 2020. у 04.05
Zar je moguće da toliko kasnite?Partizan to radi godinama,svake sezone po tri četiri klinca iz sopstvene proizvodnje izbacuje u igru.Vi ste ove godine poceli bojazljivo sa ubacivanjem klinaca ali ste za svaki slučaj još u prvom delu sezone „obezbedili” titulu.Za svaki slučaj .I sada nebiste krenuli nego ste videli da Partizan za Pavlovica uze skoro 15 milona eura a vi to uz sve ove evropske utakmice ne skupiste ni blizu.Ustvari,zaradili jeste ali van neke La Pare pokupise pare...
TC-64
26. март 2020. у 06.11
Zvezda ima svoje klince, ali isto kao i vi prerano ih prodaje. Što se tiče ostalog Srbo, apsolutno je bespredmetno pricati o bilo cemu dok traje ova posast, za koju niko ne zna kada će se zavrsiti.
CTEBA
(penzioner)
26. март 2020. у 10.34
Ја се не слажем са тим што ради партизан.
Не зато јер је у питању партизан, јер видим да и звезда креће тим путем, већ ти клинци би морали да играју за први тим бар неколико година. Нема будућности ако ти клинци чим се испиље из јуниора оду у иностранство.
У реду понекад падне неколико милиона, као што се сад омастио партизан, али колико ће он вредети кроз 3, 4 године?
Зар није боље, полако изградити те клинце и афирмисати са њима и клуб, а и играче?
Погледај Јовића, само пре неколико година је отишао из звезде за 3, 4 милиона а сад га је Реал платио 60.
Свестан сам да клубови морају од нечег да живе а код нас је сада то углавном продаја играча, али кад их продаш, па направиш овакав фијаско као звезда и за то нико не одговара е, то не иде.
TC-64
26. март 2020. у 11.40
To je odavno tako Stevo. Poslednjih 20-ak godina mladi igrači odlaze prerano, a poslednjih godina čak ima slučajeva da odu, a da nisu ni igrali za prvi tim. Direktno iz omladinaca odu u inostranstvo. A da je bolje d aostanu duže ovde, pa jeste sigurno, ali pitaju se mnogo ti prokleti menadzeri i pogotovo nezajazljivi i pohlepni roditelji koji su gro slučajeva napravili svojoj deci medevedju uslugu.
CTEBA
(penzioner)
26. март 2020. у 11.56
То са родитељима није проблем само у Србији.
И овде млади играчи често награбусе јер добију велике паре а мама и тата, то троше ко да је пало са неба.
Верујем да је у Србији још теже то спречити, кад неком ко нема ништа, понудиш милион, то је као да је добио лутрију и ни не пада им на памет да прво размисле шта им је у интересу.
Чист пример је онај клинац који је баш почео да игра за први тим (унук Шабана Шаулића, заборавих му име) који је направио читав скандал, да би га пустили, умешало се и тата, и деда и кум - менаџер.
Сви су се омастили и где је он сада?
Да је остао у звезди вероватно би био најтраженији играч и нашој лиги, али што је ту је.
Stari-vuk
26. март 2020. у 14.20
Stevo,zakonski nemas pravo da zadržavas nekog ko je punoletan i želi da ode.Partizan je svojevremeno daj Zivkovicu kao balavcu od 17 godina godisnju platu od 175000 eura i nije uspeo da ga zadrzi.U to vreme samo je Sasa Ilic imao veću platu od njega.Sa Pavlovicem je druga prica decko je poces sa nepunih 17 godina da igra u prvom timu i evoBogu hvala sastavio dve pune sezone.Da,možda bi trebalo da ostane još bar dve sezone ali ponuda od Italijana je takva da se ne odbija.Nije ista situacija recimo Joveljica i Pavlovica.Joveljic je odigrao tek nekoliko utakmica i prosto nije pruzena prilika navijacima Zvezde da recimo uzivaju u njegovom talentu.
TC-64
26. март 2020. у 14.25
Ne možeš nikoga da sprečis da ode koliko god godiba imao. To je sve promenjeno Bosmanovim pravilom iz 1992. Do tada je i nešto moglo da se kontrolise al iod tada ništa. Pa secam se koja je frka bila oko prelaska Prosineckog u Real i koliko je Miljanic na sve nacine pokusavao da spreči njegov odlazak. Sada bi to izgledalo potpuno nemoguće.
CTEBA
(penzioner)
26. март 2020. у 14.58
Ма разумем ја то, законски не можеш ништа, али проблем је да ови клинци данас немају никакав осећај према клубу.
Једноставно имају талент и клуб у коме се уче је само то, неко ко им помаже да се науче.
Пре или касније УЕФА или ФИФА ће морати да нешто уради по том питању, јер пре или касније клубови ће изгубити интерес за школе фудбала, јер инвестираш добре паре за њих, а немаш никаква права.
А што се тиче клинаца као што обадвојица рекосте, добре су паре у питању, бар за Србији, па и ако не успу, баш их брига, обезбеђени су.
Mister_No
(Bonelli editore)
26. март 2020. у 19.45
Вараш се ако мислиш да ће УЕФА или ФИФА било шта да поправе по том питању, јер је тенденција таква да се иде на стварање фудбалских монопола, односно да ће на крају богати да формирају своју лигу и убиру сав профит (као у кошарци нпр. НБА), а да ће други клубови да се гасе или у најбољем случају служе као развојне средине великима. Ово се једино може спречити променом друштвено-својинских односа и укидањем тржишне привреде, али ће и тада фудбал и спорт да изгуби значај и популарност који имају данас.
TC-64
26. март 2020. у 19.51
mogućnost da FIFA iUEFA nešto promene je isto tolika koliko i mogućnost da se ukine trzisna privreda.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Earrings?
.