Дискусије : Навијачи

 Коментар
Драгутиновић послао поруку из Шпаније:
keser
(Тешем букве)
22. март 2020. у 10.35
https://tinyurl.com/urp2vjo

Овде је здравство на коленима, Србији је једини спас забрана кретања 00-24! (ВИДЕО)
Odesa
(надежда, вера и л)
22. март 2020. у 12.37
00-24! То у пракси није могуће извести. Осим ако Вучић и Мутава не реше да опслужују све притворене за време трајања робије па им свима обезбеђују потребштине од врата до врата.
Mister_No
(Bonelli editore)
22. март 2020. у 13.36
Где су вам сад Ђоковић и хероји из света show business-а? Како се читава индустрија забаве распрсне као мехур од сапунице кад дође до друштвено-економске кризе коју производе њихове газде. Преко ноћи све стане.
Odesa
(надежда, вера и л)
22. март 2020. у 13.52
Па зар и овај усрани фудбал није део тог шоу-бизниса ?
И он је нестао ал` ето нас има. И даље смо овде. Што се мене тиче, не морају више никад ни да заиграју. Мир и тишина без њих и њихових трансфера и милиона којима се гађају ко с тортама.
Mister_No
(Bonelli editore)
22. март 2020. у 14.22
Па ти си десничар, ти подржаваш поредак заснован на логици профита. Кад због све бржег пустошења природе за 20-30 година наступи општа еколошка катастрофа у којој се неће бирати начин и средства за опстанак, неће ти помоћи ни Ђоковић, ни Јокић, ни било који други наш идол из света спорта којима се клањате ко идиоти.
Stari-vuk
22. март 2020. у 14.24
Uvedose policijski cas od 17h do 6 ujutru.Ništa mi nije jasno.Sreću imam sto živim u kuci sa velikim dvoristem pa mi nije dosadno.Kako je ljudima u soliterima to samo oni znaju.Fudbal i sport mi još uvek nisu potrebni.Poneki dobar film...Izdrzacemo valjda i mi u Srbiji
Mister_No
(Bonelli editore)
22. март 2020. у 14.50
Власт производи масовну психозу и страх док се из јавног живота уклањају све афере везане за исту (корупција, отуђивање друштвене имовине, незапосленост, сиромаштво, обесправљеност радника, све неприступачније и скупље здравство и школство, исељавање становништва, издаја по питању КиМ, итд.).

На ТВ се појављује само Вођа који настоји да од целе ситуације политички профитира, представљајући се као спасилац који снабдева народ санитаријама и медицинским материјалом неопходним за борбу са вирусом.

 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Earrings?
.