Дискусије : Навијачи

 Коментар
Gospoda ostaju gospoda
Stari-vuk
17. март 2020. у 07.23
Juče saopštenje kk Zvezda u kome se vrsi pritisak na rukovodstvo ABA lige da ne proglasava pobednika na osnovu trenutnog stanja na tabeli a danas saopštenje Partizana u kome se prica o trenutnoj situaciji,o treninzima koji su zaustavljeni,o zelji da da se sto pre prevazidje ovo zlo sto nas je zadesilo...Nigde reci kako bi šta bi trebala ABA liga da odluci,Šta liga Evrope...Veliki ostaju veliki
toronto1
(samo posteno)
17. март 2020. у 09.10
Ovo je klasican primer dementnog pacijenta. Zaboravio je šta je mali Ostoja pricao pre sedam dana. Znaci, prvi ko je pomenuo da Partizan treba da bude proglasen prvakom je Ostoja, pa kad su ostali rekli da neće biti proglasenja prvaka van terena, sad su poceli da pricaju o treninzima i normalnim stvarima. Ne znam samo da li se pretvaras ili te demencija stvarno siba?
Stari-vuk
17. март 2020. у 10.00
možda je demencija ali ja dobro znam da postoji razlika između običnog intervjua sa nekim novinarom i zvanicnog saopštenja jednog kluba.Ostoja ima pravo da kao gradjanin i predsednik Partizana daje izjave koje su privatne ali saopštenje kluba je nešto sasvim drugo.E sad,sto je u vasem slučaju jedan covek preuzeo sve u klubu onda shvatam i vas.Evo i sada da tebe pitam:Kako zamišljas da odigras recimo f4 ABA lige kada su vam svi stranci osim onog Odza i Peperoglua otisli svako na svoju stranu?Šta da neko kaže recimo posle dve sedmice da se F4 ABA lige igra recimo u BG.Ko će da pokupe sve te igrace i u kakvom će fizickom stanju biti.Nemislim tu naravno samo na kk Zvezda u sličnom problemu će biti i Buducnost i četvrti klub.Naravno i Partizan ne trenira već nekoliko dana.Možda odluka da Partizan bude proglasem prvakom i nije najsportskija odluka ali mislim da je u ovom groznom trenutku jedino moguća.Neću se kao covek razocarati ni drugojacijom odlukom.Zvezda će već danas ili sutra biti proglasena za prvaka Srbije u fudbalu i to bi se desilo i da je razlika samo recimo dostiznih 6 bodova ane postojecih 11 ili vise.Znam da bi se tada bunili grobari ali...
Stari-vuk
17. март 2020. у 10.13
I gle cuda,oglasio se i drugi Covicev klub i naravno kao i prvom slučaju zalaze se da se prvenstvo zavrsi bilo kada ali na terenu.Bila bi fora kada bifora da Bartomeu saopšti da prvak ABA lige nema prolaznost i evroligu.Možda bi tada nekima bilo svejedno ko je prvak ABA lige
EMILIO_GAVIRIA
(Prskam Sanju)
17. март 2020. у 10.43
vi ste prvi poceli da se otimate za titulu, dok se zemlja i ceo svet bori sa virusom vi se samo brinete kako ćete da pokradete još jednu titulu, HRK PLJUC! sad vam kriv covic sto je odgovorio, mrs stoko!
zori
(Чича)
17. март 2020. у 11.42

nema hleba bez motike
toronto1
(samo posteno)
17. март 2020. у 17.53
I nikakav problem neće biti i da proglase Partizan prvakom, nego ti ne razumes da ne treba Ostoja to da predlaze niti bilo ko iz Partizana (zato sam ti neki dan postavio, ako nisi zaboravio, da je Bajernu nudjena titula u Nemackoj, ali ljudi iz Minhena su rekli da ne žele da budu prvaci na takav način i žele da budu prvaci na terenu, a ako ne bude moguće da se prvenstvo nastavi, predlazu da se ovogodisnje prvenstvo ponisti i da niko ne bude prvak). Ovo su vanredne situacije gde uopste ne treba zuriti ni predlagati bilo šta dok se ne vidi da li je mouguce i kada će biti moguće zavrsiti početo prvenstvo. Ostoja ne radi ništa drugo nego imitira Covica i radi sve ono sto je radila i Zvezda. Razmisli malo!
Mister_No
(Bonelli editore)
17. март 2020. у 19.01
Пуна им уста приче о господским манирима, а гребу и рукама и ногама да добију титулу за зеленим столом. Плаше се Звезде ко љуте гује.

profiter
17. март 2020. у 19.31
Nije uredu da kk Partizan proglase prvakom a uredu je da fk Kalasturu proglase
&@&$&&$&.
toronto1
(samo posteno)
17. март 2020. у 20.38
Sto god vise mrzite Zvezdu, to će biti teze da je pobedite. Svesni ste i Vi da na terenu neće ići kako ste Vi zamislili, pogotovo sto vise nema igranja Evrolige (uporedo sa ABA ligom), pa je to možda razlog zašto bi Vi radje da se zavrsi administrativnom odlukom. Odmorite od mrznje bar sada kad je ovakva situacija, a komsija idi na Tegijev instagram. Tamo ćeš naći bolesnika koliko hoćeš i svi misle kao ti, vrlo slično. Niste se pohvalili da je Tegi izgubio presudu i da nema vise emisije Zona press. Sad će malo na hladjenje. Da li se Tegi skida još za vreme utakmica Partizana? Da li je postao novi Misa Tumbas?
BGMangupuNYC
(derem Franjevce)
17. март 2020. у 21.14
ko o cemu Franjevacka hulja o postenju...
profiter
17. март 2020. у 21.31
!
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.