Дискусије : Навијачи

 Коментар
Стигле понуде Звезди
CTEBA
(penzioner)
14. децембар 2019. у 11.25
Како преноси спортска централа, у звезду су до сад стигле две конкретне понуде.Канзас Сист нуди 2,5 милиона за Боачија а Ференцварош 700,000 за Јовичића.
Како кажу одлуку ће донети следеће недеље после утакмице са Чукаричким.

https://www.sportskacentrala.com/2019/12/14/u-zvezdu-stigle-dve-konkretne-ponude/

srbo001
(FUDBALER)
14. децембар 2019. у 19.25
Odma prodaj oba.
Werba
(N/A)
16. децембар 2019. у 10.17
Eee malera, pa gde bas sada, kada im treba svaki igrac k'o leba pred susret sa Mancester Citijem u nokaut fazi lige sampiona? Meni se čini da će njih dvoje otici za ništa, kao i Pava, koji je secate se, procenjen na 4 meleona evrova.
Onaj poludelo/nepismeni Mrka, (Mrkela) hteo je i Milketa da otera, samo zato, sto nije mogao 100% da obeca eliminaciju M.Citija. Ali je u klubu preovladao razum,tako da će Milke ostati do Juna meseca, kada mu istice ugovor...
TC-64
16. децембар 2019. у 10.51
Ebao te Pava, Mrka i Milke sa sve petparackim stripovima!
Werba
(N/A)
16. децембар 2019. у 13.20
Evo, tig'o je i doajen, obrazovan na petparackim stripovima kod kvantaske obrenovacke pijace...a niko ga nije spomenuo ni zvao.Prepoznavanje, hebena je stvar za bolesnu psihu...
p.s..
celnici evropskog fudbala sve rade, kako bi zvezdu pred susret sa Citijem psihicki destabilizovali, jer Gvardioli ide loše u prvenstvu a i k'o zna dokle će im trajati kriza forme, koja se teško i sporo vraca...
TC-64
16. децембар 2019. у 14.45
U redu je. Obrenovacka pijaca ti je u gacama! U zivotu nisam živeo u Obrenovcu niti znam gde im je pijaca. I te kako ti mene spominjes. Malo malo pa spomenes stripove za koje ne znam gde si video da sam ja naveo da ih čitam? Bolje procitaj neku knjigu ako uopste znaš kako knjiga izgleda, pa bi možda rekao nešto pametnije od tih glupavih komentara koje samo ti razumes. Umesto sto ti se stalno stripovi vrzmaju po glavi.
Werba
(N/A)
17. децембар 2019. у 02.05
Vidim dole na nekoj temi, poceo si da prepisujes moje reci.
Ne ljutim se zbog toga, čak mi je i ok, ako neko kao ti obrazovan na petparackim stripovima, pokusava makar i za 1.8% da poboljsa/unapredi svoju pismenost a nadasve vokabular...
Ajd' budi pozdravljen, kažu u BGD danas biće lep dan, setaj, uzivaj ali ne prilazi novinskim kioscima...
TC-64
17. децембар 2019. у 04.41
Sat sam poceo da prepisujem od tebe? Navedi makar kad tako pricas.
TC-64
17. децембар 2019. у 05.51
Ja procitam 10-15 knjiga godisnje. A šta ti čitaš Bog sveti zna. Kucam brzo i greške su moguće.
Werba
(N/A)
17. децембар 2019. у 06.27
To je ok.- jer već znam da u knjige racunas petparacke stripove. Ostatak vremena koji ti ostane, evidentno je, da provodis ovuda koji ti zivot znaci.
U prevodu,- živis na ovoj SC virtuelnoj belini,- jer drugog zivota nemas.

p.s.
samo mali podsetnik,-ako setas, uzivaj u lepom vremenu, nadji devojku ili decka koji će ispuniti tvoje snove /..i pokusaj da zaobidjes kioske koji prodaju sundace.
Ajd' pozdrav...
TC-64
17. децембар 2019. у 06.39
Nemam ja nikakvu virtuelnu belinu jer i nisam toliko mnogo ovde. Imam svoj posao, krene pa stane ali ide nekako. S obzirom da mi je posao vezan za kompjuter čim imam malo prostora svratim i na cafe. Daleko od toga da nemam privatan zivot.Čak šta vise sebe smatram vrlo ispunjenim covekom. A te tvoje primitivne i netacne opservacije me ne zanimaju ni najmanje. Ja znam šta čitam. Iz mog vokabulara može i da se zakljuci a naravno stripove ne čitam. Čitaš ih ti zato ih toliko i spominjes. Tvoje diskusije su toliko jadne i zlurade i svode se na izmišljene price tipa šta je rekao Djuovski kao da nije veci deo karijere proveo u Beogradu nego u nekim Tetovskim selendrama, seljackim pricama i izmišljenim nazivima Milke, Pava i Mrka iako im to nisu ni nadimci ni bilo šta drugo. Inače niko te ovde ne ebe ni dva posto i budi srećan sto makar ja pricam s tobom.
TC-64
17. децембар 2019. у 06.42
Inače ovo je tačno ono sto ti treba da uradis

-------------------------------------------------------

ako setas, uzivaj u lepom vremenu, nadji decka koji će ispuniti tvoje snove /..i pokusaj da zaobidjes kioske koji prodaju sundace.
Ajd' pozdrav...
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Keychain ?
.