Дискусије : Навијачи

 Коментар
Tomane i la prevara
EMILIO_GAVIRIA
(DELIJA)
11. децембар 2019. у 16.26
Koje su to cepanice hahahahahaha ovo je teško da se gleda
BGMangupuNYC
(derem Franjevce)
11. децембар 2019. у 16.27
Znaci 100% LaPrevara je najgori fudbaler koji je ikada igrao u Zvezdi...
EMILIO_GAVIRIA
(DELIJA)
11. децембар 2019. у 16.46
i normalno kazna stize jer igraju ko picqe
Odesa
(надежда, вера и л)
11. децембар 2019. у 16.56
Сад се потврдила тврдња да су нам странци најнеквслитетнији играчи и тиму и дошли су нам главе.Накурити их без оклевања као и онога који их је скаутирао и довео.
sine_bane
11. децембар 2019. у 17.02
Sve strance a ukljucujuci i Rodica trebalo je prvo poslati na dugotrajne pripreme kod cika Laže.
EMILIO_GAVIRIA
(DELIJA)
11. децембар 2019. у 17.57
tomane izvodi penal ko ja kad pijan igram sa drustvom na livadi posle dobrog rostilja hahahahahahaha

la prevara dobije loptu u kontra napadau ispred njihovog sesnaesterca, odbrana izlazi na njega a sa desne strane ima boacija, ne secam ko mu je bio sa leve strane ali uglavnom ima slobodne igrace sa obe strane i on odlucuje da sutira na gol sa 20 metara. e sad da je bar sutno nego ko da je dobacio loptu golmanu, ona još onako odskoci opusteno ispred golmana da je lakse uhvati hahahahahahaha

koji su bre to likovi da covek ne poveruje. kaznjava nas Bog jer smo puno zayebavali groblje za sumu i sadikija. mnogo smo im tuge naneli sad placamo cenu, to je to, nema šta drugo da bude.
Mister_No
(Bonelli editore)
11. децембар 2019. у 18.09
Али кад сам видео да улази Жандер, знао сам да примамо гол иако је остало 10 минута до краја. Па њему је Зоран „Бамби” Тошић са 65 година умакао на дербију. Сад за викенд играч Спартака му даје гол испред носа, итд. Могло би се набрајати до сутра.
Pavle_Djurisic
11. децембар 2019. у 18.12
Cesto mi ovde,navijaci Vecitih, u nekim peckanjima i prepucavanjima pominjemo karmu,ali ovo meni lici na bas to,na karmu.Stranci su nam dosli glave,Tomane masi penal,Zander pravi penal.Stranci su nas pokopali veceras,ali ima neke karme u ovome.Sa ovogodisnjim strancima smo unistili hemiju u timu,imali igrace koji nisu osecali Klub,sa gomilom stranaca su Mrkela i Terzic uvalili Milojevicu vruc krompir,zbog silnih rotacija nije bilo moguće uhvatiti ritam,kontinuitet.Potpuno promasen prelazni rok,u smislu stranca,potrosene pare,a mlo toga smo dobili.Da li će neko od njih naredne sezone zablistati,sada je manje bitno,za nastavak naše lige nam ne trebaju.Zaista mi ovo lici kao karma.
Werba
(N/A)
12. децембар 2019. у 00.15
Zvezda da kupi nešto bolje, para nema.
Na domaćem tlu situacija još gore. Tek tu je susa,-nema šta da se odabere. Pionirska skola do omladinske, nevalja ni za crni qyuratz.
Zvezda je što se tiče odnosa sa instranim klubovima je petparacki tim, od koga nema šta da se ocekuje, ne valjaju ni pola mindze mlake vode.
Ruku na srce, Zvezda je protiv grkosa odigrala najbolju utakmicu u ovogodisnjem evropskom ciklusu.Mogli su da prodju ali nisu, ovako je bolje, nego da na proleće popijemo još jednu casu petarde ili sestarde.
Sinoć se videlo, da je Milke najbolje sto zvezda ima. Za iducu sezonu uprava neka trlja glavu šta će i kako će, da nam mreza opet ne izgleda k'o svajcarski sir...

EMILIO_GAVIRIA
(DELIJA)
12. децембар 2019. у 00.41
mustafa ne seri
Werba
(N/A)
13. децембар 2019. у 01.43
-a kako bi dileja doruckoVO...:)
TC-64
13. децембар 2019. у 07.12
Kako bih ja tebe qurcem napasao dok čitaš petparacki strip!
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Mantra Bracelets?
.