Дискусије : Навијачи

 Коментар
Novo takmicenje u Evropi
windy-chicago
(windy-chicago)
30. новембар 2019. у 10.34
Kup konferencija za klubove ispod 15 mesta na Uefa listi. Sad smo 17 sa velikim izgledom da budemo 18. Šta to znaci ?? Jedino sampion ide u kvalifikacije za LS , svi ostali u LK. Znaci šta... mi smo 3 liga Evrope. Eee sad... prvak Srbije ako ispadne u LS ide dalje u LE. Da li mozete i da zamislite šta će biti. To će biti krvavi rat da se bude prvak. Ovo sto sada gledamo je decija igra prema onome sto sledi. Ne smem da mislim kakvim će se sredstvima svi sluziti da budu sampioni. Neka nam je Bog na pomoći.
Odesa
(надежда, вера и л)
30. новембар 2019. у 10.48
Па сад имате још већи мотив да вратите Толета Караџића у врх ФСС. Неће вам бити Бог у помоћи, ОН не помаже секташе. То вам може одрадити само ваш Толе.
TC-64
30. новембар 2019. у 11.04
Sve te nenormalnosti i međuosbna perpucavanja klubova i zelje da komsiji crkne krava nam se i jednima i drugima obijaju o glavu u Evropi. Reprezentacija je takođe qurac na biciklu u slamnatom sesiru i ako nekim cudom se desi da kroz baraz odemo na to Evropsko prvenstvo tamo ćemo da puknemo minimum petardu od Engleske posto već znamo da ćemo biti s njima u grupi ako prođemo.
Werba
(N/A)
03. децембар 2019. у 01.39
windy,
pa to je raj za sudije.Biće sampion države k'o ima vise zelembaci i ministara u vladi...
AngryMishko
(Cupavac)
03. децембар 2019. у 06.12
Nismo mi još bez sansi na toj listi.
Skoti i Svajcarci mogu ispred nas.Ali mi još uvek možemo ispred svih ostalih, Grcka, Kipar, Hrvati, Danci i Cesi.
Naravno pod uslovom da Partizan pobedi Astanu, Zvezda prođe na proleće i prođe bar jednu još jednu rundu.

Ali steta..Sezona propustenih sansi.
Da je Partizan uzeo bod Mancesteru i pobedio bar jednom AZ kako je trebalo..Bili bi skoro pa sigurno 15.A eventualni uspesi Zvezde bi nas gurnuli još vise..

Bas steta.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.