Дискусије : Навијачи

 Коментар
Pokrij igrača, ne prostor..
srbo001
(FUDBALER)
28. новембар 2019. у 17.57
Koliko puta I'm se mora reći da je vreme fudbala kad se pokrivao prostor prošlo. Treba li njih samarati da u stomach 16 metera moraju da pokrivaju igrača. Kod ovog drugog gola Eva kretena u crno belom dresu se drže za ruke dok I'm se igrac sa crveni dres otkriva. Kakvi glupani. Cover the player,not the space.
Onaj prvi ,bozo the clown . Odma izbaciti iz tima.
Savu kad bi sad to objasnio ,on bi rekao da je bio u Fifa seminar I da on zna bolje. Zna k...c moj. Imaš ti Još da ucis. I dovedi neke igrace iz naše lige I golmana. J..bo te Tojke.Da covek poludi. Da li oni razumiju da su placeni dobro I da I za nas moraju igrati dobro. Izludili su me danas. Treba vreme za oporavku.
Mister_No
(Bonelli editore)
28. новембар 2019. у 18.23
Ништа Србо, остаје вам да се окренете домаћем првенству и борби са Чуком, Вошом, и Радничким за титулу вицешампиона. :)
windy-chicago
(windy-chicago)
28. новембар 2019. у 18.30
Godinama govorim da nijednog fuZbalera koji igra u Srbiji ne bih vise platio od 3 000 evra mesecno. Ali samo neke. One ostale 500 - 1000 evra... max. 95 % njih misli da zna , a pojma o pojmu nemaju. O ovome danas neću da trosim reci. Eeeejjj vodis 2-0 , imaš igrača vise, i oni ti umuvaju 2 gola , i to zbog katastrofalnih gresaka odbrane i golmana. Jad,cemer,beda,sramota. Mora sve iz korena da se menja, ili ćemo za 5-6 godina biti najgori u Evropi. Kako klubovi, tako i reprezentacija.
srbo001
(FUDBALER)
28. новембар 2019. у 18.35
Meni je sad samo derbi važan.To je samo jedan utakmica , jedan dan . Samo to ? Ja sam da ih gledam u Evropi , a glupavi klovnovi sve prokockase.
Da li oni znaju da je Beckenbaur igrao pre 4o ili 5o godina. To vreme je prošlo. Sad je sve svedeno da igrača drziz jedan na jedna,,,a ne prostor ko ovi moji klovnovi, 1o plus Tojke i on je izasao sa gola da pokriva prostor . Bme ti fudbal.
Imali smo ih.
Sad nek daju sansu mladom Stevanovicu i da ga prodaju za 20 ili 30 miliona i nek kupe najbolje iz naše ping/pong lige , i možda iduce godine bolje .
srbo001
(FUDBALER)
28. новембар 2019. у 18.38
Ima li normalan golman nasoj ligi?
Pavle_Djurisic
28. новембар 2019. у 21.34
Srbo brate pokrij se budom i stavi subaru na glavu hladniji dani dolaze
Odesa
(надежда, вера и л)
29. новембар 2019. у 02.19
У две утакмице с играчем више и при вођству у резултату, може да падне и покривање ушију !!!
Шта на то каже чикашки стручњак за освајање пикник-тејблова ?
А Стојке, `ел ће да врне тај пасош већ једном ?
Werba
(N/A)
29. новембар 2019. у 04.25
srbo001
(FUDBALER)
28. novembar 2019. u 17.57

Cover the player,not the space.
======

molim za prevod ako je moguće.
hvala
zori
(Чича)
29. новембар 2019. у 04.51

Werba
(N/A)
29. novembar 2019. u 04.25
srbo001
(FUDBALER)
28. novembar 2019. u 17.57

Cover the player,not the space.
======

molim za prevod ako je moguće.
hvala

___________

mandov... evo ja ću

Хата кар

molim i drugi put

ps
... mani se srba

zori
(Чича)
29. новембар 2019. у 04.58


a može i...

asmo pele so šlag

ok?
AngryMishko
(Cupavac)
29. новембар 2019. у 06.21
AZ je u dve utakmice protiv Partizana, imao 4 suta na gol
Dao 4 gola
Partizan je imao oko 20ak suteva na gol
Dao 4 gola.

Sve ostalo je posledica ovoga.Glupi golovi i slično.

AngryMishko
(Cupavac)
29. новембар 2019. у 06.27
Ali Boze moj šta da se radi.To je fudbal.

I za razliku od Zvezde ponovo se videlo da su nama stranci najbolji i najpouzdaniji igrači.
Tako da nema tu pravila.
Stranci ili domaći.
Ili imaš karakter pobednika ili gubitnika.
A mi smo generalno u fudbalu luzeri..
Uvek bili.

Svi uspesi su izuzeci a ne pravilo.
Za razliku od recimo Kosarke gde je obrnuto.
sine_bane
29. новембар 2019. у 07.01
E da mi je neko reko da ću ja zvezdas ovoliko da ispi*dim zbog ove partizanove tragedije poslao bi ga u pm! Partizan igra vrlo dobro I mislim da nebi trebali ništa da menjaju osim onog kilavog I sebičnog centarfora!
sine_bane
29. новембар 2019. у 07.09
A da, zaboravih I na onog smotanog golmandziju, njega sutnuti odma posle derbija sa Zvezdom!
srbo001
(FUDBALER)
29. новембар 2019. у 08.45
Werba: To znači da nasi igrači stoje sami u sesnaest metara,umesto da stoje uz protivnickog igrača da ne primi loptu. Naprimer kod drugog gola nasa 3 igrača su stajala u praznom prostoru,umesto da je jedan preuzo onog momma koji je day gol I da mu ne da da dise.Taj momak je bio sam kad je ukucao loptu u gol onoj budali na gold.Moj Werba,svi nasi igrači su ovce bez glave. Ko da igraju na male na ulici. Oni pojma nemaju o fudbalu..
windy-chicago
(windy-chicago)
29. новембар 2019. у 10.38
Sve te nabedjene fuZbalere rasterati us.ranom motkom. Ko ,oce da igra, plata početna 500 evra, pa ako znaš nešto do 1000 evra. Nećeš da igras za te pare, nema problema. U fabriku, trafiku, kopaj, ori 12-16 sati dnevno Dok ne baldises. Dolaze ljudi iz drugih država da gledaju te neznalice. Placaju karte za autobus, voz, avion, a ove bas briga.
Vratiti fudbal na amaterski nivo, i to je to. Igraju 2 utakmice nedeljno... 180 minuta, zale se na umor. Aloooooo, trenirate svaki dan, to vam je pos,o, mladi, puni snage, punih dzepova para. Ja dok sam radio, svaki dan 14-16-20 sati, i nisam ni mislio o umoru, ili izlezavanju. Ma samo motka. Velika i umocena, znamo u šta, pa po ledjima.
Odesa
(надежда, вера и л)
29. новембар 2019. у 10.39
Оставите Мустафу до дербија па онда кад опет крене да врће пасош лепо га најурите.Изгледаћете патриорски орјентисано а и решићете се беде:једнним потезом две корисне ствари
EMILIO_GAVIRIA
(DELIJA)
29. новембар 2019. у 10.55
Amaterski ste ispustili pobedu. mustafu oterati iz kluba, koliko on uopste ima godina, zar nema mladjih i boljih golmana u zemlji??
Werba
(N/A)
29. новембар 2019. у 13.22
hvala srbo,
pretpostavljao sam da treba da im se zalepe za doope k'o glicerin64 ali nisam bio siguran...
Kako god, partizan je odigrao odličnu utakmicu,na evropskom nivou. Savo je preuzeo na sebe odgovornost za neuspeh, prvenstveno zbog loše izmene po sopstvenom priznanju.. ali nije imao vise zivaca da gleda Sumu i Sadika kako mrcvare loptu i guraju tim u neuspeh.Posle tih izmena partizan vise nije licio na sebe.
Objektivno, partizan je bolji tim od AZ..
TC-64
29. новембар 2019. у 14.04
Generalno gledano Partizan je sve utakmice u kvalifikacijama koje je igrao na som terenu odigrao dobro. Konahs Ki, Malatija i Molde u kvalifkacijama, sve te utakmice su bile dobre u Beogradu. U grupi utakmice protiv AZ,Man. junajted u Beogradu i Astane u gostima, kao i skoro pred kraju Holadiji bile su dobre. E sad zašto niste osvojili bod protiv MU i juče pobedili razlog su neverovatne sanse koje ste propustali da pretvorite u go, kao i neverovatne gluposti prilikom primljenih golova kao juče. Mozete da budete zadovoljni opstim utiskom kada prođe malo vremena. U odnosu na prošlu godinu ste napredovali, a mi smo gori nego prošle godine.
srbo001
(FUDBALER)
29. новембар 2019. у 14.14
Danas. moras da se zalepis za napadaca inače bićeš kaznjen Danas se trenira bolje. Kad sam ja igrao,imaš trening 2 ili 3 sata i slobodan ceo dan. Juris cure ,pijes I ostajes do kasno.
Danas kad dodju rano u trening centar,imaju hranu,blago razgibavanje,pa lagani trening,pa masaza,mali odmor pa onda pravi trening,pa posle se radi individualno ,pa ponovo masaza,tusiranje pa onda odgledaju film sa utakmice,pa and im trener ukaze na greške i posle se spremaju da idu kuci,dok im pomoćno osoblje zagreje auto. Ceo dan zauzeti,umorni da jure cure.Alkohol ne smiju ni da primirisu,jer imaju alko test svaki dan.Još klubovi imaju spijune da ih prate ako izlaze injure cure po noćiAko ih uhvate u zlu,kazne su drasticne.
Svi pravi profesionalci se drže pravila i disciplinovani su,i zato su dobri.
A ovi moji ,imaju to sve,ali mozga nemaju.Ne zasluzuju oni dres Partizana. Specijalno Mustafa koji je grozan zadnji par godina.
Ja znam da u Srbiji Ima igrača koji su puno bolji od pola tima PartizanA. Zašto ih ne pronadju i dovede u klub?
Sad moram da cekam derbi da ozdravim. To je čitava zima.Sranje,treba to vratiti u amatere I oduzeti ogromne pare koje dobijaju i kraj.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Mantra Bracelets?
.