Дискусије : Навијачи

 Коментар
Sramota!
Zvezda_do_Tokija
26. новембар 2019. у 21.10
Nemam šta drugo da kažem...
Pavle_Djurisic
26. новембар 2019. у 23.18
1.Ipak je srpski fudbal treća liga evrope 2.Ovo su krajnje mogućnosti zvezde osim protiv olimpijakosa ni u jednoj utakmici nismo imali šansu za remi a kamoli pobedu 3.Prepotentni smo 4.Totalni promašaj sa stranicama 5.Štampa nas naduva da smo naj u evropi i nema nam ravan.Sve su to mladi momci podlegne pritisku i euforiji 6.Smanjiti broj stranaca na 2 7.Nemamo kvalitetnih trenera 8.Kakvi su klubovi takav i reprezentacija 9.Stalne budalastine partizan ove zvezdine uprave prepucavanja i primitivizma 10.Sad ćemo da vidimo koliko si zvezdo velika i jaka da izadješ iz ovog bunara
Zvezda_do_Tokija
27. новембар 2019. у 03.08
ne može niko da me ubedi, da u svim sportovima možemo da budemo makar egal drugima sem u fudbalu, i da smo totalna provalija u fudbalu?!
TC-64
27. новембар 2019. у 04.13
Milojevic vrti istu pricu mesecima kako nestomora da se menja! A sve je gore i gore! To je vise prevrsilo svaku meru. Pa mi se mucimo sa Macvom u kupu, sa Indjijom, a Bajern nas je nalupao kao sto krupni osmak udara cvrge i samare malom trecaku! Ono je bruka i sramota. Milojevicu ako imaš obraza makar ponudi ostavku forme radi! Nevidjen debakl, dosad nezabelezen. I pored sveg atoga umesto da se pokriju usima oni pricaju o prolecu i Ligi Evrope! Dosta mi je vsi enjihovih izgovora o vanzemaljcima! Pa kako za Olimpijakos nisu vanzemaljci! A taj Olimpijakos je igrao u Atini 2-2 sa Totenhemom i 2-3 sa Bajernom. Nisu izgubili ni 5-0 ni 6-0! Podhitno smene, ove igrace ako treba polovinu pokloniti. Oni su kazna za klub! Izgleda da nas je pobeda nad Liverpulom skupo kostala! Od tada sve je krenulo nizbrdo i nezaustavlja se! Igrači su umislili ko zna šta i ne trude se vise!
Sto kaže Tokio nemoguće je da smo tolika truba i u klupskom i u reprezentativnom fudbalu! Pa ustaše su igrale finale Svetskog prevsntva u picqu materinu! A mi nismo u stanju da odemo na Evropsko već 20 godina! i kada odemo negde ne možemo ni grupu da prođemo!
AngryMishko
(Cupavac)
27. новембар 2019. у 04.13
U fudbalu smo za razliku od ostalih sportova karakterna nula.Kako rece Djurisic..sve se slazem
Samo pare, pare, pare..
ne znaš ko je gori..klubovi, navijaci ili roditelji, medija.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Necklaces?
.